Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У нас після майже двотижневого відпочинку без кухні українська смакота, за якою так скучили: червоний борщ і молода картопелька з лисичками. На десерт (вже злопали) пиріг з вишнями. В планах чебуреки.

Ото "дорвалась"))

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ну якщо будуть чебуреки ввечері то ждіть гостей ;) пані Світлана

чебуреки були, приговорили з батьками на природі)гостям завжди рада, тільки добре знайомим (принаймні,які моє ім'я знають) і бажаним,вибачайте,Вас не чекала.

Женька, все б добре, якби на відпочинку ті кілограми десь поділися, так ні попа і пузо мабуть не в курсі, що я давно рости перестала))

Опубліковано

Так, саме пора справжнього червоного борщу з молодого бурячка, вишень і багато зелені! Найкраще смакує.

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

У мене овочевий період, зараз все таке добре, соковите (і для фігури одні плюси :) ). Кабачки, баклажани, цвітна капусточка, огірки-помідори - домашні, пахучі.

Вичитала щойно рецепт, завтра готуватиму - салат з кабачків під часниково-м"ятним соусом. Кабачки порізати вздовж паличками, обсмажити, викласти на сито чи паперові рушники. Соус: 1/4 склянки оливкової олії, 0,5 чайної ложки меду, сік половини лимона, зубчик часнику подрібнити, 1 чайна ложка подрібненої свіжої або сушеної м"яти. Все змішати і заправити підсмажені кабачки.

Опубліковано

І в мене сьогодні риба... була) Спробував один спосіб приготування свіжих животиків лосося.

Посолені і поперчені шматочки, замотані у вакуумну плівку, відварювались 2 хв.

Дуже ніжне і соковите м'ясо. Раджу спробувати!

Смачного)

  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Наваристий бульйон з домашнього півня з домашньою локшиною. Грінки натерті салом і часником.

Мммммм, що може бути смачніше, коли мама куховарить :_08:

Опубліковано

Куряче філе, тушковане разом з стручковою квасолькою у вершках. Смачно і помірно-калорійно :). Правда, ще до цього всього була паста.

Опубліковано

Завтра в моїй сімї подвійне свято, релігійне та день народження коханої дружини. Постало питання що б смачного приготувати їй на сніданок, щось простеньке але смачне і оригінальне. Кому що толкове лізе в голову пишіть буду вдячний.

Опубліковано

Сьогодні чебуреки. Класичні з м"яском і з голандським сиром, часничком, зеленню.

За новим рецептом. Ду-у-уже рекомендую. Тісто тоненьке, хрумке, смачне.

Мінеральна вода (газована, в ній то і фішка, мабуть) - 250 мл

Сіль - 1ч.л.

Цукор - 2 ч.л.

Яйця - 1шт.

Мука - 4 ст.

Олія - кілька ложечок

Опубліковано

Качка печена, попередньо замаринована в йогурті під червоне винце, а на завтра червоний борщ, да такий щоб ложка стояла)))

Опубліковано
Завтра в моїй сімї подвійне свято, релігійне та день народження коханої дружини. Постало питання що б смачного приготувати їй на сніданок, щось простеньке але смачне і оригінальне. Кому що толкове лізе в голову пишіть буду вдячний.

ось

Опубліковано

сегодня впервые сам приготовил печеную картошку с бочоком...) получилось очень вкусно) сам от себя в шоке))

post-15497-0-89554200-1348169716_thumb.j post-15497-0-11029700-1348169758_thumb.j

Опубліковано

сегодня впервые сам приготовил печеную картошку с бочоком...) получилось очень вкусно) сам от себя в шоке))

post-15497-0-89554200-1348169716_thumb.j post-15497-0-11029700-1348169758_thumb.j

на вигляд дуже апетитно!!!

завтра на вечерю приготую таку ж страву!

дякую за ідею!

Опубліковано

А я сьогодні шарлотку з яблуками пекла. Часто печу її восени, поки яблук багато. Рецептів в інтернеті є чимало. Сьогодні спробувала такий. Здається, найпростіший.

Потрібно:

Яблука — 4 шт

Яйця — 4 шт. (можна й більше, але подорожчали smile.gif

Цукор— 1 стак.

Мука — 1 стак.

Кориця, або ванільний цукор (хто що любить)

Яблука почистити, порізати скибочками. Форму (бажано глибшу) добряче змастити маслом. Потім викласти яблука, посипати їх корицею. Потім готуємо тісто. Збиваємо яйця з цукром і додаємо муку. Тісто не повинно бути дуже густим. Заливаємо ним яблука і ставимо в розігріту духовку на 30-40 хв. Потім дістаємо, перевертаємо і посипаємо цукровою пудрою.

Хотіла сфотографувати, не встигла. :-)

І я таку шарлотку печу - просто і дуже смачно :ok:

спробуйте додати ще соду гашену оцетом

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...