Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

прастиє банковскіє служащіє, женщіни. місце не так важливе, але було то всьо на базі відпочинку Чарівна долина в Городоцькому районі

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А у меня на ужин вчера было классное блюдо! Готовила его впервые!

Кусок свинины (отбивная на кости покупала) Такой кусочек в виде поленца. Делала надрезы (как резать порции на отбивные, но не до конца). Весь кусок посолила, поперчила, обмазала сметаной. Потом выложила на фольгу. В каждый надрез положила кусочек помидора, сыра и кольцо лука. Все это закрыла фольгой и в духовку на полчаса. Потом раскрыла и еще минут 10 подрумянивалось.. ММММ такая вкуснотища получилась.. Мы вдвоем слопали весь полукг кусок :)). с легким салатиком из свежей капустки с огурчиком и петрушкой, заправленным маслом, чуть уксуса и сахарка с солью.

  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Поділюся з Вами рецептом овочевого рагу, запозиченим мною у закордонних родичів, яке я дуже полюбляю готувати саме в цю пору року (коли достигають баклажани :) ).

Складники:

- 2-3 середніх баклажани та десь так само по об’єму картоплі (ріжемо недрібними шматочками);

- 2-3 цибулини (ріжемо напівкружальцями);

- 5-6 помідорів (ріжемо, як вдасться);

- 2-3 морквини (напівкружальцями);

- кілька жмень квасолі (шпарагівки);

Важливо: порізану моркву та шпарагівку треба попередньо трішки проварити (5-10 хв). Якраз поки чистяться та ріжуться інші овочі – морква та шпарагівка трішки приварюються.

Всі вищеперераховані овочі (сирі порізані та приварені) вимішуються з сіллю, чорним перцем та хорошим томатним соусом – далі викладаються в глибоке деко/чи сотейник, потрібно додати трішки олії та води – накрити все це фольгою/кришкою - і в духовку.

Хвилин за 30 знімаєте фольгу/кришку (під час запікання я 1-2 рази знімаю кришку та перемішую) – та залишаєте в духовці на 5-10 хвилин. Готове рагу не повинно бути сухим, але і не повинно містити зайвого соусу.

Надзвичайно смакує з малосольними огірками.

Смачного!

Опубліковано

А у мене на вечерю фаршировані шампіньйони. Смакота ще та! Возитися з ними довгенько, але це того варте!

post-12971-0-65190100-1312296685_thumb.j

Опубліковано

А у мене на вечерю фаршировані шампіньйони. Смакота ще та! Возитися з ними довгенько, але це того варте!

post-12971-0-65190100-1312296685_thumb.j

що ж ми не ділимося рецептом такої смакоти?

Опубліковано

Поділюся з Вами рецептом овочевого рагу...

А у мене на вечерю фаршировані шампіньйони. ...

Новенькі господині.. :0111:

Опубліковано

Цойс, я бачу, твоя дєвушка тебе хавчіком не балує. Вона не віре, шо путь к сєрцу мужчіни лежить через желудок, і прєдпочіта болєє інтєрєсний путь?

Опубліковано

А у мене на вечерю фаршировані шампіньйони. Смакота ще та! Возитися з ними довгенько, але це того варте!

post-12971-0-65190100-1312296685_thumb.j

що ж ми не ділимося рецептом такої смакоти?

Поділюся :rolleyes:

Потрібно купити величенькі шампіньйони, відірвати ніжку (вона пригодиться на фарш), вичистити всередині шапки шампіньйонів і можна приступати до приготування фаршу. Піджарюєте на олії цибулю з морквою, ніжки шампінйонів (які нарізаєте дрібними кубиками і додаєте свинний фарш. Це все тушкується приблизно хвилин 15 і готово. Начиняєте цим фаршом шапки шампіньйонів, посипаєте голандським сиром і ставите в духовку на 10хв (температура 180 градусів). Отже в цілому для цього рецепту необхідно:

  • * 0,5 кг шампіньйонів (це приблизно 20 штук)
  • * 1 велика цибулина
  • * 1 морквина
  • * ніжки шампінйонів
  • * 300 грам свинного фаршу
  • * 200-300 грам твердого сиру

Цього фаршу якраз вистачає на начинку шампінйонів. Смачного!

  • 5 тижнів потому...
Опубліковано

У мене червоний борщ, картопля по-французьки, тушені кабачки, сирники і компот :D

А як ти робиш картошку по-французьки?

Опубліковано

А он yura2281 вже ділився рецептом.

Я трішки видозмінюю, між м'ясом і картоплею викладаю тушковану цибулю з морквою. А ще, як є, добавляю шар шампіньйонів.

MOTOROLLLA, о, забацай горшки!

Опубліковано

А он yura2281 вже ділився рецептом.

Я трішки видозмінюю, між м'ясом і картоплею викладаю тушковану цибулю з морквою. А ще, як є, добавляю шар шампіньйонів.

MOTOROLLLA, о, забацай горшки!

в мене ліниві горшочки: вимиваю картошку добряче, ділю її на частинки якщо велика (не чищу), вимочую в соусі (майонез розведенний водою, часник і добавляю приправи); запихаю в горшки добавляю ложку олії, виливаю залишки соусу туди, засипаю сиром. Ставлю в духовку на хвилин 40-50 на невеликому вогні.

Доволі смачно виходить.

Опубліковано

Нема горшків(

Забацала поліпшений варіант макарошок по-флоцки)

Мясо порізала на кусочки,,обсмажила + смажена цибуля + смажена морква + соус з свіжих помідорів + відварені макарошки = з"єднати і в духовку на хвилин 30. Отака я видумщиця)))

Опубліковано

А я таки поізвращалась з картоплі по-французьки. Мені стало ліньки ще кабачками займатись, то я добавила з них шар до картоплі. Все одно в шлунку перемішаються :D

Уже спробували, смакує :ok2:

Опубліковано

якщо кролик в сметані - то картопляне пюре або крокети - ідеальний гарнір

крокети: до добре протертого картопляне пюре додати яйця і масло, сформувати крокети, смажити у фритюрі, попередньо змочивши в яйці та сухарях.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...