lilechka Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 17:27 Поділитися #1376 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 17:27 Пекла доче "Пражский" ну дуже вже апетитно виглядає. Поділись рецептом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 18:12 Поділитися #1377 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 18:12 класний тортик!!!! а в мене духовки немає щоб пекти Купіть мультиварку Там не тільки торти можна ... http://multirecepty.com/deserty/torty/404-tort-praga-v-multivarke.html http://multi-varca.ru/content/tort-praga-v-multivarke http://recepty-dlya-multivarok.ru/%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D0%B2-%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BA/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pashtik Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 18:31 Поділитися #1378 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 18:31 Вечеряли таким... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:39 Поділитися #1379 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:39 Вечеряли таким...Супер!!!! А "Первак" для запивання? чи для заїдання? шуткую)))все дуже гарно, я люблю коли все по простому)))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:56 Поділитися #1380 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 19:56 Пекла доче "Пражский" ну дуже вже апетитно виглядає. Поділись рецептом Лови рецептик, ток ждемс фото, если испечешь!!! Тесто Взбить 2 яйца с 2 ст. сахара, добавить 2 ст. сметаны, 2 ч.л. уксуса, погашенного содой, 4 ст.л. какао, 3 или 4 стакана муки, тесто должно получиться как густая сметана. Выпекаешь из него 2 коржа,которые разрезаешь на половинки, в итоге 4 коржа. Крем 1 или 1,5 банки сгущенки потихоньку, чтоб загустело, взбить с 2 пачками масла.(можно и с 1, но у меня крема любят много, потому 2п. масла) Такой вот рецептик, приятно поделиться))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 7 Вересня, 2014 в 05:34 Поділитися #1381 Опубліковано 7 Вересня, 2014 в 05:34 Пельмені по домашньому Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dorothy Опубліковано 7 Вересня, 2014 в 11:59 Поділитися #1382 Опубліковано 7 Вересня, 2014 в 11:59 Не зовсім вечеря Спекла улюблений тортик. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 7 Вересня, 2014 в 16:46 Поділитися #1383 Опубліковано 7 Вересня, 2014 в 16:46 а в нас будуть деруни Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dorothy Опубліковано 9 Вересня, 2014 в 20:49 Поділитися #1384 Опубліковано 9 Вересня, 2014 в 20:49 На вечерю були фаршировані перці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 19:14 Поділитися #1385 Опубліковано 11 Вересня, 2014 в 19:14 Печений картофан з тушеним в сметані м"ясом з грибами: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 16:57 Поділитися #1386 Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 16:57 Форель на пару. (рибка куплена в Оконську, по дорозі з "бетонки") Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 19:52 Поділитися #1387 Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 19:52 сьогоднішня вечеря: спагетті, куряче філе запечене в сметані, овочевий салат Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia88888 Опубліковано 14 Вересня, 2014 в 09:08 Поділитися #1388 Опубліковано 14 Вересня, 2014 в 09:08 рибка куплена в Оконську, по дорозі з "бетонки")"Українська цікавість" - а яка ціна в Оконську отої смакоти ??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 14 Вересня, 2014 в 09:32 Поділитися #1389 Опубліковано 14 Вересня, 2014 в 09:32 а яка ціна в Оконську отої смакоти 70 грн/кг Ловлять при тобі, яку хочеш, хоч одну на 5-7 кг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 15 Вересня, 2014 в 18:39 Поділитися #1390 Опубліковано 15 Вересня, 2014 в 18:39 Вперше готував тюфтельки. Всі бігали по добавку ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 16 Вересня, 2014 в 18:31 Поділитися #1391 Опубліковано 16 Вересня, 2014 в 18:31 Легка вечеря, кукуруза, з салатом із редиски,і чу-чуть м"яска(шинки) смаженої для запаха!!)).Розгрузка короче)): Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 16 Вересня, 2014 в 19:38 Поділитися #1392 Опубліковано 16 Вересня, 2014 в 19:38 Форель на пару. (рибка куплена в Оконську)теж купував там, приблизно такого ж розміру, рибинку. Будемо готувати правда по-іншому. До речі, зараз великі рибини не продають (ті які плавають - з ікрою, на розплід), по великі сказали приїжджати не раніше середини листопада, коли виростуть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Holy Опубліковано 20 Вересня, 2014 в 18:47 Поділитися #1393 Опубліковано 20 Вересня, 2014 в 18:47 Від чемпіона по без смакових стравах Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 18:04 Поділитися #1394 Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 18:04 Що може бути краще дерунців з сирам і яйцем Пашот, А на десерт банановий кекс, приготовленим 12-річною доцею вперше самостійно. Ням-ням: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 18:55 Поділитися #1395 Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 18:55 Не так давно була лазанья, ну не знаю заценіть,а сьогодні м"ясо, вибачайте за фото, ну не має в мене крутого смарта!!!! ))))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 19:13 Поділитися #1396 Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 19:13 Не так давно була лазанья, ну не знаю заценітьНу це періг якийсь, а не лазанья, імхо Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 19:16 Поділитися #1397 Опубліковано 26 Вересня, 2014 в 19:16 Не так давно була лазанья, ну не знаю заценітьНу це періг якийсь, а не лазанья, імхоНу може)) а взагалі з листів італійських, і все по інструкції, може температура не така, але така вкусна!!, знаю що не повірете, але це капець!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 17:37 Поділитися #1398 Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 17:37 Вдало вийшла печінка з грибами в сметані. Така м'яка! Гриби роблять свою справу, врівноважуючи запах печінки (для тих хто його недолюблює). Хороше поєднання до пюрешечки ммммм. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 18:32 Поділитися #1399 Опубліковано 28 Вересня, 2014 в 18:32 Тефтелі з рисом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sashulya Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 18:10 Поділитися #1400 Опубліковано 29 Вересня, 2014 в 18:10 Ка-то так) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.