yura-patriot Опубліковано 4 Лютого, 2017 в 21:11 Поділитися #3151 Опубліковано 4 Лютого, 2017 в 21:11 Кароч просто так, знову печена картошка і кусок м'яса. Просто тема суперова і треба її підтримувати))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Такер Опубліковано 4 Лютого, 2017 в 22:33 Поділитися #3152 Опубліковано 4 Лютого, 2017 в 22:33 1 час назад, yura-patriot сказал: Кароч просто так, знову печена картошка і кусок м'яса. Просто тема суперова і треба її підтримувати))) Я би сказав підкормлювати) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FunTom Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 18:47 Поділитися #3153 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 18:47 Кролик, запечений на грилі з рисом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 20:25 Поділитися #3154 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 20:25 Вечірнє чаювання Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 12:33 Поділитися #3155 Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 12:33 Лавашик Hide Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 18:32 Поділитися #3156 Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 18:32 @yura-patriot кота на десерт....погладити? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 18:37 Поділитися #3157 Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 18:37 Експеримент: плов в духовці. Белісімо!: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 18:54 Поділитися #3158 Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 18:54 19 хвилин тому, vaz75 сказано: @yura-patriot кота на десерт....погладити? ) подразнитися,ну і канєшно погладити. 16 хвилин тому, vaz75 сказано: Експеримент: плов в духовці. Белісімо!: Бомба! Реберця? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 18:58 Поділитися #3159 Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 18:58 2 минуты назад, yura-patriot сказал: Реберця? Ага, в медово-гірчично-грузинському соусі. Побічний до плова продукт. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 9 Лютого, 2017 в 16:54 Поділитися #3160 Опубліковано 9 Лютого, 2017 в 16:54 Підсіли на оцей рецептик. Швидко та смачно. Я роблю з курятиною і мороженими овочами. Рекомендую. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 9 Лютого, 2017 в 17:14 Поділитися #3161 Опубліковано 9 Лютого, 2017 в 17:14 Легко готувати і смачно виходить ,як роблю я : варю куряче філе , на крупну терку пропускаю , додаю плавлений сирок та майонез цю суміш загортую в лаваш,по рецепту треба на 30 хв лишити постояти потім ріжу на шматочки невеличкі і підсмажую смакота мммм Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 08:39 Поділитися #3162 Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 08:39 @zigorko моя тобі відповідь (надихнуло): Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
veter Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 08:43 Поділитися #3163 Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 08:43 @vaz75 протвень камуфляжний Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 08:44 Поділитися #3164 Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 08:44 Только что, veter сказал: @vaz75 протвень камуфляжний пергамент, хех Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 09:15 Поділитися #3165 Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 09:15 мені на вечерю дісталась піца без нікого з майстеркласу але на вечір стільки їсти шкідливо - тому їв зранку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 12 Лютого, 2017 в 07:40 Поділитися #3166 Опубліковано 12 Лютого, 2017 в 07:40 No comments Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 24 Лютого, 2017 в 20:50 Поділитися #3167 Опубліковано 24 Лютого, 2017 в 20:50 Курячі стегна в гірчичносоєвому соусі і з грейпфрутом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 24 Лютого, 2017 в 21:10 Поділитися #3168 Опубліковано 24 Лютого, 2017 в 21:10 Батенька, а Ви - гурман!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 24 Лютого, 2017 в 21:14 Поділитися #3169 Опубліковано 24 Лютого, 2017 в 21:14 3 хвилин тому, kayot сказано: Батенька, а Ви - гурман!!!! Гарніри заіпали )))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 19:54 Поділитися #3170 Опубліковано 2 Березня, 2017 в 19:54 Еххх, веснааа... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 19:15 Поділитися #3171 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 19:15 Згадав, що давненько банош не їли: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 3 Березня, 2017 в 19:38 Поділитися #3172 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 19:38 Наловив сьогодн колобків і вирішив їх запекти! Намаринував цибулькі, змішав із оселедцем, нашинкував салка, замути простенький соус, ізтого, що мав в холодильнику, налив чорног чаю в келих для куньячка.....і маю вечерю!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slavco Опубліковано 4 Березня, 2017 в 05:34 Поділитися #3173 Опубліковано 4 Березня, 2017 в 05:34 Якою частиною тіла ці колобки на гачок чіплялися? Чи брачив - сітки ставив? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 4 Березня, 2017 в 08:05 Поділитися #3174 Опубліковано 4 Березня, 2017 в 08:05 2 часа назад, Slavco сказал: Якою частиною тіла ці колобки на гачок чіплялися? Чи брачив - сітки ставив? Там в них десь є рот!!!! І мабуть тоді і - попа!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 8 Березня, 2017 в 19:21 Поділитися #3175 Опубліковано 8 Березня, 2017 в 19:21 8 Березня вдалося: стейк су-від під чорничним соусом з кус-кусом під бешамелем з білими грибами і весняним салатом. Під французьке винце. З.і. Останній тост за здоров'я @Юріч Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.