Перейти до змісту

НОВОРІЧНІ ТАРИФИ ВІД УКРТЕЛЕКОМУ

Гість PRIVET

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Згоден, рішення проблем це добре, але краще коли цих проблем не виникає. А на рахунок обмінників - то зараз дуже багато обмінників фільмів, софта і тд трафік по яким в УА-ІХ і укртелекомі невраховується.

• Відповідей 228
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
у Фотакома скорость скачивания РЕАЛЬНО соответствует тарифному пакету

ХЗ ХЗ при мому анлімі 64 швидкість мала б буть стабільно 8КБ але реально вона 6 з + в більшості випадків, так що так відверто піарить прова не нада :)

Опубліковано
А на рахунок обмінників - то зараз дуже багато обмінників фільмів, софта і тд трафік по яким в УА-ІХ і укртелекомі невраховується.

Откуда такая инфа :) , В УКРТЕЛЕКОМЕ НАСЧИТЫВАЕТСЯ ЛЮБОЙ ИСХОДЯЩИЙ И ВХОДЯЩИЙ ТРАФ! кроме статистики :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И у них нет таких приколов как у фотакома: фтп,видео и ПОНИЖЕНИЕ ТАРИФА после 12.

Ай ці тарифи сакс повний, фотаком рулєз........

"--Гражданин, вы откуда?

с тайги сынок, с тайги"

:ok::ok::)

Опубліковано

ХЗ ХЗ при мому анлімі 64 швидкість мала б буть стабільно 8КБ але реально вона 6 з + в більшості випадків, так що так відверто піарить прова не нада :ok:

если я тебе скажу, какая у мну скорость при 64 К, ты сгрызешь свои локти по колени... :)

Опубліковано

Навіть якщо траф платний за бабкі якіб ви платили фотакому за погодинний можна вільно взять анлім телекома.

Опубліковано

ХЗ ХЗ при мому анлімі 64 швидкість мала б буть стабільно 8КБ але реально вона 6 з + в більшості випадків, так що так відверто піарить прова не нада :)

если я тебе скажу, какая у мну скорость при 64 К, ты сгрызешь свои локти по колени... :)

Те що доступне тобі не являється правилом для всіх по перше. Да і якщо я не путаю ти ж в якомусь з топіків казав що переписав заяву на 128

Ай ці тарифи сакс повний, фотаком рулєз........

Якби це було в 47му я б тебе запитав з якого ти бункера виліз і чи там ще багато народу :)

Опубліковано

Стрім-Стандарт 1024 Кбіт/с ... доволі цікавий тариф.... Однак... 168 Гбайт за 700 грн.

На Укртелекомі 512 Кбіт/с качається 4 гіга в місяць 120 гіг. Порівняно мало, але ціна менша в рази... коли траф менше в півтора рази...

Опубліковано

Не знаю чому тут лають телеком.... наприклад я сижу на "ОГО" з грудня 2005 року. проблеми були тільки один раз і то перезвонивши вияснилось що міняли якесь обладнання. нета не було години дві. з того часу все ок. от з 11 числа пересів на анлім 512кб і не жалкую ніграма. вже траф понад 40 гб. на закачці 60-65 кб. наявність файлообмінників на фотакомі це звичайно великий + але все ж таки треба тверезо дивитись на показник ціна-якість.

Опубліковано

Просто якщо у вас анлім то можна самому зробить шось типу невеликого обмінника дійсного в межах ІР-мережі укртелекому.

Опубліковано

люди, а зачем вам какие-то обменники на укртелекоме если есть http://www.netassist.kiev.ua/ ? регистрируетесь, платите $1 на счет и получаете вечный и бесконечный прокси между укртелекомом и UA-IX. после этого вперед на infostore.org и качать, качать, качать gallery_32_26_345.gif

Опубліковано
1. Взял анлимит 256/64, стабильно в любое время суток закачка 32-28, 28 эта самая низкая грань которая у меня была, причем первые 5-6 сек скорость 60-70кбайт/сек.

А сколько ты за установку платил? Смотрю на сайте сейчас:

Установча плата *, одноразово 348,00

Установча плата за умови самостійного підключення на стороні абонента, одноразово 174,00

раньше вроде дешевле было, или это акция новогодняя была?

Опубліковано

Я платил 174 по акции, подключи друга, вобщем с товарищем одним подключался то нам цену вдвое урезали и мегабайт вдвое подняли. Вместо 700 1200 кажись было. Было это год назад :)

А про "Установча плата за умови самостійного підключення на стороні абонента, одноразово 174,00" мне даже и не сказали сцуки, так бы ваще заплатил бы 87 грн :)

http://www.netassist.kiev.ua/price.shtml

обрати внимание на цены "1 мегабайт трафика к/от сетям UA-IX" и "1 мегабайт трафика к/от сетям Ukrtelecom-IX". еще пояснять? gallery_32_26_32.gif

Подключил себе прокси, думал начну качать, а почти все архивы с видео и прочем ЗАБИТЫ, тойсть сервер перегружен, попробуйте позже :), вот она халлява :ok:

• 3 тижня потому...
  • Адміністратори
Опубліковано

фактично неможливо нормально навчити спамфыльтр.

в любому випадку є імовірність проходження спаму або ж попадання корисної кориспонденції в спам.

Особливо коли в тебе тисячі поштових скриньок.

я вже не кажу по мільйони.

Опубліковано
Качество инета у Укртелекома гуд

Пришло время братья юзеры :) добавить большую ложку дегтя в бочку с медом.

По будням, я так понял в моменты большой нагрузки (ИМХО кто сильно разберается в этом прошу написать!!!!, мож другая причина) просто напросто не грузится очень многие сайты, google, ebay.com, ebay.co.uk и еще еще целая куча... Просто напросто выбивает или невозможно отобразить страницу, или сайт не найден.

При том пинг к некоторым сайтам больше 300!!!!! Так что когда уж сильно дешего то не всегда гуд.

P.S. Единственное что осталось "good" это скорость, 32-40Кб стабильно.

Опубліковано

Про пошту то ви ваще маразм застегнули. Дуже вам треба ше пошта на телекомі. Гмила мало чи шо? А інет реально супер У мене 512 анлім і цілий день качає під 55-60 Кб в секунду. Причому на емулі ше отдача стоїть 10 Кб.

Опубліковано

2 Oushen:

таки да, скорость упала после введения шаровых пакетов, особенно касается понедельника и дневного времени суток. а в первых числах месяца вообще паршиво стало

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...