olun4ik Опубліковано 23 Травня, 2014 в 21:17 Поділитися #1301 Опубліковано 23 Травня, 2014 в 21:17 приготував кашу з рису молока і дині жовтої) якраз прийшов з тренування і жую за компом за що соромно А я от терпіти не можу цю кашу, і нічого з собою не вдію. Ще з дитинства мама казала, що це дуже корисно, але я цю гарбузу навіть на запах не люблю. А от одного разу скуштувала суп-пюре і ніколи би в житті не подумала, що основним інгредієнтом в ньому була гарбуза. Відтоді постійно його готую, експериментую з різними складниками. Але завжди це смачно. Сьогодні робила з карі (мала величезну гарбузу, - таку гарну, як намальовану і ніяк не могла зібратись з думками, щоб дати їй раду). А ще колись один-єдиний раз їла запечену в духовці гарбузу(цілу, із зрізаною зверху кришечкою), напхану м'ясом, грибочками, картоплею і різною всячиною. Теж ну дуууже смачно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
konva Опубліковано 25 Травня, 2014 в 13:13 Поділитися #1302 Опубліковано 25 Травня, 2014 в 13:13 yucore, а можна рецепт? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 29 Травня, 2014 в 15:48 Поділитися #1303 Опубліковано 29 Травня, 2014 в 15:48 Сегодня жутко захотелось кабачков, потому потушила их с морковью, помидором, специями и сметаной. Аромат обалденный, вкус, по моему скромному мнению, тоже. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 29 Травня, 2014 в 16:57 Поділитися #1304 Опубліковано 29 Травня, 2014 в 16:57 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
starOFF Опубліковано 29 Травня, 2014 в 17:02 Поділитися #1305 Опубліковано 29 Травня, 2014 в 17:02 Тема про еду?)) Гречка с курицей и салатом ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 29 Травня, 2014 в 17:22 Поділитися #1306 Опубліковано 29 Травня, 2014 в 17:22 Суші домашнього приготування. Готовили власноруч (і я їв) перший раз в житті. Ті що на лівій тарілці робили ми з дружиною, решту робила дочка. Склалося таке враження, що вона їх все життя робить... Так акуратненько.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 29 Травня, 2014 в 17:46 Поділитися #1307 Опубліковано 29 Травня, 2014 в 17:46 Ну цееееееееееееее!!!!!!! ну,ну, ну не має слів!!!!!!!!!!!!! супер,супер!!!!ех, це так красиво!!!" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Masia Опубліковано 29 Травня, 2014 в 17:57 Поділитися #1308 Опубліковано 29 Травня, 2014 в 17:57 а в нас сьогодні піца... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 13:16 Поділитися #1309 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 13:16 Суші домашнього приготування. Готовили власноруч (і я їв) перший раз в житті. Ті що на лівій тарілці робили ми з дружиною, решту робила дочка. Склалося таке враження, що вона їх все життя робить... Так акуратненько.... Суші+сало? Японці зробили б сепуку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 30 Травня, 2014 в 16:37 Поділитися #1310 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 16:37 В нашій невеличкій компанії були індивідууми, які навідріз відмовились "їсти цю японську гидоту"..... Довелося їм їсти українське сало..... а суші їли ми.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Abrikos Опубліковано 30 Травня, 2014 в 18:22 Поділитися #1311 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 18:22 сьогодні дружина здивувала салатом зі шпинату, полуниці, сиру фета ))) цікаве поєднання, їв ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
olun4ik Опубліковано 30 Травня, 2014 в 19:46 Поділитися #1312 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 19:46 На солодку вечерю))) спекла морковник з корицею. Смакуємо з ряжанкою )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 31 Травня, 2014 в 16:48 Поділитися #1313 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 16:48 Вчорашня вечеря на двох вдалась Курка під кисло-солодким соусом з лимоном до рису. Замість салату моцарела з чері, посипана розмарином і полита олією з кісточок винограду. Все це смачно пішло під сухий червоний шираз Сьогодні на вечерю будуть суші. Фото згодом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 31 Травня, 2014 в 20:54 Поділитися #1314 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 20:54 А от і суші на десерт свіженькі пиріжки з маком Смачного! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
starOFF Опубліковано 31 Травня, 2014 в 21:06 Поділитися #1315 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 21:06 Хреновы макароны с яйцом и сыром (( и кетчупом....жизнь тлен ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 7 Червня, 2014 в 15:14 Поділитися #1316 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 15:14 Шарлотка з полуницею Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
emelka Опубліковано 14 Червня, 2014 в 17:18 Поділитися #1317 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 17:18 захотілося солодкої вечері) наліпила вареничків з полуницею та творогом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 15 Червня, 2014 в 15:39 Поділитися #1318 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 15:39 Кус-кус з овочами Фото не моє Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nick85 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 16:58 Поділитися #1319 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 16:58 виглядаэ дуже апетитно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 18:21 Поділитися #1320 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 18:21 lilechka, а де в нас кус-кус можна купити ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 15 Червня, 2014 в 18:41 Поділитися #1321 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 18:41 lilechka, а де в нас кус-кус можна купити ? У мене ось такий привезений з Італії. Доречі, хороша торгова марка. Паста цієї марки смакує найбільше У нас зустрічала на лотках, де продають товари з Європи Кус-кус бачила у Сільпо. Думаю, в Там-Тамі також має бути Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 15 Червня, 2014 в 18:58 Поділитися #1322 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 18:58 Здаю точки: по-перше, кус-кус можна купити розважний на ринку в точках, де продають сухофрукти та різні якоюсь мірою екзотичні для нас крупи, як нут, маш, чечевиця, дикий рис. По-друге, кус-кус часто можна знайти в різноманітних італійсько-німецько-польських точках. Ну ви розумієте, про що я Я купувала кус-кус німецький. Добрий був. В там-тамі і сільпо ця крупа невиправдано дорога. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 15 Червня, 2014 в 19:05 Поділитися #1323 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 19:05 В там-тамі і сільпо ця крупа невиправдано дорога.десь близько 20 грн 500 грА за скільки на ринку купуєш? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pokemon Опубліковано 15 Червня, 2014 в 19:07 Поділитися #1324 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 19:07 буду жарив яєшню з яєць,які мають по два жовтка,вперше такі побачив)цікаві ці гібридні кури-несучкі)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 15 Червня, 2014 в 19:12 Поділитися #1325 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 19:12 В там-тамі і сільпо ця крупа невиправдано дорога. десь близько 20 грн 500 гр А за скільки на ринку купуєш? Купувала кілограм за 30 грн. Але то було, як доллар був по 8 грн Зараз, напевно, ця крупа стільки не коштує. А розважної ще не пробувала, тому й ціни не скажу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.