Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Дружина не хотіла! але я настояв,(щоб поділитися з форумчанами) стісняється)))

Сьогодні готувала дружина,не я!, просто я не знаю що хочу, а вона "викрутила".

Отож: пиріг із кабачка! Ріжемо сам кабак,потім соус(сметанно - часниковий+укроп)потім фарш,потім помідор(закарпатський) і знову кабачок, знову соус і все у духовку!! через(приблизно)30хв. затираємо усе сиром і ВУАЛЯ!!!

post-23661-0-32160600-1434834353_thumb.j

post-23661-0-76424200-1434834366_thumb.j

post-23661-0-37378000-1434834426_thumb.j

post-23661-0-24583500-1434834442_thumb.j

post-23661-0-30249200-1434834464_thumb.j

post-23661-0-55675000-1434834472_thumb.j

post-23661-0-77541100-1434834516_thumb.j

post-23661-0-01739400-1434834527_thumb.j

post-23661-0-25066900-1434834541_thumb.j

post-23661-0-76448100-1434834550_thumb.j

post-23661-0-64486300-1434834567_thumb.j

post-23661-0-88072600-1434834599_thumb.j

post-23661-0-28147200-1434834608_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Супер .

Треба буде спробувати подібне в мультиварку зарядити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробував .

Заклав так -- кабачки - морква присмежена - кабачки - фарш - кабачки - помідори -- сир

Заливка : 200 г сметани + 2 яйця + 2 ст.л борошна .

Запікав 40 хв при 150* , потім посипав сиром і ще 10 хв при 160*

Вийшло дуже смачно , треба буде колись повторити =)

Головне--- просто готувати =)

З мінусів --- багато рідини виділяється , треба було запікати при відкритій кришці , щоб випаровувалася . Вийшло не запечене , а , скоріше , тушковане .

Поганеньке фото

M0wTx.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yura-patriot, у Вас чудово вдається передати смак страви по фотографіям! :_04: переглядаю їх і ковтаю слюнки)))

рецептик і ідея з кабачком зараз дуже актуальна! Дякую, спробую і собі приготувати :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дружина не хотіла! але я настояв,(щоб поділитися з форумчанами) стісняється)))

Сьогодні готувала дружина,не я!, просто я не знаю що хочу, а вона "викрутила".

Отож: пиріг із кабачка! Ріжемо сам кабак,потім соус(сметанно - часниковий+укроп)потім фарш,потім помідор(закарпатський) і знову кабачок, знову соус і все у духовку!! через(приблизно)30хв. затираємо усе сиром і ВУАЛЯ!!!

слюні течуть, треба і собі спробувати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую!))

emelka та kamila прислухайтеся до Mykola81 він діло говорить, що виділяється багато рідни, я на цьому не став акцентувати увагу,воно то блюдо точно не портить,але краще коли воно більше запікається а не тушкується,хоча кому як,отож думаю його не треба нічим закривати,короч робіть як душа бажає :) , рецепта як такого немає і експерементувати можна ОГОГО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж робила щось схоже з кабачків. Така собі запіканка.

Кабачки нарізати нетонкими кільцями, посолоти. Викладати шарами у форму для запікання. На другий шар поклала куряче філе (злегка відбите, трошки маринувалось зі спеціями в сметані), далі знову кабачки.

Все це заливаємо наступною сумішшю: 2-3 яйця збити з молоком, додати натертий тведий сир. Зверху можна ще присипати сиром, покласти порізані кружальцями помідори. Можна лише кабачки, або ще з чимось замутити.

Близько години запікати. Краще накрити фольгою, якщо форма без кришки, а за хвилин 10 до готовності вікрити, щоб верх запікся.

Рідини з кабачків і справді багато. Але дуже смачно - кабачки молоді, швидко готуються, і просто тануть в роті.

Ось така запіканка. (Ще дуже смачна запечена картопля в такому "соусі" з сиром).

Смачного!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

усім привіт, на першому фото це моя легка вечеря тушені равлики (спеціальні їстивні), на інших уже для чоловіка, смажені у клярі кабачки з фаршем посередині, а також салат з помідорів, цибулька, фета-сир, зверху коріандр, базилік і оливкова олія.post-26756-0-25844700-1435240170_thumb.jpost-26756-0-16750900-1435241748_thumb.jpost-26756-0-98349700-1435241775_thumb.jpost-26756-0-49182400-1435241811_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

усім привіт, на першому фото це моя легка вечеря тушені равлики (спеціальні їстивні)

Воу, такого тут ще не було. І як вони?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на смак подібні трішки на мідії, наїстись ними не можна, така собі легка їжа, дуже корисні тим людям, кому нехватає йоду, але я дуже сильно люблю морепродукти, тому іноді позволяю себе таким побалувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глянув фотку Garfild, захотілося кабачків з фаршем в клярі

Просто , швидко , смачно і дешево :_02:

rmJhx.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Експерименти з кабачками продовжуються =)

Шукав оладки з кабачків -- нарив таку штуку : " чебуреки " з кабачків .

Зі сметаною бомба !

Робив як в рецепті , тільки дав менше борошна і тісто зробив густіше

Зробив один з фаршем , один з тертим сиром . Ще один "мегачебурек " зробив на сковороді в 28 см , вийшов більшим , ніж тарілка , піде на вечерю :_07:

http://www.povarenok...pes/show/76947/

FR8cA.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

усім привіт, на першому фото це моя легка вечеря тушені равлики (спеціальні їстивні), на інших уже для чоловіка, смажені у клярі кабачки з фаршем посередині, а також салат з помідорів, цибулька, фета-сир, зверху коріандр, базилік і оливкова олія.post-26756-0-25844700-1435240170_thumb.jpost-26756-0-16750900-1435241748_thumb.jpost-26756-0-98349700-1435241775_thumb.jpost-26756-0-49182400-1435241811_thumb.j

Я теж фанатію від равликів. Я хотіла написати, що кабачки з фаршем можна ще прикрити скибкою помідора та притрусити сиром, або майо (+ часник за бажанням) та сиром та запікати в духовці. Ще в фарш грибів (моркви, зелені...) додати. Ну і так далі... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як завжди переконуюся: чим простіше тим-смачніше!! Простий сметанково часничний соус(у блендері змішуємо- сметана,часник,укроп,сіль,перець)

І до речі крильця запік конкретно(в медовому соусі), спеціально, щоб холодний! сметанковий соус смакував))

post-23661-0-44230200-1435434601_thumb.j

post-23661-0-80263500-1435434617_thumb.j

post-23661-0-68588700-1435434650_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

усім привіт, на першому фото це моя легка вечеря тушені равлики (спеціальні їстивні), на інших уже для чоловіка, смажені у клярі кабачки з фаршем посередині, а також салат з помідорів, цибулька, фета-сир, зверху коріандр, базилік і оливкова олія.post-26756-0-25844700-1435240170_thumb.jpost-26756-0-16750900-1435241748_thumb.jpost-26756-0-98349700-1435241775_thumb.jpost-26756-0-49182400-1435241811_thumb.j

Я теж фанатію від равликів. Я хотіла написати, що кабачки з фаршем можна ще прикрити скибкою помідора та притрусити сиром, або майо (+ часник за бажанням) та сиром та запікати в духовці. Ще в фарш грибів (моркви, зелені...) додати. Ну і так далі... :)

djakyjy weluke, obowjazkowo sprobyjy :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми вчора коптили рибу в домашніх умовах на дровах вільховою стружкою. Риба тільки патрошиться луску чистити не потрібно. Натирається сіллю та на кілька годин, якщо крупна то довше. Потім промити водою, та злегка просушити. Виложити в коптільню. Ми коптимо на дровах годину. Ось результат. Смачного.

post-6067-0-41880300-1435660816_thumb.jp

post-6067-0-52459300-1435660822_thumb.jp

post-6067-0-12285600-1435660872_thumb.jp

post-6067-0-17755200-1435660885_thumb.jp

post-6067-0-17203900-1435660896_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Картофельные гнезда с грибами, в чесночно-сметанном соусе

Ингредиенты:

Картофель -10-11 шт

Молоко - 50 мл

Шампиньоны - 100г

Морковь 1 шт

Лук 2-3 шт

Чеснок 2-3 зубчика

Яйцо 1 шт

Сметана - 2-3 ст.л на вкус

Соль - на вкус

Специи по вкусу

Зелень - пучок

Приготовление:

Для начала нам следует почистить картофель и отварить его до готовности.Пока картофель варится, чистим и кубиками режем лук.Морковь чистим и трём на средней тёрки,чеснок чистим и выдавливаем,через чесночницу.Далее моем,чистим наши грибочки,и режим небольшими кубиками.Обжариваем грибочки, затем добавляем,морковь,лук,специи и чеснок,всё это перемешиваем и жарим при закрытой крышки,на маленьком огне,минут 10,добавляем нашу сметану ,и тушем ещё минут 10-15,до готовности.Пока наши грибочки готовятся,приступаем к картошки.Из картофеля мы готовим картофельное пюре, добавив в него молоко,соль,и один желток,всё это толчем в пюре.Смазываем противень растительным маслом,можно застелить бумагой,для выпечки,по желанию.Выкладываем готовое картофельное пюре так, чтобы получились "гнезда" - то есть с глубокой выемкой в середине.В середину выкладываем нашу начинку.Ставим в предварительно разогретую духовку на минут 15-20, так как все ингредиенты у Вас уже практически готовы.Ну вот наше замечательное блюдо и готово.Украшаем на свой вкус.

Приятного аппетита! probyjemo ysi razom, ce ja znajshla w interneti.

А ми вчора коптили рибу в домашніх умовах на дровах вільховою стружкою. Риба тільки патрошиться луску чистити не потрібно. Натирається сіллю та на кілька годин, якщо крупна то довше. Потім промити водою, та злегка просушити. Виложити в коптільню. Ми коптимо на дровах годину. Ось результат. Смачного.

teper ja znajy do kogo pidy w gosti na rubky :_04::0111::_16:

ah, ja nawit znajy w jakomy seli wu cjy rubky lowulu......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора готував на вечерю шашлик, і вкотре переконався, що старий совєтський метод самий найкраший.

Свиняча шия ріжеться невеличкими кусочками(2Х2,2Х3 сантиметра максимум) додається цибуля просто нашинкована не грубо, сіль ,перець, трішки якоїсь шашличної приправи і як робили батьки в совку додаю оцет(ну так не багато, але і не мало на 800г.десь 3-4 столових ложки приблизно) і все дуже сильно перемішую щоб цибуля прям аж розім"яклась в перемішку з м"ясом(потім я її не смажу) як добре перетер додається трішки води і все.Реально через 3-4год. завдяки оцету він так розмякає що на жару 10-15хв і всі кусочки розламується руками.

PS: колись читав що оцет м"ясо робить жорстким а сіль при маринуванні його висушує і шашлик стає не сочним і дубовим,це все - не правда!!! даю 100% ну хіба що маринують на сутки,або на двоє.

Я мариную зранку, або в обід , то до вечора він вже наполовину готовий у маринаді і навіть сирий розривається по волокнам.

Ладно, самі знаєте що потрібно самому пробувати і експерементувати,що тут розписувати :) Усім приємного апетиту!

post-23661-0-42502100-1436196895_thumb.j

post-23661-0-57241800-1436196913_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оладки з кабачків =)

post-9119-0-66922100-1436204072_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра хочу спробувати натерти на тертці для дерунів , для експерименту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борщ. Дачний.

post-6229-0-09535100-1436255177_thumb.jppost-6229-0-70326700-1436255220_thumb.jppost-6229-0-82607900-1436255261_thumb.jppost-6229-0-57003700-1436255440_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борщ. Дачний.

А вишні де???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борщ. Дачний.

А вишні де???

Всі вишні "пішли" на вишняк :0042:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Влітку, червоний борщ без вишні... не тойво. Не борщ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...