Dream Опубліковано 8 Вересня, 2010 в 08:32 #51 Опубліковано 8 Вересня, 2010 в 08:32 проїжджаючи крізь місто Тобто через Нову Каховку, бо недоїжджаючи до Херсона йдем вліво на об'їзну? Скільки там тої Нової Каховки...
Dream Опубліковано 8 Вересня, 2010 в 09:01 #52 Опубліковано 8 Вересня, 2010 в 09:01 Короче - маршрут на гугл.мапс.
VaLeRa Опубліковано 8 Вересня, 2010 в 09:09 #53 Опубліковано 8 Вересня, 2010 в 09:09 Dream саме через Н. Каховку, ну і Херсон по обїздній звичайно. Перед Каховкою будуть винні погреба якогось там князя - можно винця купити там.
Dream Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 06:53 #54 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 06:53 З'їздив я таки туди-назад... В Крим їхав по маршруту, який є в пості №52. Вертався так: 1 день - Саки-Сизівка-Чаплинка-М14-Херсонська об'їзна-Миколаївська об'їзна-Миколаїв-Доманівка-Врадіївка-Криве Озеро-М05-Умань ("Софіївка")-Біла Церква (готель "Київ"); 2 день - Біла Церква-Київ (стоянка біля метро "Житомирська")-Коростень; 3 день - Коростень-Новоград-Волинський-Рівне-Луцьк. Найвеселіша дорога була через Веселинівський район Миколаївської області (від с.Степове за с.Новомиколаївка) - 48 км ідеальних вибоїн, колій та наростів на дорозі. Вночі тудою їхати - самогубство. В ідеалі їхати за кимось, хто знає фарватер Трохи поблукав поки проїхав Житомир, поки знайшов вночі готель в Білій Церкві... Особливо "порадувала" друга (при русі на Київ) розв'язка в Умані... Трохи матюкався в Миколаєві... Тягнувся в Новій Каховці (як через Дніпро, так і по місту), по київській Великій Окружній. Як підсумок: дорога на Крим затягнулась на 17,5 годин (6:40-00:15), з яких останні 3 їхав фактично на автопілоті, молячись щоб як мінімум ніяка степова тварина не кинулась під колеса. Назад було набагато легше, оскільки зробив 2 ночівлі (Біла Церква, Коростень) і багато часу на культурну програму (Софіївка, Київ). В Криму їздили в Бахчисарай та на Тарханкут. Загальний пробіг склав 3274 км, витрата пального - 226,73 л А95 (в баку лишилось літрів 5). Відповідно розхід - 6,77 л/100 км. Власне очікував менше, але явно сказалась потреба в заміні масла.
vasyapypkin Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 07:31 #55 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 07:31 да нормальна дорога в Крим , нічого там складного немає , сів і поїхав , найгірше в усій дорозі наявність постів ДАІ
Dream Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 07:55 #56 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 07:55 До речі про ДАІ. По всьому маршруту пости зустрічались лише на Київ-Одеса, на в'їзді в Крим, де не де по містах та на відрізку Рівне-Корець. О 7 ранку при виїзді з Красноперекопська на стаціонарному посту даєць зупиняв всі машини, спинив і мене, попросив і мене вийти; каже: "у нас мєсячнік бєзопасності двіженія... бла-бла-бла ...рємні бєзопасності" Кажу: "в мене навіть задній пасажир пристьогнутий. Не вірите - гляньте". Ви б бачили його лице =D нічого там складного немає мені особисто не дуже подобається Київ-Одеса: заснути можна - така пряма та одноманітна...
Scorpio Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 08:20 #57 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 08:20 мені особисто не дуже подобається Київ-Одеса: заснути можна - така пряма та одноманітна... Ти ще просто не їздив з Кракова на Франкфурт на Майні, там є відрізок дороги де треба їхать більше 800км по прямій по А4
VaLeRa Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 17:47 #58 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 17:47 мені особисто не дуже подобається Київ-Одеса: заснути можна - така пряма та одноманітна... Як на мене, то краще хай буде пряма та одноманітно до самого Криму, ніж така різноманітна та гарна До речі як тобі дорожка з Херсону через Каховку?
Dream Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 18:39 #59 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 18:39 До речі як тобі дорожка з Херсону через Каховку? Їхав як було вже темно, то дуже не роздивлявся. Але до самої Нової Каховки практично не було ні попутних, ні зустрічних машин. Лише втратив швидкість при переїзді через Дніпро та через усе місто крались за якимось ЗіЛом. :/ Короче, - назад на Херсон їхали по мелітопольській трасі.
Dream Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 18:56 #60 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 18:56 Ще одне зрозумів, - перед такою дорогою тре розживатись на gps-навігатор - хоча б для того, щоб по містах не блукати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.