erica Опубліковано 21 Жовтня, 2013 в 16:50 #1076 Опубліковано 21 Жовтня, 2013 в 16:50 Саша, без проблем! В парку є купа таких гілочок - екологічно чистих, безкоштовних і без лишніх калорій. Ну а далі - запікаємо в духовці. Сіль і спеції за смаком))))
Arven Rivendell Опубліковано 21 Жовтня, 2013 в 16:53 #1077 Опубліковано 21 Жовтня, 2013 в 16:53 Саша, без проблем! В парку є купа таких гілочок - екологічно чистих, безкоштовних і без лишніх калорій. Ну а далі - запікаємо в духовці. Сіль і спеції за смаком))))Дешево и сердито)
Dima 07 Опубліковано 21 Жовтня, 2013 в 21:12 #1078 Опубліковано 21 Жовтня, 2013 в 21:12 Сьогодні була мармешелька із яєшнею.
Rokks Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 13:33 #1079 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 13:33 приготую солянку!http://www.povarenok.ru/recipes/show/6304/
olun4ik Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 15:16 #1080 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 15:16 А в нас на вечерю застілля)))
sweetlena Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 15:31 #1081 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 15:31 Піцца. На десерт наліснічки з сиром.
erica Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 16:14 #1082 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 16:14 olun4ik, і в нас)
Ura Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 16:22 #1083 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 16:22 Рулька запечена в духовці з картоплею.
lilechka Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 18:29 #1084 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 18:29 Картопляне пюре та грибочки в сметані
emelka Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 16:51 #1085 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 16:51 деруни з сиром, а на десерт - шарлотка та кримський чай на травах
kayot Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 17:03 #1086 Опубліковано 24 Жовтня, 2013 в 17:03 Пицца...две штуки..ням, фото сделать не успелось
Zheny@ Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 07:01 #1087 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 07:01 Рулька запечена в духовці Рецепт в студію. Бо в мене щось не вийшла.
olun4ik Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 10:11 #1088 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 10:11 Я робила звідси. Знаючі люди підказали, що гальонку обов'язково треба відварювати перед запіканням (близько 2 год.) В інакшому випадку вийде тверда і жорстка. Розказували випадок, що у Бравому Швейку принесли приготовану(на вигляд) гальонку, яка всередині виявилась замороженою, тобто готується вона досить довго. Велике діло вибрати хорошу рульку(вже був прокол), передня нога на холодець, задня на гальонку(більш жирніша і м'ясиста)
Zheny@ Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 11:36 #1089 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 11:36 я перерив зо 15 різних і на мою думку цікавих, првильних рецептів.Став по одному робити - і шота не того. Не зовсім по одному. Це вийшов майже збірний рецепт.Суть зводилася до одного.А не вийшло у мене саме із запіканням. Бульон у якому рулька варилася - був просто божественним.Тобто комбінація спецій склала чудовий букет.Я думаю, що просто переварив. Варилася моя рулька довше, ніж 2 години. А це погано. Вона має допектися, а не просто зарум'янитися.
sweetlena Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 14:59 #1090 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 14:59 Я думаю, що просто переварив. Варилася моя рулька довше, ніж 2 години. А це погано. Вона має допектися, а не просто зарум'янитися. Полюбляємо готувати цю смакоту. Тільки от я не варю її, а лиш приварюю. Недовго, щоб тільки виварилась оця пінка. У воду додаю сіль і небагато спецій. Потім голяшку виймаю і кладу в гусятницю. От тут не шкодую водички, спецій до смаку, часничок і все таке. Закриваю кришкою і печеться майже до готовності. Опісля знімаю кришку і з обох боків "гольондка" гарно дорум"янюється. Тоді вона виходить соковита і саме печена. А картоплю печу окремо, подаю з часничком і зеленню. В ідеалі пивком те все запити... Що ж ви за люди такі?дайте на роботі досидіти)))
Dima 07 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 15:46 #1091 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 15:46 Гречка з мясом
Olesya Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 16:07 #1092 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 16:07 Полюбляємо готувати цю смакоту. Тільки от я не варю її, а лиш приварюю. Недовго, щоб тільки виварилась оця пінка. У воду додаю сіль і небагато спецій. Потім голяшку виймаю і кладу в гусятницю. От тут не шкодую водички, спецій до смаку, часничок і все таке. Закриваю кришкою і печеться майже до готовності. Опісля знімаю кришку і з обох боків "гольондка" гарно дорум"янюється. Тоді вона виходить соковита і саме печена. А картоплю печу окремо, подаю з часничком і зеленню. В ідеалі пивком те все запити... Що ж ви за люди такі?дайте на роботі досидіти))) Пітверджую - рецепт бомбезнимй. Саме Світлєнка навчила мене готувати гольонку. А до цього я думала, що це мегаскладно. Так що дерзайте і смакуйте
Ura Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 16:28 #1093 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 16:28 Рулька запечена в духовці Рецепт в студію. Бо в мене щось не вийшла. Я готую ось за таким рецептом. 1-1,5 кг. свиной рульки, 8 лавровых листьев, 5 долек чеснока, 2 ст. л. оливкового масла, 1 — 1,5 кг. картофеля, соль, молотый чёрный перец.1. Духовку предварительно разогреть до 250 градусов. 2. Отварить картофель до полуготовности. 3. Покрошить в ступку лавровые листья, добавить щекотку соли, очищенный чеснок, оливковое масло и измельчить всё до состояния кашицы. 4. Сделать ножом надрезы в мясе, заполнить их чесночной заправкой, а оставшейся заправкой обмазать мясо со всех сторон и дать пропитаться этим маринадом 20-30 минут. 5. Выложить картошку на противень, посолить, посыпать чёрным перцем и поставить в духовку. Решётку для запекания поместить над картошкой, на неё положить свиную рульку, посыпав её чёрным перцем. В разогретой до 250 градусов духовке выпекать свинину 10 минут, затем уменьшить температуру до 160 градусов и выпекать ещё 1,5 часа. Тільки ще плюс, перед всім процесом варю рульку у трьох цалафанових пакетах, (маїчках) 1-1.30 год. в залежності яка рулька 1кг чи до 2-х.
Ura Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 16:47 #1094 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 16:47 Сьогодні на вечерю тушена картопля в глечику, приготовлена в духовці, з мясом та грибочками.
laska Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 18:37 #1095 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 18:37 Сьогодні на вечерю тушена картопля в глечику, приготовлена в духовці, з м'ясом та грибочками. Аналогічно! Тільки зайшла про горщики написати, як тут уже є В нас отакі вийшли
yurgen Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 18:43 #1096 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 18:43 варю рульку у трьох цалафанових пакетахА что даёт варка именно в пакетах?
Ura Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 19:30 #1097 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 19:30 варю рульку у трьох цалафанових пакетах А что даёт варка именно в пакетах? М'ясо стає соковитим та ніжним. Сьогодні на вечерю тушена картопля в глечику, приготовлена в духовці, з м'ясом та грибочками. Аналогічно! Тільки зайшла про горщики написати, як тут уже є В нас отакі вийшли Смакота!
olun4ik Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 19:35 #1098 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 19:35 А це мова йде про якісь спеціальні харчові пакети, які можна піддавати термообробці?
yurgen Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 19:48 #1099 Опубліковано 25 Жовтня, 2013 в 19:48 Органические соединения не моя специальность, но варить продукты питания с полиэтиленом полтора часа я бы воздержался.Можно рульку дольше (2-3 часа) поварить и будет она нежная и сочная
Ura Опубліковано 26 Жовтня, 2013 в 02:56 #1100 Опубліковано 26 Жовтня, 2013 в 02:56 Органические соединения не моя специальность, но варить продукты питания с полиэтиленом полтора часа я бы воздержался.Можно рульку дольше (2-3 часа) поварить и будет она нежная и сочнаяНу якщо Ви так боїтесь, тоді в харчовому рукаві.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.