Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Відпустка дається в знаки - повернулось бажання щось новенького покулінарити.

На днях вперше спекла хліб на сироватці, пішов на ура.

post-2742-0-82160300-1436903107_thumb.jppost-2742-0-42890800-1436903111_thumb.jp

А сьогодні псіханула )))

post-2742-0-50928200-1436903334_thumb.jp post-2742-0-57764100-1436903411_thumb.jp

приготувала все, що сама на городі виростила :0005:

Головне, що вдалося смачно, ситно і усе повністю їстивне разом з патисонами.

post-2742-0-12883600-1436903428_thumb.jp

Патисончики вичистити, натерти середику сіллю і хай постоять.

Начинка на власний смак. Я начинила тим, що вдома було. Трішки підсмажила цибулю, моркву, шпарагівку, перць, горошок, часник і порізане куряче філе. Заправила сметанкою і зеленню. Злила сік з патисонів і начинила. Зверху тертий сир. Закрити і помастити олією. Спочатку пекла у фользі, потім відкрила, щоб підрум'янились. Смакота! :ok2: Ну і краса!

Опубліковано

Не могла пройти повз цієї теми)

Я буду сьогодні готувати запечений перець з часником та зеленню, будемо їсти з чорним хлібом і фетою :) Ще можна помідорчиків порізати)

Опубліковано

домашнє морозиво!

рецепт "легше не буває" вершки, пудра і жовтки. смак робила ванільний. за 4 години вийшов ідеальний пломбір! (просто в морозилці, без ніяких чудо-машин) смакота.

думаю можна пробувати ще плодово-ягідне

Опубліковано

Вчора готовили з дитинкою плодово-ягідне морозиво. Робиться просто: перемололи абрикоси, йошту, порічки, кілька яблук, аличу в пюре. Розклали по пластикових стаканчиках від йогурту тіпа растішка, встромили по паличці і в морозилку. Скільки часу заморожується не знаю. Поставили вчора вечором, сьогодні зранку вже "топтали" смачнюче морозиво....... Якось так. Сфотографувати навіть не встиг......

Опубліковано

домашнє морозиво!

рецепт "легше не буває" вершки, пудра і жовтки. смак робила ванільний. за 4 години вийшов ідеальний пломбір! (просто в морозилці, без ніяких чудо-машин) смакота.

думаю можна пробувати ще плодово-ягідне

В яких пропорціях?

Опубліковано

щодо рецепту морозива - 4 жовтки з 50 гр цукру потрібно загустити на паровій бані. жовтки мають побіліти і зробитися як рідкий майонез, але не зваритися! 500 мл вершків потрібно збити з 100 гр цукру до легкого загустіння (2-3 хвилини блендером) ввести туди жовтки (вже охолодженні до температури вершків) і все

ваніль добавляла вкінці

ставлю в морозилку і щогодини легенько помішую вінчиком, щоб була гарна текстура.

Опубліковано

Прикол! Не судіть строго,я просто задовбався готовити,дружина пропонує приготувати все що хочю(вареники, пельмені,чебуреки,борщ)усе ні! просто усе задовбало,може і не по темі,але я захотів розслабитися, ось приготував))))сам собі))) Мужикі зрозуміють.))

post-23661-0-83588800-1437158441_thumb.j

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Всім привіт! сьогодні робив самий-самий крутий салат!! це не прикол)) Перейняв його з ресторації ("Вогнем і мечем")у них він називається гарячий салат! У них рецепт не розпитував,думаю не скажуть, ну і я не пацан(розберуся).

Значить так,смажиться м"ясце різане по волокнам,сьогодні купив вирізку(саме ніжне) потім додаю цукіні,або кабачок(багато), потім грибочки шампіньйони, а потім САМЕ! головне соєвий соус і часник(по смаку) і народ! ніякого гарніра(цукіні,кабак)все вирішує!

Впевнений якщо хтось зробить то не пошкодує!

post-23661-0-17086500-1437939308_thumb.j

post-23661-0-97507900-1437939315_thumb.j

post-23661-0-03140700-1437939324_thumb.j

Опубліковано

А у мене бананові млинці. ( 1 банан + 2 яйця + кориця або ваніль ). Швидко, просто, смачно. Головне акуратно перевертати при смажені.

Опубліковано

Домашня комбінована піцца!! половина з куркою і грибами + часник,а друга половина з томатом(мелений помідор у блендері з приправами, базилік)+салямі і кабаноси, фото до приготування, бо потім не встигну))

post-23661-0-20962700-1438971453_thumb.j

Опубліковано

В сезон кабачків дуже класно робити з ним овочеве рагу. Вже кілька тижнів поспіль готуємо постійно.

Нічого важкого чи особливо нового: спочатку моркву з цибулькою піджарити, щоб морква стала мякіша і цибуля золотіша, тоді добавляю перець і кабачок (по кількості дивіться самі, хто що любить, у мене йде 2 перця і 1-2 кабачка дивлячись який у них розмір), солю, перчу за смаком. З додаванням кабачка накриваю кришкою, щоб тушилося. Через 5 хвилин додаю томатної пасти, можна додати томатного соку якщо є (2 столові ложки). І хвилин 15-20 тушиться. В кінці вже коли виключаю газ додаю 2 чайні ложки меду. Ось і все, фото нажаль немає, але виходить дуже смачно, хлопець зметає за один присіст =)

Опубліковано

В сезон кабачків дуже класно робити з ним овочеве рагу. Вже кілька тижнів поспіль готуємо постійно.

Нічого важкого чи особливо нового: спочатку моркву з цибулькою піджарити, щоб морква стала мякіша і цибуля золотіша, тоді добавляю перець і кабачок (по кількості дивіться самі, хто що любить, у мене йде 2 перця і 1-2 кабачка дивлячись який у них розмір), солю, перчу за смаком. З додаванням кабачка накриваю кришкою, щоб тушилося. Через 5 хвилин додаю томатної пасти, можна додати томатного соку якщо є (2 столові ложки). І хвилин 15-20 тушиться. В кінці вже коли виключаю газ додаю 2 чайні ложки меду. Ось і все, фото нажаль немає, але виходить дуже смачно, хлопець зметає за один присіст =)

Ну от навіщо томатну пасту, якщо зараз сезон помідорів, я додаю саме їх (ошпарені, без шкірки, порізані).

Опубліковано

В сезон кабачків дуже класно робити з ним овочеве рагу. Вже кілька тижнів поспіль готуємо постійно.

Нічого важкого чи особливо нового: спочатку моркву з цибулькою піджарити, щоб морква стала мякіша і цибуля золотіша, тоді добавляю перець і кабачок (по кількості дивіться самі, хто що любить, у мене йде 2 перця і 1-2 кабачка дивлячись який у них розмір), солю, перчу за смаком. З додаванням кабачка накриваю кришкою, щоб тушилося. Через 5 хвилин додаю томатної пасти, можна додати томатного соку якщо є (2 столові ложки). І хвилин 15-20 тушиться. В кінці вже коли виключаю газ додаю 2 чайні ложки меду. Ось і все, фото нажаль немає, але виходить дуже смачно, хлопець зметає за один присіст =)

Ну от навіщо томатну пасту, якщо зараз сезон помідорів, я додаю саме їх (ошпарені, без шкірки, порізані).

кому як, я не люблю свіжі помідори - мені смак не той

Опубліковано

Знайшов рецепт паприкаша з кабачками ще не пробував =)

http://sergej-pozhar...com/125183.html

Вирішили спершу на борді "потестити"?))))

В мене руки дійдуть не раніше -понеділка-вівторка =)

Опубліковано

Дружина каже:"Харош жерти жарене,копчене і т.д".Я :_09: "Блін їсти хочу(прикалуюся), що ти порадиш?".

Дружина:"У таку "золоту" пору року варіантів міліон, ось наприклад" і запропунувала.

Якийсь там дієтичний хліб,змазаний типу сиром фєта(маринований з травами) + листя салату і домашній з дачі батьків помідор, от і все! Блін народ так смачно і легко, ой боюся що присяду скоро на здорове харчування!))

Сірі шпіони усе внюхують)))

Забув, я ще собі додав свіжий базилічок, ох і аромат у нього!(на фото видно такі маленькі полоски,то є він).

post-23661-0-41629900-1439142827_thumb.j

post-23661-0-73004600-1439143043_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...