Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Привіт всім форумчанам!

Я не великий футболіс, але дивлячись кубок світу самому захотілось побігати футбол! А в попередніх темах навіть запропонували зібрати команду борди і виставити на змаганнях в адреналіні (можливо хтось знає про змагання детальніше, бо я впереше тільки сьогодні почув?). Та й навіть не для змагань, а для себе просто зібратись і побігати скажімо в адреналіні є бажаючі? Можливо хтось там працює чи має знайомих і знає коли там є вільні прогалини в розкладі!

Позиція нападаючого бронюю собі :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

За собою бронюю позицію воротаря!

Якщо дійсно народ надумає, то запитаю в Адреналіні, коли є вільні години, і скільки коштує година.

В Адреналіні зал такий, що можна бігати 6х6 (1 воротар, 5 польових). Бо 7х7 гравців - получається штовханина.

Відповідно, має бути, як мінімум, 10 дюдей, + по 1-2 людині на заміну. Так як, хто бігав давно, буде швидко "підсідати".

Отже, давайте, відписуйтесь.

spanasyuk - нападник;

Я, Smith - воротар.

...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я - защітнег!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ось нормаль - вже чотири гравці є!

Залишається ще 6 :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, активніше, активніше!!! Це і задоволення, і відпочинок, і для здоров'я корисно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100лет в футбол не бегал, я б тоже с удовольствием потолкался бы!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Адреналіні 100 грн./1 год. Вільні дні і години: середа і четвер - можна з 18.00 (або 17.30 год.) до 19.00 год.; п'ятниця - можна з 18.00 год. до 20.00 год. Є душ.

Так що, думайте. Зважуйте. Моя пропозиція така - п'ятниця (замість поглинання пива), можна пограти півтори години. Крім того, там є пиво і можна посидіти і обговорити. Ось так.

В кого які інші пропозиції - пишіть.

Я вважаю, що можна побігати в п'ятницю, бо більше часу (можна з 18.30 год до 20.00 год.), що б побачити, хто на що здатний, і важко, в принципі, бігати без підготовки.

З власного досвіду скажу, що такі ігри у футбол непогано об'єднують людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зам директора спорткомплекса мой старый товарисч, думаю мона будет поторговаться, а насчёт этой пятницы - не уверен, что успею вернуться, я в Польше в коммандировке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех, давно футбол вже не грав. Зіграв би з великим задоволенням. "Если шо, я з вами"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Masik, я думаю, поки мінімум 10 людей назбирається, то 100 раз повернешся з Польщі.

Ось 6 чоловік маємо (Masik в резерві, бо можливо відсутній).

А і ще, в кого є м'яч, розмір для футзалу - 4. Бо 5 розмір буде літати як пташка. Він не підійде 100%. Можемо зкинутися на нормальну 4. Ціна десь 150-200 грн. І насос - це ще 25 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если мне не изменяет память, то мячик у них мона брать, а когда устаканится коллектив, мона и про свой подумать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Masik, за м'яч не знаю, а насос сьогодні ми в них брали.

І ще важливе питання - взуття. Підошва для гри в Адреналіні має бути не марка, тобто не залишати слідів на покритті. І "сороконожки" також не підходять, тільки "залки". Якщо дві команди, то можна купити манішки (що б не плутатись в гравцях команд - свій/чужий), тільки домовитись якого кольору, що б не бігали усіх кольорів веселки.

Підсумок. Маємо 5 чоловік - я, spanasyuk, Alexander47, xriaps, CEM; Masik - в резерві до кінця відрядження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну з формою проблем я думаю не буде купити. А от людей шота маловато!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну з формою проблем я думаю не буде купити. А от людей шота маловато!!!

Згідний. Як побухати, то всі тут як тут, а як спортом позайматися, то в кущі...

Народ, то ж не для когось, а для СЕБЕ. Давайте, активніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошёл искать Pluma, ща буду его аггитировать за здоровый образ жизни!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну останнє слово напевне за автором теми! :rolleyes:

І так по-перше мій телефон 093 840 67 78! Скидайте мені свої, хто хоче в приват!

тепер щодо команди! Думаю так! Збираємо для першого разу 12 чоловік - щоб не було непорозумінь! Я думаю Smith замовити зал справді потрібно на пятницю з 18.30 до 20.00 - я отримав ще плюс 3 в приват до тих хто відписався на дошці і того 9 чоловік - знайти ще 1-го не проблема (ну чи 3-х), а там підтягнуться - головне перший раз зібратись! І так програма наступна:

- в пятницю з 18.30 д0 20.00 футбол

- з 20.00 я думаю для ближчого знайомства сядема в якомусь бліндажі для відпочинку і знайомства (під час гри ж не має друзів - є тільки свої і противники, а ось після... :rolleyes: )!

а на наступні тижні зберемться вже 18 чоловік і гратимемо в три команди - я думаю чимоло бажаячих буде після першої гри! Головне погоджувати з автором теми, щоб не було випадків коли збереться невідь скільки чоловік і ніхто нармально не побігає - збираємось організовано! Тому шукаємо ще або 3 людини, або 9 - висловлюйте пропозиції і скидайте контакти, щоб і міг організувати нормальну гру!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боард Луцьк шукає своїх героїв!

Залишається питання мача для фут залу, насос в мене є :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо хтось з модераторів висловить бажання побігати? Чи принаймні "потужних юзерів"? Не оминайте нашу тему?

Звісно трішки дивно звучить, але навіть деякі дівчата доволі добре грають у футбол - ми запрошуємо ж всіх бажаючих :)

Принаймні дівчата можуть прийти повболівати чи попити з хлопцями соку (ну хлопці звичайно питипуть пиво, я думаю - але звичайно і тут по- бажанню) :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

решту питань на рахунок форми і так далі (купити маніжки чи мяч чи ще щось), я думаю ми вирішимо вже в бліндажі - головне зібратись перший раз! Питяння стоїть чи є мяч в когось для першої гри і чи замовляємо зал в пятницю???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мячик 4 размера у меня есть, если в четверг вернусь - отпишусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мячик 4 размера у меня есть, если в четверг вернусь - отпишусь.

можна і в пятницю вернутись - головне щоб ти був в адреналіні о 18.30 :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, не забуваємо про взуття - а то виженуть гравця, і буде фігня.

spanasyuk, коли я вчора говорив в Адреналіні, то туди достатньо подзвонити і забронювати час, а гроші заплатимо в кінці, після гри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить так, народ! Дзвонив я в Адреналін. В них записаний час з 19.00 год до 20.30 год. на п'ятницю 02 липня на якогось Сашу (мабуть вони одразу вчора записали на мене). Але, що б не було накладки з іншими людьми, вони мені сьогодні до кінця дня передзвонять. Одразу після їх дзвінка, я підтверджу час на п'ятницю остаточно. Ще раз кажу, година гри - 100 грн., ми будемо грати півтори години. Відповідно, 150 грн.

Там є душ, можете взяти з собою мило і рушники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товарисчи, по поводу мячика, у них в прайсе есть услуга - аренда мячика - 10 грн. http://adrenalin.lutsk.ua/files/prais_ARENA_ggghhh.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...