Перейти до змісту

Новый знак возле Там-Тама

Masik

Рекомендовані повідомлення

Проблема в тому, що міліція повинна сприяти дотриманню пдр на дорозі,забезпечуючи безпеку руху, а не виконувати функцію наповнення бюджету. Навряд чи хтось з оштрафованих створив небезпечну ситуацію на дорозі - проте більшість наповнить бюджет. Скільки є "гонщиків" на крутих іномарках, що перевищують швидкість, нехтують світлофор, перехід і все ним сходить з рук. Я за дотримання пдр, але дану ситуацію вважаю "підставою" і таких ситуацій з кожним днем більшає, а це означає, що вимоги "керівництва" по виконанню плану зростають. Якщо ж міліція має виконувати лише фіскальну функцію, тоді взагалі не бачу потреби в ній. Нехай навішають "візирів" і штрафують всіх і скрізь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 160
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

але дану ситуацію вважаю "підставою"

Поясни в чому тут "підстава"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо уважніше почитаєш відповіді то зрозумієш, що не проблема у встановленому знакові, а проблема в тому, що "вдруг откуда не возьмись появились врот е...сь" які сцуко хочуть нажитись нахабно і не правомірно, а людина яка себе поважає не буде на це спокійно дивитись і занех.... якомусь ушльопку в шапці і з палкою відстьогувати гроші.

В Луцьку я ще ніразу не бачив щоб мєнти якусь користь приносили, НІРАЗУ (я саме про ГАІшників).

Що вони роблять? 1. Наживаються в засадах. 2.Приїжають оформляють ДТП.

Мабуть ти не уважно читав статтю про доброго чоловягу, який рятував водіїв від покидьків-гайців. В ній є дуже цікавий момент і якщо його дещо перефразувати, хоча й зберегти змістове навантаження, то цей уривок звучав би приблизно так: не дивлячись на те, що водіїв тикали мордою в знак, вони свідомо порушували правила дорожнього руху, за що їх потім ганьбили ДАЙці.

Може ДАЙці і гомосєкі, але в більшості тих кого оштрафували трусєля не кращі.

З.І. Ще жоден волинський водій не сказав, що він був не правий. Усі інші тільки його підрізають, не пропускають і штрафують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

imho, тут многие путают причину и следствие. была реальная проблема - этот разворот, на котором пешеходов ни в гуй не ставили - если уж кому приспичило развернуться, он так и пёр напролом истошно сигналя. про массу аварийных ситуаций и состоявшихся аварий я молчу - это известный факт. проблему решили просто и через жопусердито - установили знак. обязанность водителя, независимо от стажа, машины и категории - подчиниться действию знака. разумеется, большинство водителей попросту забили бы болт на этот знак. засим приставили жандарма, а вот как он исполняет свою работу - это, уважаемые, проблема не знака и не тех, кто его поставил.

если вы считаете, что дайцы поставили знак чтобы устроить кормушку, встаньте рядом с камерой оснащенной хорошим зумом и запишите факт нарушения со стороны владельцев кормушки, выложите его в свободный доступ и, вуаля, проблема знака примет совсем другой оборот.

если я, скажем, осознанно еду под кирпич, то допускаю, что за ним может быть даишник, который будет владеть ситуацией на вполне законных основаниях, а "давать или не давать" - личное дело каждого. если я куда-то действительно спешу, то стараюсь не нарушать - это и ежу понятно. вот вальяжно катаясь по городу нарушить по мелочи - это допустимо, так как мысли где-то далеко.

другими словами, намеренно соблюдать на дороге (по-умолчанию опасном и даже смертельном месте) только те правила, которые нравятся или в данный момент удобны - это и есть та недопустимая анархия, о которой я говорил выше. а уж решать свою мелочную проблему посредством вандализма и вовсе ни в какие ворота.. :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кароче, заборонили розворот, праивильно зробили, але виникає проблема не менша - на перехресті чорновола - коли виїжають звідти автівки в сторони базару+всі будуть розвертатись+дорога там ширша - там взагалі тепер батьки з дітьми в колясках ідучи в поліклініку не зможуть перейти. То який це нах вихід?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо машина даї (одна ато і дві) стоїть (недотримуючись правил зупинки) і "слідкує за порядком" з благими намірами, то чому б :

1) непоставити її в зоні повороту (в ряд з роздільною смугою - всерівно ж стоять де хочуть);

2) виконати роль регулювальника (як це робив доброволець) привертаючи увагу до нового знаку.

Постоявши так тиждень - всі "порушники" звернуть на знак увагу.

Підстава ця не перша на яку я звертаю увагу в цьому році. І придирки від гайців почали доставати. Мене особисто дістали так:

В Рожищах на площі Б.Хмельницького (єдине місце в центрі де можна поставити машину, нерахуючи стоянку перед Колібрисом) поставили знак стоянка для інвалідів. Причому поставили не перед стоянкою, а десь вглубині посередині. Народ який привик ставити там авто уваги на те незвернув. Поставивши і своє авто я пішов на ринок. Дайці стояли і проводили бесіду з водієм маршрутки (рядом зупинка). Повернувшись через годину - наблюдаю порожню площу, що нехарактерно для того часу дня. Ні дайців ні інших авто, моє ж бо стояло перед магазином "Господар", за яким слідує заїзд у внутрішнє подвір'я до аптеки і за цим проїздом - висить вказаний знак. Сідаю завожу машину і ........ тут як тут з мигалкою перед машиною зявляються "орли"... Ну і понеслось. Мені вдалось вгамувати їх пил і обійшлось зауваженням. Але питання: В чиїх інтересах повісіли знак? Так багато в районі інвалідів, що їздять. Де зупинятись людям, що приїхали на ринок? Висновок один - створили ще одне "рибне місце".

Доречі народ і нині там масово зупиняється. Даї проїжджає мимо і нереагує, нереагує і на зупинки "непростих автолюбителів" на переходах і під знаком зупинка заборонена, самі працівники даї нерідко порушують правила і дуже грубо. А рибні місця активують в час коли план горить. І я перестав бачити в них працівників даї - для мене це ходячі "гаманці".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повернемося до знаку біля ТАМ- ТАМу, вчора патрулю там не було але машини як розвертались там так і розвертаються, звісно те що вони поставили знак це добре, але якщо вони зупиняють тих хто повертає там то для більшої ефективності я вважаю було б правильно зупиняти всіх поголовно хто там повернув а не вибірково, ефект був би одразу іншим і інші водії вже б не повертали.

На рахунок попередження то регулювальника й справді могли б поставити, але в даній ситуації водії самі винуваті, потрібно бути уважнішими на дорозі, бо таким макаром не дай Боже задавиш когось на дорозі і будеш оправдовуватись що він раніше дорогу тут не переходив...

В ПДР пише що водій має бути уважним за кермом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене особисто претензія не на те, що вони зупиняють роззяв, що не бачили знак прямо під носом, а що ніяк не реагують на два суперечливих знака.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порядок там навести давно было пора, но вот скажите.... что этим сволочам взападло было поставить знак post-40-1277368567,64_thumb.gif ведь там ни поворот ни фига, а разворот..... КОНЕЧНО, ведь этот знак заметят более 90% водителей и брить будет некого. Именно этим объясняется присутствие там ментов, которых до этого там ни когда небыло. Знали козлы что ставить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

На складі інших знаків мабуть не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На складі інших знаків мабуть не було.

Ага... Анекдот нагадує:

ДАЙець пише заяву начальнику:

В зв"язку з .... прошу надати мені матеріальну допомогу - видати на один день пересувний знак "В"їзд заборонено".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що проїзжав біля Мат-Мату. Вроді вже не вісить.

Подивився фото і засумнівався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порядок там навести давно было пора, но вот скажите.... что этим сволочам взападло было поставить знак post-40-1277368567,64_thumb.gif ведь там ни поворот ни фига, а разворот..... КОНЕЧНО, ведь этот знак заметят более 90% водителей и брить будет некого. Именно этим объясняется присутствие там ментов, которых до этого там ни когда небыло. Знали козлы что ставить.

А чё, ГАИ вешает знаки?

З.Ы. относительно "брить" - нужно только покурсировать вокруг базара и смотреть, что бы брилка не устала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їхав додому в 13.20 біля знаку на драбині стояв мужик і відкруткою затирав стрілку яка вказувала на поворот ліворуч.

post-7782-1277381612,37_thumb.jpg

А це вже в 14.00 коли повертався. Стрілку затерли, але знак тепер стоїть так що водій його не побачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Хм, самі дотямили ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чё, ГАИ вешает знаки?

З.Ы. относительно "брить" - нужно только покурсировать вокруг базара и смотреть, что бы брилка не устала.

ДАІ знаки не вішає, але погоджує і дає замовлення на встановлення у Департамент житлово-комунального господарства, а ті в свою чергу дають вказівку чи припис якомусь підприємству-підряднику (в даному випадку Луцькспецкомунтранс), робітники якого монтують дорожній знак. Все це взнав вчора, коли намагався взяти довідку для суда про дату встановлення того знаку, так як постанову буду оскаржувати.Потратив на це пів дня (машиною), з одного кінця Луцька в інший, і якби випадково незустрів знайомого даішника та допомога добрих люей в департаменті та в Луцькспецкомунтрансі,то можливо що і сьогодні ще катався по славетому місту Луцьку в пошуках правди. А так позов вже в суді, чекаю виклику :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але дану ситуацію вважаю "підставою"

Та хоча б в взнаках які різняться - старий не зняли, а новий повісили і вдругому (головному) - мають право штрафувати після 2-х тижнів як встановили цей знак, я про це раніше вже писав в темі, а вони зразу ж на наступний, чи через 2 дня - не гарно так.

А головне, що так пасуться, що аж по 2 машини ДАІ стояли - ур..и

Я особисто як водій за встановлення даного знаку в даному місці, але, якщо встановлювати, то вже нормально, а не так, що вони порушують самі норми прописані в ПДР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їхав додому в 13.20 біля знаку на драбині стояв мужик і відкруткою затирав стрілку яка вказувала на поворот ліворуч.

post-7782-1277381612,37_thumb.jpg

А це вже в 14.00 коли повертався. Стрілку затерли, але знак тепер стоїть так що водій його не побачить.

ну вот и славненько

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та хоча б в взнаках які різняться - старий не зняли, а новий повісили і вдругому (головному) - мають право штрафувати після 2-х тижнів як встановили цей знак, я про це раніше вже писав в темі, а вони зразу ж на наступний, чи через 2 дня - не гарно так.

А головне, що так пасуться, що аж по 2 машини ДАІ стояли - ур..и

Я особисто як водій за встановлення даного знаку в даному місці, але, якщо встановлювати, то вже нормально, а не так, що вони порушують самі норми прописані в ПДР.

Це все не підстави, а відмазки.

Знаки що суперечать один одному мають різний характер. Новий знак відноситься до категорії регламентуючих, а той, що біля зупинки до інформативних (тільки не потрібно розповідати, що водій з крайнього лівого ряду дивиться через середній ряд у крайній правий чи на зупинку). За 2 тижні може сказати Ander78, який уточняв цю інформацію. А щодо пасуться, то все просто - не порушуйте і все буде добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діють за принципом менше забороняючих знаків!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Mr. Ves: Не надо делать из нас ИДИОТОВ , а с ментов потомков ИИСУСА. МЫ признаём свою невнимательность!! Но если оставить всё так как было. То знаки ОДНОДНЕВКИ начнут появляться, чуть ли ни в каждом проулке, НО самое главное, --- что в каждом проулке (в котором невзначай появится на денька 2-3 знак) будет стоять ПАТРУЛЬНАЯ МАШИНА. Доиграются !!! Когда сгорят пара - тройка патрульных машин и будет всеУкраинское разбирательство, то начнут с вопроса "А с чего же всё началось?".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От якби вони не паслися, а робили б те, що робив альтруїст, ми б подумали, що світ перевернувся. ;)   

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, біля старого ринку теж появився наказовий знак "Рух прямо", що забороняє поворот на Мєдведєва та на ринок, а на виїзді з Глушець (біля польського посольства) зник знак STOP

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Mr. Ves: Не надо делать из нас ИДИОТОВ , а с ментов потомков ИИСУСА. МЫ признаём свою невнимательность!! Но если оставить всё так как было. То знаки ОДНОДНЕВКИ начнут появляться, чуть ли ни в каждом проулке, НО самое главное, --- что в каждом проулке (в котором невзначай появится на денька 2-3 знак) будет стоять ПАТРУЛЬНАЯ МАШИНА. Доиграются !!! Когда сгорят пара - тройка патрульных машин и будет всеУкраинское разбирательство, то начнут с вопроса "А с чего же всё началось?".

На скільки я розумію, то хронологія встановлення знаку була озвучена. Подання депутата - встановлення знаку - штрафи за порушення. До чого в даному випадку "однодневки" ніяк не втямлю.

Я не виправдую ДАІ - всі й так знають які вони є. Також я не роблю йолопів з водіїв - наряд міліції за поворотом з цим справляється значно краще ніж я в самих сміливих своїх мріях.

Особисто для мене ця їхня точка косіння бабла нічим не відрізняється від сотень інших. Окрім гучних заяв спалити службові авто працівникам ДАІ хтось щось зробив в юридичному плані? Якщо так, то поділіться з масами - може це комусь допоможе.

П.С. Подобаються мені борці за європейську Україну, от тільки будувати її завжди починають з когось, а не з себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, біля старого ринку теж появився наказовий знак "Рух прямо", що забороняє поворот на Мєдведєва та на ринок, а на виїзді з Глушець (біля польського посольства) зник знак STOP

там поставили знак "дати дорогу". по припису ДАІ (я про Глушець)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...