Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А соляну шубку робиш з зі збитими білками?

Ні, вона (шуба) не їстівна. Виймаю з риби нутрощі, зябра, очі, відрізаю хвіст, плавники, луска лишається. В середині перчу підсолюю, збризкую лимоном. На дечку кладу фольгу, насипаю на неї НЕЙОДОВАНУ кам'яну сіль, на сіль рибу, фольгу підгортаю і засипаю рибу сіллю. Закручую фольгою і в духовку на 45-60 хв (залежно від розміру риби). Потім розгортаємо і знімаємо соляну шкірку разом з лускою - лишається лише ніжне м'ясо.

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А соляну шубку робиш з зі збитими білками?

Ні, вона (шуба) не їстівна. Виймаю з риби нутрощі, зябра, очі, відрізаю хвіст, плавники, луска лишається. В середині перчу підсолюю, збризкую лимоном. На дечку кладу фольгу, насипаю на неї НЕЙОДОВАНУ кам'яну сіль, на сіль рибу, фольгу підгортаю і засипаю рибу сіллю. Закручую фольгою і в духовку на 45-60 хв (залежно від розміру риби). Потім розгортаємо і знімаємо соляну шкірку разом з лускою - лишається лише ніжне м'ясо.

А я беру збиваю 6 білків додаю кілограм солі і завертаю рибу в цю шкуру. Так ця шкірка затрердіває завдяки білкам. А все решта так само.

Опубліковано

.

а де таку спаржу береш?

А я беру збиваю 6 білків додаю кілограм солі і завертаю рибу в цю шкуру. Так ця шкірка затрердіває завдяки білкам. А все решта так само.

Ну якщо є непотрібні зайві білки...Це зайве, сіль затвердіває без витрат на яйця, враховуючи вартість яєць, то значно економія виходить.

Опубліковано

Печена картопелька. Помити картоплю, нарізати великими шматками, посолити, пеперчити, додати трішки олії, тертого часнику та укропу, в рукав для запікання і в духовку. До цієї картопельки смакує квашена капуста, помідорчики ну і звичайно мясце.

post-7249-0-09277700-1445175652_thumb.jp

post-7249-0-24125200-1445175661_thumb.jp

post-7249-0-63556700-1445175672_thumb.jp

Опубліковано

Сьогодні на вечерю: болгарський перець фарширований домашнім грибним сиром, запечена картопля з мясом та капустою.

Рецепт печеної картоплі: почистити і нарізати більшими шматками картоплю (поперчити, посолити та додати трішки паприки), нарізати великими квадратиками капусту (чуть посолити), нарізати цибулю і заправити олією, оцтом та сіллю, нарізати мясо шматочками (можна будь яке) і замаринувати в томаті та майонезі з сіллю. Важливо маринувати все окремо хвилин 30. Все перемішуємо і у рукав та нагріту духовку. Запікається 40-60хв.

Домашній сир: 2л домашнього молока поставити закипіти, додати грибну приправу (сушені мелені гриби), сіль та чуть соєвого соусу, ще раз закип"ятити, додати на кінчику ножа лимонної кислоти. Молоко звернеться, його процідити та остудити. Додати майонез, натертий часник.

Смачного

post-7249-0-24588000-1445353540_thumb.jp

post-7249-0-03765400-1445353554_thumb.jp

post-7249-0-90639600-1445353569_thumb.jp

post-7249-0-64673600-1445353581_thumb.jp

post-7249-0-73083800-1445353629_thumb.jp

post-7249-0-41414100-1445353683_thumb.jp

post-7249-0-56371200-1445353775_thumb.jp

post-7249-0-93521200-1445353799_thumb.jp

post-7249-0-00473600-1445353842_thumb.jp

post-7249-0-42679000-1445353882_thumb.jp

Опубліковано

Тема ожила о_О

Осінь, холодно, , саме час експерементувати на кухні))))) А в загалі, тема ШИКАРНЮЧА, багато нового , смачного, і гарного знайшов для себе.
Опубліковано

Моя вечеря: смажені карасики, рис з маслом, салат з морської капусти. (ще стушив капусту і зварив підливку за новими рецептами, але це вже інша історія - вечеря на завтра):

RAW25.th.jpg 8wtaS.th.jpg

Опубліковано

Тема ожила о_О

Осінь, холодно, , саме час експерементувати на кухні)))))

і не жарко працювати.... і в хаті тепліше

але щось не хотілося гаряхого - тому було суші:

post-4-0-51782000-1445384044_thumb.jpg

Опубліковано

Просто супер! ніколи не думав що буду у жовтні їсти молоденьку картоплю.Викопана не так давно у батьків на дачі яка взагалі нічим не кропилася,це все батька експерименти,тепер завжди будемо пізніше садити рядок, другий,щоб у вересні, листопаді їсти свою молоду картоплю,зберігається добре,лежить вже десь другий тиждень і всерівно гарно чистеться. Отож,вона і курячі відбивні.

post-23661-0-09100500-1445452011_thumb.j

Опубліковано

Просто супер! ніколи не думав що буду у жовтні їсти молоденьку картоплю.Викопана не так давно у батьків на дачі яка взагалі нічим не кропилася,це

оффтоп,

угу, мама також посадила декілька корчиків, і вже їли.... 2 врожаї картоплі це класс

Опубліковано

Маринована скумбрія. Слоями - цибуля, морква, лимон, приправи....в кінці заливаємо трошки оцету яблучного, олією. на 2 дня в холодильник.

post-23353-0-26786800-1445701544_thumb.j

Опубліковано

Макарони з сьомгою у сливках з приправами ))

Половинка стейка сьомги обсмажується(перед тим маринований у приправі для риби), потім розділяється, скубаю на маленькі кусочки і в сковорідці заливається сливками 20%, добре посолити, поперчити,добавити італійських трав і це все на маленькому вогні потримати трішки, щоб сливки "натягнулися" рибою.Окремо відварити макарони(спіральки мені то що тра) промити їх під проточною холодною водою і вкинути до того соусу з рибою, перемішати і вимикати,ну і якщо є то затерти трішки сиром,бажано пармезаном,тоді взагалі капець буде))))))))

Смакота смакотююща) рідко таке робиться бо риба дуже дорога,але це того варте.

post-23661-0-35608700-1445711153_thumb.j

Опубліковано

Половинка стейка сьомги обсмажується(перед тим маринований у приправі для риби),

Ай-яй-яй. Сьомга (нормальна) має свій неповторний смак і запах, Маринувати його в чомусь, окрім лимону (і то це зайве), це неправильно.

Опубліковано

Половинка стейка сьомги обсмажується(перед тим маринований у приправі для риби),

Ай-яй-яй. Сьомга (нормальна) має свій неповторний смак і запах, Маринувати його в чомусь, окрім лимону (і то це зайве), це неправильно.

))))))) Розказую маринад!

Лимон, і трішки приправки, без! солі!.))

post-23661-0-52391100-1445718988_thumb.j

Опубліковано

))))))) Розказую маринад!

Лимон, і трішки приправки, без! солі!.))

Мені одні вумні люди казали, що дорогі сорти риби (якою зараз, нажаль, є сьомга) повинні бути ізюмінкою блюда - віддавати свій смак і аромат. Якщо після термообробки риба має присмак мороженого, тоді вона збризкується лимоном. Ти іншим разом спробуй, буде зовсім інший смак.

Опубліковано

))))))) Розказую маринад!

Лимон, і трішки приправки, без! солі!.))

Мені одні вумні люди казали, що дорогі сорти риби (якою зараз, нажаль, є сьомга) повинні бути ізюмінкою блюда - віддавати свф

Ой! я і не спорю))

Опубліковано

))))))) Розказую маринад!

Лимон, і трішки приправки, без! солі!.))

Мені одні вумні люди казали, що дорогі сорти риби (якою зараз, нажаль, є сьомга) повинні бути ізюмінкою блюда - віддавати свій смак і аромат. Якщо після термообробки риба має присмак мороженого, тоді вона збризкується лимоном. Ти іншим разом спробуй, буде зовсім інший смак.

А мені також вумні)) люди говорили, що якщо свіжа сьомга,або лосось і ти знаєш це на 100%, то нарізати не дуже грубо(до 0.5 сантиметра), і обдати лимоном, то через пару годин можна їсти,без проблем)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...