Перейти до змісту

Бордовка! Шашлык-машлык, пиво, девки, папиросы!

difoto

Быть или не быть вопрос не стоит, главное   

118 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 162
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

та просто з фоток немає що вибрати (

то змаз, то недофокус...

При нормальній компанії - відпочинок в жилу. А фотки при таких обставинах то вже нюанси. Зазвичай або відпочинок, або фотки. А тут і те і друге. Думаю нема смислу дорікати.

Опубліковано

та просто з фоток немає що вибрати (

то змаз, то недофокус...

Ти давай не тимни, пару фоток я точно знаю що мали вийти такщо будь ласка якщо не в загальне обзор, то в ПМ хоч скинь , а то обіджусь у присутності всієї борди :ok::g15:

Опубліковано

шкода що не вийшло мені з вами по гульдибасити, але якщо наступний раз візьмете з собою, то приготую вам справжній Закарпатський гуяш:)

Опубліковано

новости от нашего бюро находок :

...

5. перчатки Longus детского размера (mila99?)

так-так, мої, рідненькі. Добре, що знайшлись. Дякую :g15:

а на рахунок фоток, я думаю imp13 так постарався, що там є на що дивитись, але немає що показати :P тому й не може вибрати.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Так, справді... Погодку обіцяють не дуже

Навряд чи люди за день всі організуються. Потрібно заздалегідь. Тому...... Чекаємо прогнозу на наступні вихідні :)

Опубліковано

Так, справді... Погодку обіцяють не дуже

Навряд чи люди за день всі організуються. Потрібно заздалегідь. Тому...... Чекаємо прогнозу на наступні вихідні :)

Кстате в гидрометеоцентре зиму официально никто не отменял.Счас в любой момент снег может выпасть неожиданно...ммм...как снег на голову :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...