Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную скласти перелік нерегульованих пішоходних переходів в м.Луцьку з відсутньою дорожньою розміткою і відправити пану Романюку з великим проханням "забезпечити кращу видимість пішоходів на перерахованих пішохідних переходах шляхом нанесення дорожньої розмітки 1.14.1". Хто проти? :)

Опубліковано

Ну то як - буду просити всіх небайдужих і ініціативних доповнювати "Перелік нерегульованих пішоходних переходів м.Луцька, на яких відсутня дорожня розмітка 1.14.1 ("зебра"), та, на яких, з т.з. громадськості міста, вона має бути першочергово нанесена"? :)

В такому форматі:

1. пр. Перемоги, 20-21

2. пр. Соборності, 11л (ТЦ "Гостинець")

3. пр. Соборності, 9-14

4. пр. Соборності, 1-4

5. пр. Відродження, 55

Опубліковано

Dream, маєш на увазі де знак стоїть, а зебри нема/стерта?

Тоді ще біля вокзалу де в тролейбусів відстійник (між Привокзальною і ним). Там 2 перехода через 10 метрів, от на другому, тому що ближче до вокзалу розмітка тільки біля тротуарів. Не пам*ятаю точно, але вроді по Перемоги біля історичного те ж саме.

Опубліковано

Отже:

7. вул. Федорова, 4-7

8. пр. Пр-та Грушевського, 28-31

По Конякіна багато переходів, на яких вже розмітки майже нема

Точно! Біля "Окко", наприклад. Ще є?...

9. вул.Конякіна, 11-16б

Dream, маєш на увазі де знак стоїть, а зебри нема/стерта?

Ага.

Не пам*ятаю точно, але вроді по Перемоги біля історичного те ж саме.

Мо' fedot згадає. А як нє, то завтра сам гляну. Точно пам'ятаю, що немає зебри на примиканні Огієнка. І також перехрестя Огієнка з 8 березня теж "стрьомне" - знаки переходу поставили, а зебру намалювати забули. Тому:

10. вул. Шопена, 22а-24 (через вул.Огієнка)

11. вул. Огієнка, 1-4, 3-6 (перехрестя з вул. 8 березня).

Згадав ще:

12. вул. Огієнка, 20 (через вул.Огієнка перед перехрестям з вул.Клима Савури). - теж знак поставили, а зебру забули. Пішоходів ходить багато, а водії, в масі своїй, не дуже на них звертають увагу.

Опубліковано

14. вул.Львівська, 50-33 (перед тубдиспансером)

15-18. вул.Карпенка-Карого: 1) біля виїзду на вул.Рівненську; 2) перед примиканням вул.Задворецької; 3-4) 2 шт. біля підйому до гіпермаркету "ТамТам".

Опубліковано

Щось мені здається що нормальних "зебр" в Луцьку небагато, тому список буде дуже довгий.

15. По Перемоги Стадіон -> Меморіал. (можу помилятись)

16. По Грушевського біля магазину "кутовий"

17. По Грушевського 2 перехода на повороті на Кузнєцова-Шухевича. Один через Грушевського, другий через Шухевича.

...

Опубліковано

Щось мені здається що нормальних "зебр" в Луцьку небагато, тому список буде дуже довгий.

Хай і довгий - задумка така, щоб донести до вищого керівництва об'єм робіт з т.з. НЕ підлеглих, а громади міста.

Опубліковано

На Відродження з нерегульованими як справа? Ніби й через день їжджу, а от не пам'ятаю і усьо! :)

Якби намалювали перехід перед світлофором (перехрестя Відродження-Молоді), навпроти вул.Загороднієї. Він там Дуже потрібен.

Опубліковано

На Відродження з нерегульованими як справа? Ніби й через день їжджу, а от не пам'ятаю і усьо! :)

Якби намалювали перехід перед світлофором (перехрестя Відродження-Молоді), навпроти вул.Загороднієї. Він там Дуже потрібен.

Я тобі можу навести єдиний аргумент "проти". Аргумент в точності такий самий, як і в випадку вже існуючого переходу на Перемоги перед мостом, - там поряд є перехід. :/

Опубліковано

15-18. вул.Карпенка-Карого: 1) біля виїзду на вул.Рівненську; 2) перед примиканням вул.Задворецької; 3-4) 2 шт. біля підйому до гіпермаркету "ТамТам".

Щодо Львівської... Я там живу, (майже навпроти), десь років 9. За цей час десь 5 віночків... Вибачте за натуралізм, але трупів більше ніж віночків, з десяток. (Про те, як БЕХа зносила голови людям на тротуарі не писатиму (хоча й був одним з тих, хто викликав швидку, енергетиків (Беха збила опору) і давав свідчення ДАЙцям) , оскільки, думаю, про це вже писалось (До речі, когось посадили? самому смішно).

Так ось. Обмежувачі швидкості там просто НЕОБХІДНІ !!! А також, як мінімум, ілюмінаційні (якщо я правильно висловлююсь, якщо ні вибачайте) знаки пішохідного переходу (маю на увазі такі, які ВЕСЬ ЧАС блимають рожевим світлом! (бачив такі, зокрема, в Івано-Франківську).

Ну, і звісно, всім (я НАГОЛОШУЮ - всім, і пішоходам і водіям) пам'ятати, що кожна буква в ПДР написана кров'ю...:(

Опубліковано

18. перехід (з двох частин) на К.-Карого (виїзд з, здається, Космодем"янської, через переїзд при повороті наліво в сторону "Варшавки"). Відсутня розмітка, відсутнє освітлення, відсутнє будь-яке попередження про перехід для водія, який їде вищенаведеним маршрутом. Небезпека в тому, що потрібно враховувати і без того непросту дорожню там обстановку, пішохід же лишається по ліву руку. Помітити можна лише боковим зором. В темноті помітити людину нереально, оскільки світло фар при такій траекторії руху фізично не освітлює перехід.

19. Перехід на К.Карого (Автостоянка - Ювант/критий ряд). Відсутня розмітка, відсутнє освітлення. В темну пору доби пішоходів не видно взагалі. Якщо не помиляюсь, були ДТП з постраждалими.

20. Плутанина з переходами на Вокзальній площі (останнє перехрестя - виїзд на площу, поворот до Автолюксу та до мосту). Переходів (розмітка теж практично відсутня) по знаках - два. За залишками розмітки - три. На одному з них ледь самого не збили, і потім той фраєр ще мені доводив, що розмітка то фігня - знаку нема.

Опубліковано

Ситуація інша - переходу, що на підйомі до Там-Таму не видно, потрібні попереджувальні знаки для водіїв, що їдуть по Карпенка.

В інакшому разі - н*х** той перехід, надто вже він небезпечний.

Опубліковано

Забув ще одне. Новий знак по Карпенка. Висить за мостом, біля Юванту, перед світлофором. Дозволяє рух прямо з правої полоси)))

Опубліковано

потрібні попереджувальні знаки для водіїв, що їдуть по Карпенка.

В принципі не потрібні, оскільки, згідно з ПДР, водій повинен зважати на те, що:

4.7. Пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності — на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...