Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пожарю картошку, что бы такая золотистая с корочкой, замариную куриное филе и потом тоже его пожарю, немного салата

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні буду робити морквяні котлети, смачно( але не замінить м'ясо). Підходить для тих, хто постить або вегетаріанців, знаю, що такі на борді є.

про це краще не згадувати, декого це дуже бентежить :)

ще можна додати трошки (або більше) дрібно меленого волоського горіха

Опубліковано

мафіни

Мене чомусь завжди харило це слово!

Кекс. Це те, що я розумію. Макарони, замість пасти. Паста - це томатна паста, зубна паста. Пастоподібна суміш.

Але то оффтоп.

Сьогодні плов і щавлевий борщ. (Щавель морожений) :)

АПД.

Поправив. Кекс - мене не харило. А маффін харило. Співзвучно з coffin.

Опубліковано

Вчора зробив пасту з черемші....... Взяв 2 пучка черемші, перемолов в блендері, добавив приблизно 100 грам олії кукурудзяної, потім добавив 3 яйця, зварених "в смятку", все це добре поблендив, посолив, трохи поперчив, а потім до отриманої маси добавив плавлений сирок, і знову ~ 3 хвилини блендінга. Получилось супермегасмачно. Можна просто мазати на хліб і їсти без нічого, правда потім ні з ким не говорив, бо трохи стрьомновато..... Але на смак просто клас...

Опубліковано

Tanichka, дуже гарні і апетитні ваші страви!!!!!

Поділіться, будь ласка, рецептиком курячого рулета, точніше начинки до нього.

Дякую. Там взагалі то є фотоінструція, але мені не важко. Для начинки для курячого рулета брала натерту моркву, криби шампіньйони та цибулю (все просмажене на скороврідці і злегка післолене), перебивала на блендері, але не занадто дрібно. Намазувала цю суміш на курячу відбивну та клала брусочок голандського сиру, закручувала. Обмакнути рулет у сухарі з яйцем. Просмажувала трохи на сковорідці і в духовку.

Опубліковано

мафіни

Мене чомусь завжди харило це слово - кекс. Це те, що я розумію. Макарони, замість пасти. Паста - це томатна паста, зубна паста. Пастоподібна суміш.

Але то оффтоп.

Сьогодні плов і щавлевий борщ. (Щавель морожений) :)

Мої теж не розуміють слова паста, а тільки макарони з сиром (тоді зрозуміліше). Але для мене просто є різниця: коли паста - значить це спагетті з сиром та томатним соусом, а макарони - вони і а Африці макарони, мафін - це коли начинка кусочками і по всьому тісту, а кекс - це коли начинка в середині одна. Але чесно, що мафін, що кекс - це одне і те саме для більшості і правельно рахують.

Дякую за рецептики мафінів солодких, але мене цікавить рецептик мафіна з такими начинками як сир, бекон, зелень...

Залишилось трохи сирочку солодкого, тож вчора вранці були наліснички з сиром та клюквенним варенням.

post-7249-0-87743300-1426499794_thumb.jp

Опубліковано

Дякую за рецептики мафінів солодких, але мене цікавить рецептик мафіна з такими начинками як сир, бекон, зелень...

Робила літом мафіни по рецепту з цієї передачі:

(1-ша частина) і
(2-га частина)

До цього ніколи толком не виходили, а після цього рецепту на ура пішли)

Опубліковано

Дякую за рецептики мафінів солодких, але мене цікавить рецептик мафіна з такими начинками як сир, бекон, зелень...

Робила літом мафіни по рецепту з цієї передачі:

(1-ша частина) і
(2-га частина)

До цього ніколи толком не виходили, а після цього рецепту на ура пішли)

я ці пробувала пекти, хочу ще якісь інакші. напевно шукаю рецепт, що припав би до душі.

Опубліковано

Сьогодні буду робити морквяні котлети, смачно( але не замінить м'ясо). Підходить для тих, хто постить або вегетаріанців, знаю, що такі на борді є.

про це краще не згадувати, декого це дуже бентежить :)

ще можна додати трошки (або більше) дрібно меленого волоського горіха

Дякую за підказку, я теж думала, що би такого ще додати, щоб було ароматніше ), а тепер знаю.

Я би не змогла жити без м"яса, але вегетаріанці мене не бентежать, поки не починають нав"язувати свій стиль життя іншим ) Якось так

Опубліковано

Вчора зробив пасту з черемші....... Взяв 2 пучка черемші, перемолов в блендері, добавив приблизно 100 грам олії кукурудзяної, потім добавив 3 яйця, зварених "в смятку", все це добре поблендив, посолив, трохи поперчив, а потім до отриманої маси добавив плавлений сирок, і знову ~ 3 хвилини блендінга. Получилось супермегасмачно. Можна просто мазати на хліб і їсти без нічого, правда потім ні з ким не говорив, бо трохи стрьомновато..... Але на смак просто клас...

бачу паста з черемші популярна, треба буде спробувати обов'язково.

Ох, перед обідом не можна заходити в цю тему, вже слинки течуть.

П.С. На роботу взяла олів'є, вимішувала зранку, фото в лоточку після Танічкіних шедеврів буде просто жуть )))

Опубліковано

Мої найулюбленіші салати- олів"є та грецький, ммм

Сьогодні усе по простому - гороховий суп з сухариками та всім відомі гріночки з часником намазані сардиною та соленим огірочком.

Пішла в роботу, отримаю натхнення і обов"язково чимось здивую (надіюсь) смачненьким.

post-7249-0-38718900-1426501672_thumb.jp

post-7249-0-38272900-1426501681_thumb.jp

Опубліковано

Дякую за рецептики мафінів солодких, але мене цікавить рецептик мафіна з такими начинками як сир, бекон, зелень...

Робила літом мафіни по рецепту з цієї передачі:

(1-ша частина) і
(2-га частина)

До цього ніколи толком не виходили, а після цього рецепту на ура пішли)

там є рецепт мафінів з беконом, останні

Опубліковано

Прикольний принцип))) від ніколи- до інколи)))

Я хазяїн свого слова, сам собі його дав,і сам собі його забрав ))

Оксана, а скажіть класно я сам собі придумав ))

PS: якась тавтологія вийшла :_07: .

Опубліковано

Не могла зайти на борду, тож звітую із запізненням.

Натхнення отримала. Чудовий настрій, чому б не поексперементувати.

Отож, вечеря для коханого (дітки гостювали у тітки): рисові тефтелі з курячим фаршем під сиром, запечені у томатному соусі.

На десерт оладушки з варенням

post-7249-0-14880100-1426690715_thumb.jp

post-7249-0-18874000-1426690799_thumb.jp

Опубліковано

Вчора пробувала спекти яблоко-пряник. В інтернеті знайшла з грушею, вирішила спробувати з яблуком. Краще брати яблуко солодких сортів. Розрізаємо яблуко навіпіл, робимо прорізи, у які потім при випічці посипаємо цукром. Кладемо половинки на листкове тісто, обрізаємо, надаємо будь якої форми, змащуємо яйцем з цукром. Випікати 15 хв. Надзвичайно смачно, дешево, швидко і корисно!!!

А чоловік мені приготував те, що вміє і сам найбільше любить: смажена свіжина з цибулькою та вареною картопелькою.

post-7249-0-07634100-1426691076_thumb.jp

post-7249-0-15516900-1426691086_thumb.jp

post-7249-0-87579000-1426691095_thumb.jp

post-7249-0-22155800-1426691313_thumb.jp

Опубліковано

Сьогодні банально: червоний борщ та фрукти з цукатами під молочним шоколадом (хоч якось буду заставляти їсти фрукти, доця взагалі нічого крім яблук не їсть).

post-7249-0-36400200-1426757015_thumb.jp

post-7249-0-60822900-1426757060_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...