Перейти до змісту

НОВОРІЧНІ ТАРИФИ ВІД УКРТЕЛЕКОМУ

Гість PRIVET

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мене цікавить таке - в мене номер 5 -ХХ - ХХ

я так собі думаю що не зможуть мені підключити АДСЛ. ?? :(

а які ще є варіанти ???

і їх ціна.

(на фотакомі кажуть після НР має бути мережа в мене в районі, теж саме сказали і на УАРНЕТ (в них за місяць до НР був 64К за 75 грн)) .

кого мені чекати раніше???

• Відповідей 228
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Вполне нормально ...

у меня друг с 4ки ... сидит ..

проблем нет...

инет стабильный ....

150 грн Анлимитед 512к ... ыыыыы

Опубліковано
Мене цікавить таке - в мене номер 5 -ХХ - ХХ

я так собі думаю що не зможуть мені підключити АДСЛ. ?? :)

а які ще є варіанти ???

і їх ціна.

(на фотакомі кажуть після НР має бути мережа в мене в районі, теж саме сказали і на УАРНЕТ (в них за місяць до НР був 64К за 75 грн)) .

кого мені чекати раніше???

я бы подождал фотаком, ибо будешь лишен таких "вкусностей" как фтп, каталоги аудио вилео софт и игры

Опубліковано
Подчеркиваю !!!!!

150 грн !!!! АНЛИМИТЕД !!!!!

в виду я имел ваши БЕДНЫЕ ФТП ....

Поддерживаю, если мне на 64К за 180, фтп ЛМ не нужен, а уж 512К за 150, тем более. У меня скорость закачки на Лм такаяже как будет при 512 от Укртелекома.

ИМХО

Я фотаком не понимаю, если уж хотят продвигаться не ценами а ФТП архивом, нельзя ли нанять фаната по закачке на работу за какието 1000 грн. чтобы держал ФТП в супер новом софте, музике и видео.

Опубліковано
в виду я имел ваши БЕДНЫЕ ФТП ....
ну в архиве видео не очень таки и бедно :(
нельзя ли нанять фаната по закачке на работу за какието 1000 грн. чтобы держал ФТП в супер новом софте, музике и видео.

Было несколько таких фанатов которые хотели такое на БЕЗОПЛАТНОЙ основе, которые просто просили доступ к фтп, но им вежливо отказали :lol::mdr:, аргументирую это тем, что очень трафик дорогой :( , вот токо непойму как дорого, веть фотаком не фирма: куплю оптом продам врозницу дороже, и не платит пдв за трафик, а сплачивает токо налог на прибыль, лицензии всякие и проче...

И думаю 1-3 юзера не сильно и нагружать будут сервер.

Опубліковано

я видео люблю нормальное ... ДВД Долби диджитал ...

а не пиратские экранки с хз каким переводом ...

сами смотрите ..

П.С.

Видео меня интересует меньше всего :mdr:

счас качаю 165 мб за 20-30 мин :(

а что можна сделать за ночь ??

Опубліковано

Шкодер, тарифів на анлів в Фотакома зараз дійсно нема (на сайті 3 години тому ще не було). Хотів підключатись на анлім хоч 128 від ФК по лану - не судилось. (те що мій малий на мережах сидить - я не враховую).

А раз таке діло - значить штудую тему на рах. Укртела.

• Адміністратори
Опубліковано
Шкодер, тарифів на анлів в Фотакома зараз дійсно нема (на сайті 3 години тому ще не було). Хотів підключатись на анлім хоч 128 від ФК по лану - не судилось. (те що мій малий на мережах сидить - я не враховую).

А раз таке діло - значить штудую тему на рах. Укртела.

Тарифи будуть.

Опубліковано

А чого йому ще удівлять ?

Ціни повністю співпадають з реальністю цього часу. В москві вже пару років як анліми на 2Мбіта по 20-30 баків, на заході та ж картина.

Опубліковано

Да, Калісто... Кста думав Зіксель без оренди брати, але жаліються на нього і на Д-Лінки, мол підвисає...

Не знаю как другие модели но те шо в аренду дают зиксели перезагружаются С*КИ, примерно раз- два в день, есси по сайтам лазаешь то всеравно, но есси в онлайн игре ТО :):):)

підтверджую. в другана стоїть той хвальоний Зюхель Престіж. він канечно не признається, але я і сам бачу як його аська регулярно реконектиться.

я особисто любітєль Зюхелів, але такої лажі я ще не бачив.

добре що перед тим як його купляти я надибав цей топік по ОГО icon_arrow.gifhttp://forum.ixbt.com/0042/016830.html

там у деякого той Зюхель взагалі навіть не бачив лінії. проте D-Link 500T зразу вцепився і ніяких багів.

після чого я собі тоже затарився тим 500Т. з то цього часу вже забуваю що він десь там в коридорі валяється і блимає :)

причому прошивка там виявилась досить стара, я її так і не міняв. а на станції після теста порт смєло забили під 2 мегабіта. :)

так що рекомендую. і коштує на 20$ дешевше Зюхеля і не піщить.

Опубліковано

Через місяць відпишу про всі баги, які наловлю. Поки працює стабільно і не падає.

Вообщем день 2-й - полет нормальний :mdr:

Опубліковано

Да, Калісто... Кста думав Зіксель без оренди брати, але жаліються на нього і на Д-Лінки, мол підвисає...

Не знаю как другие модели но те шо в аренду дают зиксели перезагружаются С*КИ, примерно раз- два в день, есси по сайтам лазаешь то всеравно, но есси в онлайн игре ТО :P:):)

підтверджую. в другана стоїть той хвальоний Зюхель Престіж. він канечно не признається, але я і сам бачу як його аська регулярно реконектиться.

я особисто любітєль Зюхелів, але такої лажі я ще не бачив.

добре що перед тим як його купляти я надибав цей топік по ОГО icon_arrow.gifhttp://forum.ixbt.com/0042/016830.html

там у деякого той Зюхель взагалі навіть не бачив лінії. проте D-Link 500T зразу вцепився і ніяких багів.

після чого я собі тоже затарився тим 500Т. з то цього часу вже забуваю що він десь там в коридорі валяється і блимає :)

причому прошивка там виявилась досить стара, я її так і не міняв. а на станції після теста порт смєло забили під 2 мегабіта. :)

так що рекомендую. і коштує на 20$ дешевше Зюхеля і не піщить.

Ну про "пищание" адсл я впервые слышу :). Насколько знаю в укртел завезли большую партию этих модемов. Если брак то должны были поменять, но спрашивал, говорят других нету, это значит что или дальше продолжают заказывать этот брак, и ктото очень сильно греет руки на этом, или за год у них не кончилась еще первая партия, в чем я очень сомневаюсь.

ЗЫ Мож в прошивке дело, но по контракту перепрошивать нельзя!!!!!!!!!!! Но врятли это прошивка :P

Опубліковано

Так позвонил еще раз на укртел, ну так итак разсказал что рвется связь иногда. Посоветовали перепрошить модем, а коннект лог и пасс в винде делать, щас у меня все логині и пароли зашиті в модем.

У кого какие мнения?? Поможет ли это, хотя я не сильно разбираюсь но думаю от вида коннека через модем или через винду подключка не изменнится. Зря бегать на укртелеком моедм перепрошивать и ребят задалбывать, с словами а вдруг получится :) не хочется

Опубліковано

а що за модем?

може візьми для проби інший. тіпа наоборот.

тоді будеш бачити чи то модем, чи то вінда.

в мене наприклад кілька рази було що саме вінда. перегружусь і все пучком.

навіть от зараз сижу через проксі (по дефоулту взагалі без проксі працює) бо мутив з броузером щоб з рапідшари качати хоть два одночасно.

от щось наколупав що без чужого проксі не гребе. хоть аська конектиться без проблем.

і влом перегружати бо ще й торент зараз качає :)

в мене паролі в модемі. так як комп не один і інет мені треба вскрізь :)

Опубліковано

Взяли собі на локалку інет від Укртелекома (так як ні Візор ні Фотаком аж ніяк не хотіли підключать мій будинок), люди довольні, конект іноді рве, але раз в день-два, то не проблема... Швидкість стабільна... ІМХО, але поки що Укртелеком успішно переманює до себе потенційних клієнтів...

Опубліковано

а заміряти ту стабільну швидкість не пробував ніхто???

в моєго кума при плані 512КБіт/с реальна швидкість закачки 28-30Кбайт/с, правда стабільно! :blink:

Опубліковано
а заміряти ту стабільну швидкість не пробував ніхто???

в моєго кума при плані 512КБіт/с реальна швидкість закачки 28-30Кбайт/с, правда стабільно! :blink:

Да даже если и 30*8=240, и то лучше за 150 грн, а у нас 64/8=8 Кбайт/с (из которых реальных 5.5) действительно лучше за 180 грн.

Опубліковано

ну по чистій швидкості напевно з ФК ніхто не порівняється - фільми з-за бугра віддає на 300-450 Кб/с, тобто на рівні 3,5 мегабіта... і це простий клієнтський лінк, не спец і не супер-пупер

Опубліковано
ну по чистій швидкості напевно з ФК ніхто не порівняється - фільми з-за бугра віддає на 300-450 Кб/с, тобто на рівні 3,5 мегабіта...

Що таке чиста щвидкість? Швидкість порта, аля 10/100/1000 Мегабіт? :D

Деякі користувачі вважають що їх анліміти, лани і т.д. задовільняють потребності в закачках і швидкості, мене особисто приваблють ADSL/SDHL-и і прочі проводні своєю стабільністю. І пох від кого вони, від Укртелекому чи Фотакому.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...