Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Саша, без проблем! В парку є купа таких гілочок - екологічно чистих, безкоштовних і без лишніх калорій. Ну а далі - запікаємо в духовці. Сіль і спеції за смаком))))

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Саша, без проблем! В парку є купа таких гілочок - екологічно чистих, безкоштовних і без лишніх калорій. Ну а далі - запікаємо в духовці. Сіль і спеції за смаком))))

Дешево и сердито)

Опубліковано

Я робила звідси. Знаючі люди підказали, що гальонку обов'язково треба відварювати перед запіканням (близько 2 год.) В інакшому випадку вийде тверда і жорстка. Розказували випадок, що у Бравому Швейку принесли приготовану(на вигляд) гальонку, яка всередині виявилась замороженою, тобто готується вона досить довго. Велике діло вибрати хорошу рульку(вже був прокол), передня нога на холодець, задня на гальонку(більш жирніша і м'ясиста)

Опубліковано

я перерив зо 15 різних і на мою думку цікавих, првильних рецептів.

Став по одному робити - і шота не того. Не зовсім по одному. Це вийшов майже збірний рецепт.

Суть зводилася до одного.

А не вийшло у мене саме із запіканням. Бульон у якому рулька варилася - був просто божественним.

Тобто комбінація спецій склала чудовий букет.

Я думаю, що просто переварив. Варилася моя рулька довше, ніж 2 години. А це погано. Вона має допектися, а не просто зарум'янитися.

Опубліковано

Я думаю, що просто переварив. Варилася моя рулька довше, ніж 2 години. А це погано. Вона має допектися, а не просто зарум'янитися.

Полюбляємо готувати цю смакоту. Тільки от я не варю її, а лиш приварюю. Недовго, щоб тільки виварилась оця пінка. У воду додаю сіль і небагато спецій. Потім голяшку виймаю і кладу в гусятницю. От тут не шкодую водички, спецій до смаку, часничок і все таке. Закриваю кришкою і печеться майже до готовності. Опісля знімаю кришку і з обох боків "гольондка" гарно дорум"янюється. Тоді вона виходить соковита і саме печена.

А картоплю печу окремо, подаю з часничком і зеленню. В ідеалі пивком те все запити... :0049:

Що ж ви за люди такі?дайте на роботі досидіти)))

Опубліковано

Полюбляємо готувати цю смакоту. Тільки от я не варю її, а лиш приварюю. Недовго, щоб тільки виварилась оця пінка. У воду додаю сіль і небагато спецій. Потім голяшку виймаю і кладу в гусятницю. От тут не шкодую водички, спецій до смаку, часничок і все таке. Закриваю кришкою і печеться майже до готовності. Опісля знімаю кришку і з обох боків "гольондка" гарно дорум"янюється. Тоді вона виходить соковита і саме печена.

А картоплю печу окремо, подаю з часничком і зеленню. В ідеалі пивком те все запити... :0049:

Що ж ви за люди такі?дайте на роботі досидіти)))

Пітверджую - рецепт бомбезнимй. Саме Світлєнка навчила мене готувати гольонку. А до цього я думала, що це мегаскладно. Так що дерзайте і смакуйте:)

Опубліковано

Рулька запечена в духовці

Рецепт в студію. Бо в мене щось не вийшла. :(

Я готую ось за таким рецептом.

1-1,5 кг. свиной рульки, 8 лавровых листьев, 5 долек чеснока, 2 ст. л. оливкового масла, 1 — 1,5 кг. картофеля, соль, молотый чёрный перец.

1. Духовку предварительно разогреть до 250 градусов.

2. Отварить картофель до полуготовности.

3. Покрошить в ступку лавровые листья, добавить щекотку соли, очищенный чеснок, оливковое масло и измельчить всё до состояния кашицы.

4. Сделать ножом надрезы в мясе, заполнить их чесночной заправкой, а оставшейся заправкой обмазать мясо со всех сторон и дать пропитаться этим маринадом 20-30 минут.

5. Выложить картошку на противень, посолить, посыпать чёрным перцем и поставить в духовку. Решётку для запекания поместить над картошкой, на неё положить свиную рульку, посыпав её чёрным перцем. В разогретой до 250 градусов духовке выпекать свинину 10 минут, затем уменьшить температуру до 160 градусов и выпекать ещё 1,5 часа.

Тільки ще плюс, перед всім процесом варю рульку у трьох цалафанових пакетах, (маїчках) 1-1.30 год. в залежності яка рулька 1кг чи до 2-х.

Опубліковано

Сьогодні на вечерю тушена картопля в глечику, приготовлена в духовці, з м'ясом та грибочками.

Аналогічно! Тільки зайшла про горщики написати, як тут уже є :D

В нас отакі вийшли

post-2742-0-21063300-1382726122_thumb.jppost-2742-0-42286700-1382726128_thumb.jp

Опубліковано

варю рульку у трьох цалафанових пакетах

А что даёт варка именно в пакетах?

М'ясо стає соковитим та ніжним.

Сьогодні на вечерю тушена картопля в глечику, приготовлена в духовці, з м'ясом та грибочками.

Аналогічно! Тільки зайшла про горщики написати, як тут уже є :D

В нас отакі вийшли

post-2742-0-21063300-1382726122_thumb.jppost-2742-0-42286700-1382726128_thumb.jp

Смакота! :)

Опубліковано

Органические соединения не моя специальность, но варить продукты питания с полиэтиленом полтора часа я бы воздержался.

Можно рульку дольше (2-3 часа) поварить и будет она нежная и сочная

Опубліковано

Органические соединения не моя специальность, но варить продукты питания с полиэтиленом полтора часа я бы воздержался.

Можно рульку дольше (2-3 часа) поварить и будет она нежная и сочная

Ну якщо Ви так боїтесь, тоді в харчовому рукаві.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...