Перейти до змісту

Первый опыт

Acid Burn

874 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
P.S. знаю дівчат в яких перший раз закінчився зальотом...

Шкода...вимушено стали матерями, хоча не дуже були готові...

Это хорошо, что стали мамами. Теперь хоть будут знать, что от секса и дети бывают. А так бы понравилось и гуляла б на пропалую. К сожалению некоторых парней такие вещи как беременность подруги ничему не учат и спешат от них избавиться, и дальше гулять. Сори за оффтоп.

• 4 місяця потому...
  • Відповідей 242
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

почекати до шлюбу - не погоджуюсь.... поясню чому. і умене одна знайома сімейна пара.... перший сексуальний досвід здобували разом, тобто він у неї був першим і вона у нього, відповідно, теж) так от.... все було добре.... допоки йому не захотілося спробувати а як буває ще..... виникла проблемка.... а це вже тріщина в сім"ї.... так от.... вважаю бл***вом займатися теж не вихід.... але в межах розумного...

в мене це сталося в 16... майже 17 років.... я свого хлопця знала 2 дні.... а потім прозустрічалася з ним 5 років... в тому числі і спробували громадянський шлюб... ))))

проте тепер.... я знаю ЩО мені подобається, як і скільки))) і впевнена, що своєму чоловіку зраджувати не буду! це факт!

Опубліковано

а ще.... у голосуванні я б додала ще один пункт - ще незайманий (-а)... можливо і такий варіант серед бордівців присутній :ok:

Опубліковано
вважаю бл***вом займатися теж не вихід.... але в межах розумного..

А це як, цікаво, ходити наліво, але в межах розумного? :)

А межі які?

Опубліковано

я мала на увазі ДО шлюбу. я за вільні сексуальні стосункі ДО ДО ДО шлюбу.... щоб потім окрім законного, нічого іншого не хотілося)))))

Опубліковано
проте тепер.... я знаю ЩО мені подобається, як і скільки))) і впевнена, що своєму чоловіку зраджувати не буду! це факт!

А скільки ти у шлюбі? І чому так впевнено? Він тобі купив пояс вірності?

Опубліковано

2 Zheny@: я не заміжня! але просто знаю чого хочу. жінка моногамна у стосунках, принаймні я! тому так впевнено заявляю.... а якщо мене раптом перестане задовіляняти МІЙ чоловік. я просто з ним розстануся, бо якщо вже "не пре", то для чого продовжувати?)))

2 Scorpio: велкам!)

Опубліковано
.... а якщо мене раптом перестане задовіляняти МІЙ чоловік. я просто з ним розстануся, бо якщо вже "не пре", то для чого продовжувати?)))

А якщо на той момент коли перестане задовільняти буде 8-10 річний сімейний досвід та троє діток і тісно переплетені родинні стосунки обох сторін??? теж не варто продовжувати? :)

Опубліковано

троє діток?! :blink: ну якщо такий варіант, то тут є вагома причиназадуматися... і якщо я вже наважуся народити від нього троє дітей, то значить цялюдина мені ніколи не набридне.

або як варіант... виберіть самі - що краще для дітей? тато, який іноді приходить в гості, дарує подарунки, гуляє... чи сім"я, де постійні скандали, докори, сльози і істерики? це потім дууууже негативно відображається на їхній психіці та психології подальших уже власних стосунків.

Опубліковано

знаю з власного досвіду, що скандали в сім"ї ні до чого хорошого не приводять. прижиматися вночі в подушку і плачучи казати "Боженько! я віддам тобі всі цукерки, всі ляльки!!! аби тільки тато з мамою не сварилися"....

Опубліковано
... і якщо я вже наважуся народити від нього троє дітей, то значить цялюдина мені ніколи не набридне.

:D але ми не говорили про "набридне", я запитав дословно з твоїх слів: якщо чоловік перестане задовільняти, а тут вже діти за плечима.... бо з часом чоловік може й не набриднути, а острота відчуттів може притупитись, це ж не привід до розводу?

Опубліковано

діти за плечима!!! і що далі?! це кінець світу??? і на мою думку - це вже флуд... створюй окрему тему - залюбки подискутуємо... ;)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

...Irochka:

що для тебе головніше? якісний...нє, не то слово.... просто...так. просто секс, який би ТОБІ подобався, чи сім'я? і якого хрєна ти тоді виходиш (майбутній час) заміж? навіщо? щоб переконатися з часом, чи підходить тобі людина в сексуальному плані, чи ні? *брєд* судячи із твоїх розмитих меж щодо хождєнія налєво до замужества, постає питання - до шлюбу ти цього визначити не зможеш? підходить тобі людина , чи нє?

щодо такої сльозоточивої фрази про сварку батьків та плачу в подушку... вона твоя? ти дійсно так говорила? і що? батьки через секс посварилися?

діти за плечима!!! і що далі?! це кінець світу???

явшокє... дійсно....х*ня якась за плечима...можна відкинути.ппц о_О

сорі, окремої теми на тебе не хотілося створювати...якось так от получилось...да...

Опубліковано

Шось довгенько у нас пустовало місце штатного психолога Борди.

Але свято мєсто пусто нє биваєт.

Korosy пише ще!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

явшокє... дійсно....х*ня якась за плечима...можна відкинути.ппц о_О

трішки не те мала на увазі, але все ж поясню - краще щоб дитина жила в постійному стресі чи коли тато (мама) приходить періодично і гуляють, приносять щось, балують увагою. краще неповноцінна сім"я, ніж неадекватна чи неблагополучна.

п.с. сюди ж:

- не варто пінитися емоціями, якщо ви не розділяєте моєї думки. це дискус. і КОЖЕН має право на свою точку зору. не варто настільки категорично сперечатися.

п.п.с. тема про перший раз. здається, трішки відволіклись)

Опубліковано

та прошу дуже!!! це твоє життя.живи і поступай, як знаєш. хто я такий, щоб вказувати тобі,що правильно,а що ні...

ти сама сказала - це дискус.кожен висловлює свої думки. я терпів)))але про дітей мені не сподобась твоя репліка. + не думаю, що не повна 7я краще... жінка не замінить батька і навпаки. просто тут все від сексу(інакше не назвеш в контексті даної теми) звелося до вибору партнера по таких параметрах... партнера на все життя. от і всі мої емоції)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

краще неповноцінна сім"я, ніж неадекватна чи неблагополучна.

Згоден. Але частково. Маю знайому дівчину, яку мама виростила сама, але у достатку все було, дитина дитинство за кордоном багато провела (Франція, Голандія, Бельгія). В дівчини все було, майже все, в плані матеріальному. Їй зараз 19й рік, каже, що в її дитини/дітей обов'язково має бути батько, на постійній основі, а не "воскресный папа", зрозуміло ж, так? І дівчина ця, мушу сказати, не якась дурнушка, а досить прагматична, адекватна людина, вчиться в МГУ на лінгвістичному. Думаю, вона не просто так клято переконана, що батько потрібен!

P.S. Чув таке, що для жінки дуже важливим є материнство. Цікава думка Irochk'и.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Знаєте перший раз , це дуже відповідальний момент...

Порада всім краше це зробити з людиною, яку ти справді кохаєш , чим десь на гулянці з першою зустрічною.... Це відповідальний момент , який ти будеш памятати все життя...

Як кажуть не головне де, а головне з ким !!!!!

Думайте, що робите....

Опубліковано

ти підозрюєш, що основні читачі цього форуму- цнотливці і цнотливиці і тому твої поради доречні?

А шо, нє? :blink:

demokrat, ти прав, але головне таки - з презервативом :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

бачу тема затихла - всі пішли шукати партнрів на "перший раз"? :rolleyes:

P.S. Я вже проголосував, але хотілося б сказати на рахунок сексу до шлюбу! Цілком погоджуюсь з тими, хто писав, що вважає, що неодмінно потрібно цим займатись до шлюбу, щоб не було випадків коли молодята явно не підходять один одному!!!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

або як варіант... виберіть самі - що краще для дітей? тато, який іноді приходить в гості, дарує подарунки, гуляє... чи сім"я, де постійні скандали, докори, сльози і істерики? це потім дууууже негативно відображається на їхній психіці та психології подальших уже власних стосунків.

А чому крайнощі? Не завше сварки. У мене двоє дітей і у мене нормальна родина. Якщо ми і сваримося то подалі від дітей і не голосно, без істерик. І це не скандали, а просто непорозуміння, що швидко себе вичерпують.

Я після першого заміжжя більше року сама жила з дочкою і нічого. Самій важко виховати, але можливо. І якби доні не сподобався мій обрнець - ніц не було би. Бо це моя дитина і ніщо в світіне стає у порівнянні поряд окрім іншої дитини:) І діти то не тягар... Фак тут такого начитаєшся. Я он через три місяці після родів вже позувала на фотосеті, здавала держ. іспит і отримувала диплом. ВСЕ можна встигати якщо хочеш. І діти НІКОЛИ не перешкода. Навпаки.

Але повернемося до сабжу:

у мене от х..ва карма, попадалися виключно (практично завше) чоловіки без досвіду - цнотливі. О как. А у самої то трапилося в 16. Не шкодую ні разу:)

(хоч і ніфіга не з почуття і т.д.)

Опубліковано
у мене от х..ва карма, попадалися виключно (практично завше) чоловіки без досвіду - цнотливі.

ну чого х*ва? мадам вчителька, ініціаторка(від терміну ініціація). дуже необхідна в світі роль;-)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...