Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• 3 місяця потому...
  • Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Привіт НАРОД!!! Сьогодні відбулася перша офіційна гра (з футболу) бордовців. Мене особисто дуже радує, що бордовці приєднались до багаточисленної спільноти футболістів! Супер!!!

Після гри відбулися маленькі "пивні" посиденьки. Є фото, які і викладаю. Якість не супер, бо фоткав я телефоном, але "маємо, те що маємо".

Я - в червоній футболці (вибачте за нескромність).

ну що товарищі...в продовження нашої розмови хотілося б нагадати Вам коли ми вперше зібрались...

дякуючи посту Сміта - констатуємо, що це було 2 липня 2010 року. тобто 42 місяці назад, тобто 3 з половиною роки назад (а не 2,5 - Серега )))).

багато людей змінилось, одні пішли, інші прийшли...але одне подобається, що кістяк бордівський і надалі продовжує зустрічатись та бігати футбол..

пацани..всім дякую...

надіюсь що і надалі ми не зміним нашим традиціям...

• 5 тижнів потому...
  • 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

пиши

spanasyuk

Не буду :)

Я ж написав!) А ніхто так і не подзвонив

Протягом 3 років склався сталий колектив і запрошуємо нових людей тільки тоді, коли не вистачає гравців, які грають вже давно!

В звязку з проведенням змагань з паверліфтингу, сьогодні не граємо!

• 2 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

В процесі лікування. Поки на п'ятку не ступаю, нога спухша і частково посинівша. Був в травматології, пошкодження кістки нема, але значне пошкодження м'язових тканин, пропонували навіть гіпс на 7-10 дні накласти, але відмовився. До кінця ЧС футбол для мене тільки по телевізорі

• 2 місяця потому...
  • 5 тижнів потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Народ? А ніхто не ходить грати у любительский футбол ? Не для професіоналів, які постійно то за район то за то то за се грають.

З ким можна пограти для звичайного офісного працівника, в якгого немає високого рівня але є велике бажання :) ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...