Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

neostroy, не треба виправдовуватись, ви їхали занадто швидко як для того повороту и покриття дороги

Змінено користувачем Antarius
Опубліковано

Пропоную активне використання рації Зелло Луцьким водіям. В іньших містах це давно допомагає водіямспілкуватись росповсюджувати інформацію за екіпажі ДАІ.

Вже є канал "Дородній контроль Луцьк" але народу в ньому малувато.

Думаю така пропозиція повина зацікавити автомобілістів. Дана програма доступна для android, ios та windows phone.

Опубліковано

Пропоную активне використання рації Зелло Луцьким водіям. В іньших містах це давно допомагає водіямспілкуватись росповсюджувати інформацію за екіпажі ДАІ.

Вже є канал "Дородній контроль Луцьк" але народу в ньому малувато.

Думаю така пропозиція повина зацікавити автомобілістів. Дана програма доступна для android, ios та windows phone.

баян

Опубліковано

ну, таке не може бути баяном. Ти бачив, а інші ні. Ряди водіїв і бордівців же постійно поповнюються ;)

може бути.

Перед тим, як щось на форумах пропонувати-повідомляти, бажано користуватись пошуком. І бажано це розміщувати 1 раз, а не кидати по різних темах, як це зробив ZheNik.

Опубліковано

можливой й так але хочеця шоб наше місто також змогло самоорганізуватись так як це зробив Харків там завжди готові допомогти в спілкувані з даівцями та у випадку перевищенням повноважень співробітників підїжають на дане місце та фіксують ці порушеня на камеру

Опубліковано

Хтось в курсі, що за придурки ганяють цілу ніч в центрі з прямотоком замість мізків? Останні 2-3 ночі так прямо заснути не можна через ці звуки...

Опубліковано (змінено)

Луцьк - Ківерці, дві машини даївців. В одній з них сидить працівник і дивиться в "камеру", перевіряють на швидкість. 2-га машина Тайота літає на затримання. З ними Авто майдану нема, можливо хотять до з/п бонусів.

Будьте обережні. (перевіряйте лампочки. контролюйте швидкість.)

Змінено користувачем Onil
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

На Карпенка продовжили розділювальну смугу.Тепер щоб розвернутись потрібно буде їхати через Соборності?Бо там знак "рух тільки прямо або направо".

Опубліковано

де ж ти там такий знак побачив?

рух по смугах. Але він вісить перед примиканням вул.Сухомлинського, яка поки що закрита. Не всьо так просто. :)

На Карпенка продовжили розділювальну смугу.Тепер щоб розвернутись потрібно буде їхати через Соборності?Бо там знак "рух тільки прямо або направо".

Через Окко. ;)
Опубліковано

Бо там знак "рух тільки прямо або направо".

рух по смугах.

отож то! :) а це зовсім інший знак і він дозволяє розворот.
Опубліковано

Саме так. Дозволяє поворот ліворуч і розворот.

Я зара з телефону, то важко шукати пунт правил для цитати

та не тре. я не пам'ятаю що там показує стосовно лівої смуги, пам'ятаю праву - рух тільки направо.
Опубліковано (змінено)

може... хоча я й не пам'ятаю там такого знаку... Де він стояв, як ти кажеш? Десь біля "Сафрона"?

----------------------------------

а, да! дійсно стояв... перед самим поворотом на Соборності... на ЯндексПанорамах ще його видно

f5463a3f2391t.jpg

Ну але зараз вже нема, зараз на його місці висить "Напрямок руху по смугах"

6490fa6d856b.jpg

Змінено користувачем jack74
Опубліковано

може... хоча я й не пам'ятаю там такого знаку... Де він стояв, як ти кажеш? Десь біля "Сафрона"?

----------------------------------

а, да! дійсно стояв... перед самим поворотом на Соборності... на ЯндексПанорамах ще його видно

f5463a3f2391t.jpg

Ну але зараз вже нема, зараз на його місці висить "Напрямок руху по смугах"

6490fa6d856b.jpg

Зараз висять такі знаки

Опубліковано

замість тієї розділювальної смуги краще б поремонтували вул.Карпенка-Карого, дорога вщент розбита

Опубліковано

замість тієї розділювальної смуги краще б поремонтували вул.Карпенка-Карого, дорога вщент розбита

Так ремонтують вже, сьогодні ввечері проїзжав. Від мосту через Рівненську дійшли до розділювальної смуги. А далі як всі знають Ж...па.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...