Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

a y nas sjogodni Rizdwo i osj nash obid ... post-26756-0-47221300-1419544112_thumb.j post-26756-0-75492700-1419544165_thumb.j post-26756-0-38908600-1419544203_thumb.j witajy ysih z nastypajychumu swjatamu ! :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

А що це за колобки на першому фото ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що це за колобки на першому фото ?

ce kartopljani knydeli.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не думав , що їх такі великі роблять =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можу не поділитсь. Ненароком сьогодні вийшла дуже смачна і нова страва. До макаронів піджарила цибульку з цвітною капустою, перемішала з макаронами, а потім зверху експромтом вирішила посипати домашнім творогом. Вийшла така собі паста з цвітною капустою і творогом. Дуже смачно!! Враховуючи те, що цвітну капусту в мене ніхто не любить, така інтерпретація прийшлась всім до смаку. Я задоволена)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можу не поділитсь. Ненароком сьогодні вийшла дуже смачна і нова страва. До макаронів піджарила цибульку з цвітною капустою, перемішала з макаронами, а потім зверху експромтом вирішила посипати домашнім творогом. Вийшла така собі паста з цвітною капустою і творогом. Дуже смачно!! Враховуючи те, що цвітну капусту в мене ніхто не любить, така інтерпретація прийшлась всім до смаку. Я задоволена)))

ой як пармезанчика бракує! Отже можна будь-яким сиром притрусити, і вуаля! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дел. не туди написав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто, аж за надто, сьома з картошкою(залишки нр),але атмосфера нового року, думаю передається)))

post-23661-0-55595400-1420152795_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

задовбали уже ті салатики

62d67be9925e92a87183efccd3bfd6e7050106202897238.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

задовбали уже ті салатики

Бутерброди, салати, доїдання вчорашнього...- все задовбало.

Сьогодні - розвантажувальний день, приєднуйтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в нас сьогодні мясо, тушене з овочами.....

post-10669-0-01085500-1420299564_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фасолевий суп.

Макарони і куряча підливка з овочами.

А на десерт пивасік із копченими свинячими вушками :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новогоднее меню, скромно, но со вкусом ;)

post-26012-0-58243100-1420325311_thumb.j

post-26012-0-76578900-1420325333_thumb.j

post-26012-0-98739500-1420325431_thumb.j

post-26012-0-82275600-1420325465_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні все просто ... варена картопля з маслом та зеленню, смажена свинина з цибулею та кров руськоговорящого младєнца

3257afa842ffaf7364825ecdc00e614f050106203055447.jpg

d5953e4675732b2aa5dc4e1fd4967328050106203055528.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знов ти перед компом вечеряєш?

:)

я завжди за компом вечеряю коли сам вечеряю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора готував кутю! Рецепт простий, але процес поцікавіше буде, ніж суші крутити, - все таки наша кулінарна традиція ))

2 склянки пшеничної крупи промити 3 рази, залити 5 склянками гарячої води, посолити і варити на маленькому вогні, час від часу помішуючи. Я варив більше години, доки каша не розбухне і не перестане бути твердою на прикус. Макову масу брав вже готову (минулого року добряче намахався з мясорубкою ))). Кашу промити після варки в холодній кипяченій воді, процідити, додати 1-1,5 склянки маку. За смаком додати родзинки, шматочки кураги (попередньо потримавши в кипятку 10 хв. і просушивши), вишні, цукор, мед (бажано додавати перед подачею, щоб не заграв), горіхи (можна різні, в мене були тільки грецькі, попередньо обжарити і почистити від лушпиння). Зі спецій можна мускатний горіх, ванілін. Для того, щоб кутя була не суха - додати півсклянки компоту з сухофруктів. Все перемішати і тримати в холодильнику. Вихід - 2 літрові банки.

П.С. Ще похвалюся тортом, який мама зробила на Новий рік, назву не знаю (мурашник чи теремок?), з вишнями та йоштою, ням! Всім гурманам і кулінарам солодкого Нового року та Різдва!

post-5279-0-74587600-1420537307_thumb.jp

post-5279-0-37601200-1420537372_thumb.jp

post-5279-0-33091300-1420537566_thumb.jp

post-5279-0-17728800-1420537579_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні ж пісна вечеря...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні ж пісна вечеря...

ніхто не заважає спробувати ложку куті і потім заїсти куском сала або м'яса.

просто ламаю систему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також люблю мясо... Але залишу його на завтра..............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я хочу на сьогоднішню вечерю робити вареники з маком. мак вже підготувала,заправила вишнями і мигдальною олійкою. питання про тісто - як зробити щоб не потекли? звичайне тісто? чи заварне?

Думаю буде краще заварне!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні ж пісна вечеря...

ніхто не заважає спробувати ложку куті і потім заїсти куском сала або м'яса.

просто ламаю систему

ти її будував ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні ж пісна вечеря...

ніхто не заважає спробувати ложку куті і потім заїсти куском сала або м'яса.

просто ламаю систему

ти її будував ?

Ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напекла імбирних сніжинок і сердечок на свято)

post-16736-0-14942800-1420560899_thumb.j

post-16736-0-45214900-1420561002_thumb.j

post-16736-0-20240200-1420561115_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

katjka_9, дуже гарне печиво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...