karambOLKA Опубліковано 26 Лютого, 2014 в 13:11 #1201 Опубліковано 26 Лютого, 2014 в 13:11 Лоранський пиріг ось по такому рецепту готувала вчора (перебробувала різні рецепти, цей прижився):1. Тісто - 50 гр масла (або маргарину) і 1 яйце розмішати (масло не потрібно розтоплювати), добавити 3 ст. л холодної води, 200 гр борошна та трішки солі. Добре все вимішати (тісто стає туге) і на годинку покласти в холодильник (я взагалі роблю заготовку тіста наперед і закидаю в морозилку на декілька днів)2. Начинка може бути різною. Вчора пиріг був з печерицями та куркою ( 400 гр печериць порізати та підсмажити з цибулинкою, 400 гр філе курки відварити та порізати шматочками. Підсмажені печериці та шматки курочки перемішати)3. Круглу дечку змазати олійкою та викласти на дно і стінки тісто. В утворену формочку викласти начинку. Залити все заливкою (200 гр вершків або жирного молочка, 2 яйця та 150 гр твердого сиру збивається. Сіль, мускатний горіх, інші приправи за смаком)Випікається в нагрітій до 180-200 градусів духовці протягом 40-45 хв.Просто і смачно.
paksivatova Опубліковано 26 Лютого, 2014 в 14:02 #1202 Опубліковано 26 Лютого, 2014 в 14:02 А я закупила маскарпоне, савоярді і сьогодні буде Тірамісу Щиро вірю ,що все вийде і буде так же смачно,як в "Карамель Кафе"
erica Опубліковано 26 Лютого, 2014 в 18:31 #1203 Опубліковано 26 Лютого, 2014 в 18:31 paksivatova, тримаю кулачки Головне, щоб рецепт вдалий попався, а робити не складно. Я готувала кілька разів, друзі казали що не гірше як в кафешках
Davids Опубліковано 26 Лютого, 2014 в 18:40 #1204 Опубліковано 26 Лютого, 2014 в 18:40 Картопля з гускою і овочами. Вот що вийшло)
emelka Опубліковано 28 Лютого, 2014 в 09:05 #1205 Опубліковано 28 Лютого, 2014 в 09:05 так як тиждень перед Великим постом називається Масляним, тому напекла млинців...на ранок з варенням, а на вечір з капустою та грибами рецепт самий простий та доступний кожному!
lilechka Опубліковано 28 Лютого, 2014 в 10:25 #1206 Опубліковано 28 Лютого, 2014 в 10:25 Вчора було на вечерюЖаркоеИнгредиенты:- 1 кг говядины- 1.5-2 кг картошки- 2 крупных луковички- 3 морковкиПриготовление:Мясо разрезаем кусочками по два-три сантиметра, постаравшись освободить его предварительно от жира, пленок и сухожилий. Лук чистим и режем полукольцами. Картошку чистим и режем чуть крупнее, чем мясо.В казане, или кастрюле с толстыми стенками нагреваем несколько столовых ложек подсолнечного или оливкового масла. Нагреваем до дымка. Кидаем мясо и на большом огне обжариваем его.Ничего страшного, если мясо начнет пускать сок и будет тушиться. Если мясо прилипнет к донышку или стенкам казана, не волнуйтесь, как поджарится, так само отпадет.Как пожарится – помешайте, и после того, когда все мясо посветлеет, кидаете лук, опять перемешайте, уменьшите огонь и тушите минут 15. Если жидкости не много, долейте немного бульона или, если бульона нет – водичку.Пока мясо-лук тушатся, режем морковку полукругами, и обжариваем ее на растительном масле. Как изменила цвет – в казан ее, а на место морковки на сковороде – картошку. Картошку стараемся обжарить со всех сторон до легкой золотистой корочки. Кидаем в казан, солим, перчим, перемешиваем.Если не хватает жидкости доливаем так, чтобы картошечка была почти покрыта водой. Накрываем крышкой и на маленький огонь минут на 40-50.За 15 минут до окончания бросаем три лавровых листка, щедрую щепоть хмели-сунели, или любой специи, что Вам нравится и для пикантности пол чайной ложки красного перца. Перемешиваем аккуратно, накрываем крышкой и даем оставшиеся 15 минут потомиться на маленьком огне.Прошли 15 минут? Проверяем картошечку на готовность, закрываем крышкой и оставляем еще на 10-15 минут, настояться, пропитаться взаимно вкусами. Вот и все.
yura-patriot Опубліковано 1 Березня, 2014 в 22:03 #1207 Опубліковано 1 Березня, 2014 в 22:03 Лазанья, не знаю правильно чи не правильно,але я з дружиною зробив, вийшло як на мене бомба! курка +гриби можливо забагатто бешамеля,але-але ось так :
karambOLKA Опубліковано 3 Березня, 2014 в 13:50 #1208 Опубліковано 3 Березня, 2014 в 13:50 Для тих хто постить: 1 цибулинку ріжемо і підсмажуємо у великій сковорідці пару хвилинок на олії, добавляємо до цибульки порізані шампіньйони (400-600 гр) і смажимо все разом десь 10 хв. тоді всипаємо 1 стакан гречки, заливаємо 2 стакани кип'ятку, солимо, перчимо і тушкуємо все хвилин 20. Швидко і просто. Таку гречку смачно вживати з томатним соком.
MOTOROLLLA Опубліковано 3 Березня, 2014 в 14:17 Автор #1209 Опубліковано 3 Березня, 2014 в 14:17 karambOLKA, дякую!Напевно, треба створити тему пісних страв. Любі гурмани, як думаєте?
emelka Опубліковано 3 Березня, 2014 в 15:07 #1210 Опубліковано 3 Березня, 2014 в 15:07 Напевно, треба створити тему пісних страв. Любі гурмани, як думаєте? особисто я - за!!! у різдвяний піст пекла солодкі пісні кекси http://board.lutsk.u...entry1052970777
Dima 07 Опубліковано 3 Березня, 2014 в 22:21 #1211 Опубліковано 3 Березня, 2014 в 22:21 Смажені стегенця)))
Bestie Опубліковано 4 Березня, 2014 в 10:21 #1212 Опубліковано 4 Березня, 2014 в 10:21 В дома завжди багато кислого молока, тому сьогодні пампушки, шарлотка з яблуками та вишнями, і зелений борщик з домашнім майонезиком ))
Dima 07 Опубліковано 5 Березня, 2014 в 10:20 #1213 Опубліковано 5 Березня, 2014 в 10:20 Борщ червоний
yura-patriot Опубліковано 5 Березня, 2014 в 18:46 #1214 Опубліковано 5 Березня, 2014 в 18:46 Готую плов, деякий процес і результат скоро.
yura-patriot Опубліковано 5 Березня, 2014 в 19:51 #1215 Опубліковано 5 Березня, 2014 в 19:51 це було вчора:
yura-patriot Опубліковано 5 Березня, 2014 в 20:13 #1216 Опубліковано 5 Березня, 2014 в 20:13 Ну ось та:
fenmix Опубліковано 6 Березня, 2014 в 20:07 #1218 Опубліковано 6 Березня, 2014 в 20:07 хліб з салом та кілька в томаті)
VilanS Опубліковано 9 Березня, 2014 в 23:00 #1219 Опубліковано 9 Березня, 2014 в 23:00 салат з свіжої капусти і вареної ковбаси) торт)
Dima 07 Опубліковано 10 Березня, 2014 в 06:53 #1220 Опубліковано 10 Березня, 2014 в 06:53 Вермишель із курячими стегенцями,бісквітний торт.
vaz75 Опубліковано 10 Березня, 2014 в 07:31 #1221 Опубліковано 10 Березня, 2014 в 07:31 Чебуреки) Вермишель із курячими стегенцями,бісквітний торт. Смажені стегенця))) Борщ червоний Тема плавно переходить в "що сьогодні їв Shpion07?" Чекаю чергову серію Давайте побільше рецептів.
Dima 07 Опубліковано 14 Березня, 2014 в 16:46 #1222 Опубліковано 14 Березня, 2014 в 16:46 Сьогодні буде суп)))
milana Опубліковано 14 Березня, 2014 в 17:25 #1223 Опубліковано 14 Березня, 2014 в 17:25 млинці з сиром і сметаною
lilechka Опубліковано 14 Березня, 2014 в 18:48 #1224 Опубліковано 14 Березня, 2014 в 18:48 А у нас печеться піца)
yura-patriot Опубліковано 14 Березня, 2014 в 19:13 #1225 Опубліковано 14 Березня, 2014 в 19:13 Сосиски з пампушками
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.