Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

приготував кашу з рису молока і дині жовтої) якраз прийшов з тренування і жую за компом :_08: за що соромно

А я от терпіти не можу цю кашу, і нічого з собою не вдію. Ще з дитинства мама казала, що це дуже корисно, але я цю гарбузу навіть на запах не люблю.

А от одного разу скуштувала суп-пюре і ніколи би в житті не подумала, що основним інгредієнтом в ньому була гарбуза. Відтоді постійно його готую, експериментую з різними складниками. Але завжди це смачно. Сьогодні робила з карі (мала величезну гарбузу, - таку гарну, як намальовану і ніяк не могла зібратись з думками, щоб дати їй раду).

А ще колись один-єдиний раз їла запечену в духовці гарбузу(цілу, із зрізаною зверху кришечкою), напхану м'ясом, грибочками, картоплею і різною всячиною. Теж ну дуууже смачно.

• Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сегодня жутко захотелось кабачков, потому потушила их с морковью, помидором, специями и сметаной. Аромат обалденный, вкус, по моему скромному :_08: мнению, тоже.

post-2519-0-82817600-1401378512_thumb.jp

Опубліковано

Суші домашнього приготування. Готовили власноруч (і я їв) перший раз в житті. Ті що на лівій тарілці робили ми з дружиною, решту робила дочка. Склалося таке враження, що вона їх все життя робить... Так акуратненько....

lpUuJ.th.jpg

Опубліковано

Суші домашнього приготування. Готовили власноруч (і я їв) перший раз в житті. Ті що на лівій тарілці робили ми з дружиною, решту робила дочка. Склалося таке враження, що вона їх все життя робить... Так акуратненько....

Суші+сало? Японці зробили б сепуку :_07:

Опубліковано

В нашій невеличкій компанії були індивідууми, які навідріз відмовились "їсти цю японську гидоту"..... Довелося їм їсти українське сало..... а суші їли ми....

Опубліковано

сьогодні дружина здивувала салатом зі шпинату, полуниці, сиру фета ))) цікаве поєднання, їв )

Опубліковано

Вчорашня вечеря на двох вдалась :) Курка під кисло-солодким соусом з лимоном до рису. Замість салату моцарела з чері, посипана розмарином і полита олією з кісточок винограду. Все це смачно пішло під сухий червоний шираз :) Сьогодні на вечерю будуть суші. Фото згодом.

2FrHayEJLUY.jpg

Опубліковано

lilechka, а де в нас кус-кус можна купити ?

У мене ось такий

8076809534376.jpg

привезений з Італії. Доречі, хороша торгова марка. Паста цієї марки смакує найбільше

У нас зустрічала на лотках, де продають товари з Європи

Кус-кус бачила у Сільпо. Думаю, в Там-Тамі також має бути

Опубліковано

Здаю точки: по-перше, кус-кус можна купити розважний на ринку в точках, де продають сухофрукти та різні якоюсь мірою екзотичні для нас крупи, як нут, маш, чечевиця, дикий рис. По-друге, кус-кус часто можна знайти в різноманітних італійсько-німецько-польських точках. Ну ви розумієте, про що я :) Я купувала кус-кус німецький. Добрий був. В там-тамі і сільпо ця крупа невиправдано дорога.

Опубліковано

В там-тамі і сільпо ця крупа невиправдано дорога.

десь близько 20 грн 500 гр

А за скільки на ринку купуєш?

Купувала кілограм за 30 грн. Але то було, як доллар був по 8 грн :) Зараз, напевно, ця крупа стільки не коштує. А розважної ще не пробувала, тому й ціни не скажу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...