Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, romanc сказал:

Вот и не запасешься.

Ти хочеш зробити запас більше ніж на рік? Крім талонів є ще картки.

Опубліковано
4 минуты назад, nickel сказал:

Ти хочеш зробити запас більше ніж на рік? Крім талонів є ще картки.

Не вижу особой необходимости, рынок непредсказуем.

Опубліковано

По поводу европейских платных дорог. Македонский автобан - заплатил около 100грн за 84км, ехать больше 120 некомфортно, раскачивает; бесплатная дорога параллельная сербскому автобану гораздо лучше, ехал полночи 100-120. Румынский автобан -150 не напрягает.

Опубліковано
15 часов назад, Waver сказал:

може хіба що, якщо той чувак буде підвозити ті купони на заправку по Луцьку коли заправляєшся і на місці одразу брати в нього ті талони на наступні 2 чи 3 повні баки…

:)Насмішив))))

Чувак зранку до 11 години стоїть біля слона, інколи до нього черга. На такій кількості як 1 тис. літрів думаю зробить хорошу ціну. Є телефон, можна поцікавитись.

Опубліковано (змінено)
39 хвилин тому, Waver сказано:

Там гідроцикли в оренду дають?

дають, ціну не питав, ніби від 500 грн. за 10 хв., там в кількох місцях є прокат і різного класу гідроцикли, але з виду трохи пошарпані.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
29 минут назад, Alex S сказал:

Це ти насмішив. Хай той чувак хоть біля хіпо стоїть, мені який з того прок? 1 грн на літрі? Ти серйозно? Навіть коли є картка вога чи фішка там скидка на пальне більша. Бензин не так часто, а солярки завжди було і є багато. Якісної також. То там якщо 26 на стелі ,то в дяді з бочки 22…. То це є профіт.Ти не в черзі за талонами зараз стоїш? Якщо стоїш ,то вдягай капелюха якогось ,бо спека неможлива.:D

Чому ти в кожній темі людям хамиш?!

Я тобі пропонував хіба щось? Для того, щоб знати 1,2  чи 3 гривні на літрі, то треба передзвонити і спитати, а не претензії з якогось переляку виставляти.

Картка вога чи фішка дає накопичувальну знижку на наступні покупки. А ти давай їдь до дяді з бочки за якісною соляркою і за профітом)))

І не твоє діло де і в якій черзі хто стоїть)

Опубліковано
4 годин тому, Alex S сказано:

Навіть коли є картка вога чи фішка там скидка на пальне більша

Ну нах ту фішку, там зараз 75 коп за літру капає якшо від 20 літрів, то раніше було 3 грн на літрі, талонами дешевше брать)) шо там на вог не в курсі, заправляюсь там в кращому випадку раз на рік.

• +1 1
Опубліковано
3 годин тому, Cherman сказано:

Хм, солярка від "дяді з бочки", може дуже дорого обійтися.

Колега теж заправлявся з бочки, цієї зими в люті морози попав на чистку паливної, заміни фільтрів і т д, хоча і розбавив те що було в баку в пропорції 1:1  з супєрзимовим окковським дизелем ,тепер заправляється на зелених заправках. Ще один товариш заправлявся весь час на БДСМі, тоже говорив, отлічна солярка, попав на ремонт паливної, разом з заміною форсунок, тепер той БДСМ матюкає як тільки можна.

8 хвилин тому, Alex S сказано:

Хто як їздить, я заправляюсь якщо не вдома тільки Окко . Досить часто кажуть не бажаєте заправитися на балли , у вас більше 1500 чи 2000 , кажу- чому б ні, дуже навіть приємно. А звідки так кіко скидають я не знаю. Заправляю як правило до повного . Десь 100-110 л.

Я тільки на окко, заправляю в середньому 30-35 літрів, просто коли в баку стає менше половини в мене в голові якийсь тріггєр спрацьовує шо треба на заправку.

• +1 2
Опубліковано
11 минут назад, Alex S сказал:

Ти што с Салтавкі? Или с Алексєєвкі? Каво із людей там знаеш?

С Халоднай гари.

• +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, Alex S сказано:

Як тобі сказати… З тої самої бочки 5 років. 3 роки бмв і другий рік мерс. Якість солярки прекрасна. Богдани і Ївани там не заправляють. Звідки пальне крадуть знаю. Говорити ні дочого. Тримає пенсіонер МВС…, мабуть зараз на мітінх поїхав.. пенсію вибивати велику..

Ну якщо знаєш звідки пальне то можна і заправлятись, та і власник я так розумію твій знайомий, якшо буде якесь говно то скаже краще не лити. А зараз цих бочок по місту валом, де нормальна де ні - лотерея...

• +1 1
Опубліковано
22 хвилин тому, Alex S сказано:

Як тобі сказати… З тої самої бочки 5 років. 3 роки бмв і другий рік мерс. Якість солярки прекрасна. Богдани і Ївани там не заправляють. Звідки пальне крадуть знаю. Говорити ні дочого. Тримає пенсіонер МВС…, мабуть зараз на мітінх поїхав.. пенсію вибивати велику..

Вогнем і мечем теж його?

• Ха-ха 1
Опубліковано

Добре, вговорив - солярка там клас, ціна офігенна. 

Ми теж там хочем заправлятись.

Але ж ти напишеш, що ніт, не скажу, бо це ваєнная тайна, і взагалі, то тільки для супер-пупер своїх ця бочка.

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
Опубліковано

Кинь шпильку на карті, явкі, паролі. Х@лі не ясно (с).

Без цього - розклАди про це все не мають сенсу. 

• Збентежений 1
Опубліковано (змінено)
8 часов назад, Waver сказал:

У вас паливо ще не подорожчало?

Газ как и был, по 15 на укрнафте. Дешевле видел только в Албании, от 45лек.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
3 минуты назад, Cherman сказал:

Ми ж говоримо не про податкову прозорість, як в Європі, а про банальну купівлю краденого. 

Це ж не гроші позичати під відсотки... Своє гіменце не пахне.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Cherman сказано:

невеличкий бізнес у ньому якраз був пов'язаний з деревиною

Можна далі не розповідати ;)

• Дякую! 1
Опубліковано
6 хвилин тому, Cherman сказано:

Та да, люди дивилися, як на довбойоба, коли привозили деревину чи матеріали на меблі, а в них вимагали документи.

Я тобі більше скажу - більшість лісу з документами теж не чесно отримане.

• +1 1
Опубліковано

Допі***вся я з тим окко, залив сьогодні якогось говна, до Рівного доїхав, не дотянув 300м до тьощіного будинку, заглох, солярку з бака не тяне, вже і грушу поставив качав, глохне і всьо, з помощью груши накачав троха солярки і якось дотянув до СТО, в понеділок будуть робить, по результатам отпишусь. Вот тобі і зелена заправка...

• +1 1
Опубліковано
28 хвилин тому, Cherman сказано:

Так само, і багато техніки, навіть в магазинах - привезена контрабандою. Але ж ти не йдеш і не купуєш її десь в чувака, який прямо заявляє, що от там і там її стибрив.

Я таких не бачив) А от "конфіскату" багато продають.

Ну і вишенька на тортик:

https://www.facebook.com/photo?fbid=3005391246373025&set=a.1625827280996102

Спойлер

На зображенні може бути: текст

Я лише спитати.

Купувала сьогодні у ROZETKA нову вафельницю, а сплатила за комунальні послуги і ремонтно-рятувальні роботи.

Ні, звісно, вафельниця рятує нас зі сніданками. Тут без сумнівів.

Але це як так?

Розетка Карл - найбільший онлайн магазин України.

• Ха-ха 3
Опубліковано
13 минут назад, sergkots сказал:

Я таких не бачив

Пошукай на ютубі відео про Алло і ще декілька мереж.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
19 хвилин тому, sergkots сказано:

Смішно, але таке буває, я вже декілька разів "сварився" з банком, коли списувало гроші як зняття готівки, хоча - мало б бути - оплата в інтернет.

Пояснили, що це - мутки торгової точки, типу - "будемо розбиратись"

Опубліковано
20 минут назад, sergkots сказал:

Ну і вишенька на тортик:

https://www.facebook.com/photo?fbid=3005391246373025&set=a.1625827280996102

Показать контент

На зображенні може бути: текст

Я лише спитати.

Купувала сьогодні у ROZETKA нову вафельницю, а сплатила за комунальні послуги і ремонтно-рятувальні роботи.

Ні, звісно, вафельниця рятує нас зі сніданками. Тут без сумнівів.

Але це як так?

Так це ні про що не говорить.

Как правило, код назначается автоматически банком, предоставляющим услугу эквайринга (приём к оплате банковских карт в качестве средства оплаты товаров или услуг).

Опубліковано (змінено)
15 хвилин тому, nickel сказано:

Как правило, код назначается автоматически банком, предоставляющим услугу эквайринга (приём к оплате банковских карт в качестве средства оплаты товаров или услуг).

все правильно - мутять з податками, продаж товарів - свій код і відповідний податок, а "пробили" код як за послуги - менший податок )) 

покупцю - в принципі пофіг, а продавцю - профіт.

P.S. Я б не звернув уваги, але платив з валютної картки, вийшла різниця - тому і заморочився. В моєму випадку, оплата в інет-магазині - безкоштовна, а списали як обнал - це вже конвертація + %.

• +1 1
Опубліковано

Просто в бідній країні,котра переживала виживання майже все минуле сторіччя,відповідно в голові засіли в першу чергу закони природи ,щоб вижити,а тоді вже юридичні колізії,надмірні податки в такій країні заганяють більшість економіки в тінь.

Податки мають бути такими,щоб було ВИГІДНІШЕ їх платити,ніж не платити.

І все.

• -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...