Zeuss Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 20:16 #726 Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 20:16 Завтра в моїй сімї подвійне свято, релігійне та день народження коханої дружини. Постало питання що б смачного приготувати їй на сніданок, щось простеньке але смачне і оригінальне. Кому що толкове лізе в голову пишіть буду вдячний. Вже напевно пізно, але яйця це банально Тим більше, якшо будеш готувати в рамочці з перцю, то перець буде твердий. Він не встигне пропектись за час готовки яйця. Рекомендую перед готовкою перець засунути в духовку. Дупу зрізати, вичистити обмазати трішки оливковою олією і на хв 7-8 в духовку, гіркою. Потім з запеченого вирізати раму і яйце туди. А ще краще зняти й шкірку. Я би приготував щось з сиру (той що творог по расєйські). Правда якщо вона любить такий продукт. Солоний варіант. Запікаєш брускету з батона, Товщиною менше сантиметра, довжиною сантиметрів 8 а шириною 3. Ріжеш базилік і трішки укропу. Перетираеш з сиром і додаєш трішки солі на смак. Далі в маркетах продається прикопчений лосось тоненько порізаний. Оформляєш три брускетика, наверх по формі лосось вирізаній і не товстий шар сиру з базиліком і укропом. З боку кладеш цілий листок базиліку. Смачно і не банально. Є солодкий варіант прикольний. Перетираєш сир з цукром (по смаку) і ванілью.. а далі на скільки фантазії і уподобань дружини вистачить. Можна мелені горіхи, ізюм, корицю, мелений барбарис. Трішки муки. Катаєш кульки і в фритюр. Можна в каструльку з ростопленою олією аля хоум едішин. Від хвилини, в залежності якого розміру кульки. Тільки після обжарки бажано на паперовий рушник, щоб забрати лишню жирність. І з брускетами так само з першого варіанту. Ріжеш карпачо з яблока або любого фрукту (ягоди), який зараз є і вона любить.. і з боку 7-8 таких кульок. Зверху зеленюшку аля м'ята і вуаля.
laska Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 20:20 #727 Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 20:20 Вразив... ото повезе комусь!
Zeuss Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 20:25 #728 Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 20:25 Вразив... ото повезе комусь! Ага, а ісЧо я крєстіком вишивать умєю
Olesya Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 18:07 #729 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 18:07 Сьогодні чебуреки. Класичні з м"яском і з голандським сиром, часничком, зеленню. За новим рецептом. Ду-у-уже рекомендую. Тісто тоненьке, хрумке, смачне. Мінеральна вода (газована, в ній то і фішка, мабуть) - 250 мл Сіль - 1ч.л. Цукор - 2 ч.л. Яйця - 1шт. Мука - 4 ст. Олія - кілька ложечоксі Світлєнка, дякую за рецепт! Такі смачні чебуреки вийшли, страшно зізнатись, скільки я їх з'їла . Начинку робила сирну - потерла сир, помідор ошпарила, зняла шкірку, дрібно порізала, додала багато свіжого кропу. Дуже соковиті чебуреки виходять.
laska Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 18:21 #730 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 18:21 сегодня впервые сам приготовил печеную картошку с бочоком...) получилось очень вкусно) сам от себя в шоке))Молодець! Наступного разу спробуй додати ще шари овочів, якщо таке полюбляєш.Я сьогодні настелила туди ж (правда в мене було відбивне м'ясо) кабачків, перчику, помідорів (все що з грядки в холодильнику завалялось) і засипала сиром і петрушкою.Смакота вийшла, уже нема!
Olesya Опубліковано 23 Вересня, 2012 в 19:12 #732 Опубліковано 23 Вересня, 2012 в 19:12 Якось так А що це за вино?
GOODMAN Опубліковано 23 Вересня, 2012 в 20:07 #733 Опубліковано 23 Вересня, 2012 в 20:07 А що це за вино? PALACIO de Anglona звичайне напівсолодке іспанське вино
Zeuss Опубліковано 23 Вересня, 2012 в 20:11 #734 Опубліковано 23 Вересня, 2012 в 20:11 А у мене вчора було чахохбілі. Приготоване по православному так як грузин навчив. Правда обмивка новопридбаного сотейника переросла в п'янку
makson Опубліковано 23 Вересня, 2012 в 20:40 #735 Опубліковано 23 Вересня, 2012 в 20:40 планую підігріти вареників з картоплею, ящо буде мало то ще побистрому зробити вівсянку і запити це все: смачним, вітамінізованим, не сильно концентрованим, натуральним компотом з вишень пс: я не банальний , я люблю смачно поїсти, але куховарити - це не моє
laska Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 17:42 #736 Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 17:42 Продовжую робити блюда в стилі "я его слепила из того что было". Якось закупили в Там-Тамі пікнікових сирих ковбасок запекти на природі, виїзд не вдався, та не пропадати ж сосискам. Засунула я їх в рукав, туди ж великі дольки картоплі, кабачку, баклажанів, перець, посолила, змастила це все приправам і оливковою олією. І в духовку...сама не чекала такої смакоти! Сьогодні знову напала лінь, тому, порізане м'ясо на відбивні (ще невідбите), крупно різані картоплю, кабачок, білокачанну капусту засмачила так само і в рукав. Тепер задумалась, нахолєру те м'ясо відбивати, як воно і так смачне Оцінили не тільки чоловік, а й діти.
Olesya Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 18:27 #737 Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 18:27 Теж маю тепер небагато часу для кухні, а так шкода - люблю смачненьке . Навчилась готувати ліниві вареники з сиру. Причому подруга лякала, що то морока, що розварюються. Але я начиталась кулінарних форумів і все вийшло. На півкіло домашнього сиру беру 2 яйця, трошки солі, зо 2 ложки цукру, кілька ложок манки. Практично, як сирники, тільки менш солодкі. Щоб не розварювались, треба кожен шматочок тіста обваляти в борошні, кидати в воду, що кипить, і одразу зменшити вогонь, при сильному кипінні вареники розваряться. Звичайно, найсмачніше з домашньою сметанкою.
laska Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 18:38 #738 Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 18:38 Я галушки роблю без манки, але добавляю топленого масла. Не розварюються. У мене вони частенько в морозильнику. Наліплю, частину їмо, частину заморожую. Не раз виручали, коли терміново нагодувати треба, а часу брак, або гості нагрянули, а в мене на десерт завжди є, та ще й не аби що, а наші етнічні галушки
Andrew_Best Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 19:20 #739 Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 19:20 Я останнім часом підсів на макарони італійські + шкварки хрустяці + творожний домашній сир + трохи спецій. Пішов варити ... )
makson Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 21:57 #740 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 21:57 Я б зараз посмаковав би тушаною капустою з мясом треба жінку шукати біля кулінарного технікума ,або щоб теща була хороша і все буде добре
Dorothy Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 06:07 #741 Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 06:07 А я сьогодні шарлотку з яблуками пекла. Часто печу її восени, поки яблук багато. Рецептів в інтернеті є чимало. Сьогодні спробувала такий. Здається, найпростіший. Потрібно: Яблука — 4 шт Яйця — 4 шт. (можна й більше, але подорожчали Цукор— 1 стак. Мука — 1 стак. Кориця, або ванільний цукор (хто що любить) Яблука почистити, порізати скибочками. Форму (бажано глибшу) добряче змастити маслом. Потім викласти яблука, посипати їх корицею. Потім готуємо тісто. Збиваємо яйця з цукром і додаємо муку. Тісто не повинно бути дуже густим. Заливаємо ним яблука і ставимо в розігріту духовку на 30-40 хв. Потім дістаємо, перевертаємо і посипаємо цукровою пудрою. Хотіла сфотографувати, не встигла. :-) І я таку шарлотку печу - просто і дуже смачно спробуйте додати ще соду гашену оцетом Ні, соди не потрібно - якщо яйця свіжі і домашні, то тісто й так гарно піднімається. До речі, можна також приготувати тортик (без яблук), але для цього необхідно 5 яєць, а не 4. Спечені коржі, після того як вони схолонуть, розрізаємо навпіл. Готуємо крем зі сметани, цукру (збиваємо міксером), сюди ж додаєм желатин, розведений у кип'яченій і охолодженій воді. Коли крем трішки загусне, починаємо заливати ним коржі (складаємо тортику тортівниці). Можна покласти у крем фрукти (ківі, банан, апельсин). Смачно і просто!
Mykola81 Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 06:48 #742 Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 06:48 Я б зараз посмаковав би тушаною капустою з мясом треба жінку шукати біля кулінарного технікума ,або щоб теща була хороша і все буде добре Ага , я сам вчора теж захотів чомусь капусти тушкованої з реберцями . Вдалась на славу .
Zheny@ Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 07:29 #743 Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 07:29 Вчора доїв тушену капусту із м'ясом А ще щедро приправляю її домашньою аджикою!
sweetlena Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 09:08 #744 Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 09:08 Бульйон з курочки, кролик тушкований в сметані і чебуреки-чебуреки-чебуреки
Zheny@ Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 09:12 #745 Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 09:12 sweetlena, нагадай рецепт тіста на чебуреки. Бо я також хочу чебуреків.
sweetlena Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 10:02 #746 Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 10:02 sweetlena, нагадай рецепт тіста на чебуреки. Бо я також хочу чебуреків.Мінеральна вода (газована, з бульками)) - 250 млСіль - 1ч.л.Цукор - 2 ч.л.Яйця - 1шт.Мука - 4 ст.Олія - кілька ложечокВ начинку не шкодуйте води, щоб були соковиті.Ну й дуже кльові з голандським сиром чи творогом з зеленню.
Mykola81 Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 10:16 #747 Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 10:16 Творог з зеленню -- саме те , що треба на вечерю , на шлунок не важко . Часто такі робимо .
Kusya Опубліковано 5 Жовтня, 2012 в 11:13 #748 Опубліковано 5 Жовтня, 2012 в 11:13 Пробувала по цьому рецептику, смакота вийшла, особливо до картошки пюре. Курица по-итальянски (Каччиаторе) Ингредиенты: 450 г куриных грудок, порезанных кусочками 1 чашка порезанного лука 4 дольки чеснока, измельчить 2 чашки томатов, консервированных кусочками 1 ч. ложка орегано 1 ч. ложка базилика 2 чашки томатного пюре Приготовление: 1. Порежьте грудки кубиками и выложите на противень, политый небольшим количеством оливкового масла. Поставьте противень в духовку. 2. Готовь грудки примерно полчаса, потом добавь лук и чеснок. Готовь еще 15 минут. Затем добавь кусочки томатов, орегано и базилик. 3. Полей грудки томатной пастой и верни противень в духовку. 4. Готовь грудки еще 30 минут. 5. Подавай с гарниром из овощей или картофелем. По желанию можно добавить грибы.
Dorothy Опубліковано 5 Жовтня, 2012 в 12:31 #749 Опубліковано 5 Жовтня, 2012 в 12:31 Вчилася сьогодні готувати печіночний торт. От що вийшло: тісто: 0,5 кг печінки, півсклянки сметани, 1 яйце, півсклянки борошна, сіль, перець, трошки меленого мускатного горіха. Печінку змолоти в блендері чи пропустити через м'ясорубку, додати всі інші складові, розмішати. Виходить тісто, як на млинці. Наливаємо його на сковорідку, ложкою розрівнюємо, обсмажуємо з обох сторін. Для начинки: потерти 4-5 морквини, порізати 4 цибулини. Все це потушукувати на сковорідці (я тушкувала окремо). Почистити і подрібнити 3 зубчики часнику, змішати з майонезом. На кожен млинець намазати майонез з часником, викласти моркву і цибулю, посипати зеленню (кріп, петрушка). Таким чином викладаємо млинці один на одного, щоб сформувати торт. Прикрашаємо в міру своєї фантазії. А я замінила моркву з цибулькою на варене яєчко - так тортик виходить "легшим" - просто подрібнюємо чи тремо на терту поверх млинця, змащеного майонезом. Серединку роблю жовтеньку, а по краях - білок.
Dorothy Опубліковано 7 Жовтня, 2012 в 16:57 #750 Опубліковано 7 Жовтня, 2012 в 16:57 Ой, дівчаточка (і не тільки), які ж ви усі господиньки! Буду і я тут з вами розвивати свої кулінарні здібності
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.