Перейти до змісту

Янукович. Избранное.

Alexander47

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Заглянувши в каталожні скриньки бібліотек, ми відкриємо, що Віктор Федорович – це цілий науковий пласт. Він вважаєься автором праць з самого широкого спектру наукових знань. Принаймні, в фондах Національної бібліотеки України імені Вернадського зберігається близько трьох десятків назв його робіт різноманітної тематики – це більше, наприклад, ніж всіх бібліотечних книг, присвячених помаранчевій революції.

Повний текст ТУТ

• Відповідей 331
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Під час неформального саміту у Криму Янукович зустрічав гостей на ганку Лівадійського палацу на тлі прапора України, який був вивішений неправильно: вгору жовтою, а не синьою смугою.

243332.jpg

Опубліковано

ЦЕ ЗНАК ТОГО, ЩО ДЕРЖАВА (АРМІЯ, КОРАБЕЛЬ, АРМІЯ) ЗДАЛИСЯ, ЗАВОЙОВНИКИ ЗАВЖДИ ПЕРЕВЕРТАЛИ ПРАПОРИ ЗАВОЙОВАНИХ. ДЕСЬ ТАКЕ ЧУВ.

Опубліковано

Під час неформального саміту у Криму Янукович зустрічав гостей на ганку Лівадійського палацу на тлі прапора України, який був вивішений неправильно: вгору жовтою, а не синьою смугою.

243332.jpg

Це фірмова "фішка" "проФФесора". Ви ще його книгу не читали. :D

90.jpg

Опубліковано

та змініть вже ж нарешті правила форуму - дозвольте добряче поматюкати цього дибіла! Прошу! Молю :sm142: Вже нема сил стримуватись!

пс: хоча, мушу визнати, навряд він прапор власноруч вішав. Такщо швидше всього винуваті організатори. Але все-таки, як президент, він міг би зробити зауваження <_<

Опубліковано

"Я не понимаю: неужели они, в огромной стране Украине, где проживают десятки миллионов людей, не могли найти какого-то малого, который был бы не только высокого роста и статный, а был бы грамотный, хорошо бы говорил и не имел бы уголовного прошлого..." :blink: - ТУТ

Опубліковано

"Шекспир был великим украинским футболистом" :ok2:

дядько задав саме ікаве питання "чому вони двигають цього придурка", хотілося б знати хто саме ті "вони" - "Ахматов"?

Опубліковано

От цікаво, про який "бєло-голубой стадний інстинкт" йдеться, тут, на Волині? Це про тих хто за Януковича голосував, як я думаю, ви зрозуміли...

Опубліковано

Luychi, вистачає і в нас, на Волині, таких. Вони закривають очі на всі негативні моменти Якуновича, аби "тільки б в країні став порядок". А насправді - навіть 2-х каденцій таких президентів таких президентів яких мали-маєм не вистачить, щоб був порядок, - вони (президенти) самі в першу чергу НЕ зацікавлені в тому.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
НОВИЙ КОНФУЗ ЯНУКОВИЧА: У БЕРЛІНІ ВІН ПЕРЕПЛУТАВ ІРЛАНДІЮ З ІТАЛІЄЮ

Під час перебування у Берліні президент Віктор Янукович допустився чергового географічного конфузу - переплутав Італію з Ірландією.

Це сталося під час промови Януковича перед представниками німецької громадськості в готелі "Адлон", повідомляє кореспондент "Української правди".

Депутат Бундестагу, колишній держсекретар МЗС Німеччини Гернот Ерлер запитав Януковича щодо його поглядів на євроінтеграцію України.

Янукович у своїй відповіді почав згадувати про те, як у 2003 році тодішній президент Єврокомісії Романо Проді сказав про відсутність в України перспектив членства в ЄС, а Янукович як прем'єр мав на це реагувати.

"І тоді в 2003 році був саміт Україна-ЄС у Брюсселі, і напередодні цього саміту Романо Проді з Ірландії - ви пам'ятаєте, хто це такий був - він сказав, що Україна не має ніякої перспективи інтеграції в ЄС... Я був одним з перших, хто мав дати йому відповідь".

"І я йому сказав жорстко: "Якщо це точка зору Єврокомісії - то це одне, і я хотів би її почути офіційно. А якщо це точка зору Романо Проді - то дозвольте з нею не погодитися. Бо не ви буде вирішувати, буде Україна в ЄС чи ні", - сказав Янукович.

Як відомо, Романо Проді є відомим італійським, а не ірландським політиком, президент Єврокомісії в 1999-2004 роках, свого часу він також двічі очолював уряд Італії.

Розвиваючи свою думку, Янукович покликав у свідки присутнього в залі міністра закордонних справ Костянтина Грищенка.

"І тоді у нас відбулася жорстка розмова на саміті. Мені здається, Грищенко був тоді міністром... Чи ні... Він був трошки пізніше. Хтось тоді був... Був ваш попередник", - сказав Янукович.

Він так і не зміг згадати, що міністром закордонних справ в той час був Анатолій Зленко.

Українська правда
Опубліковано
Далі було ще цікавіше.

- Я кажу про це як науковець, який багато уваги в своєму житті приділив питанням інвестицій. Я створював таку науку і 8 років очолював кафедру в Університеті, - заявив "проффесор".

У свідки Янукович покликав присутнього члена делегації.

- Тут от у нас в залі є ректор Київського національного університету імені Шевченка пан Губерний. Чули про такий університет? Це самий провідний університет в Україні!

Так Янукович ще і сплутав прізвище ректора, який насправді "пан Губерський".

Але і цього було мало українському президенту - він розповів німцям про свої наукові досягнення.

- Мені здається, він пам'ятає, коли я захищав докторську дисертацію? - звернувся Янукович до Губерського. - Я її захищав двічі. За мною тоді дуже багато слідкували, писали, що я начебто не сам її зробив. І сталося так, що під мікроскопом придивлялися, спеціальну комісію створювали. Мені було це приємно. Я був впевнений у своїй роботі, я її зробив якісно. Вона стосувалася розвитку великого промислового регіону і притягнення інвестицій...

Задоволений собою, Янукович підвів риску.

- Закінчуючи виступ, хочу сказати: приїжджайте в Україну, ви будете мати справу з людьми, які вас розуміють!

Ще більше "перлів" з німецького вояжу Яника тут - http://www.pravda.com.ua/articles/2010/08/31/5346144/

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Во время поездки в Глухов Сумской области в рамках автопробега через границу Украины и России с Президентом Украины Виктором Януковичем произошел разговорный конфуз.

В городе, куда он с Дмитрием Медведевым приехали на «Победах», Янукович сознался, что задумал сделать что-то плохое, пишет gazeta.ua.

«Мы в самом начале с Дмитрием Анатолиевичем договорились, что не будем говорить о плохом, а лучше сделаем, поэтому мы приехали в Глухов для того, чтобы показать, что у нас очень серьезные намерения, какие мы будем осуществлять в нашей внутренней и внешней политике», - сказал Янукович, обращаясь к собравшимся.

Этот автопробег российский Президент назвал символическим - символизирующим объединение России и Украины.

Напомним, что в Глухове с Президентом случился еще один неприятный эпизод. Когда он начал выходить из машины и одной ногой стоял на асфальте, его «Победа» начала медленно котиться назад. Януковичу пришлось быстро вернуться в машину, чтобы поставить ее на ручной тормоз.

Опубліковано

Этот автопробег российский Президент назвал символическим - символизирующим объединение России и Украины.

Ось так

photo_18982.jpg

без диму та гарі:

photo_18947.jpg

Опубліковано

Не Янукович, але ...

Регіонали "жгуть"!

В Керчи местные власти объявили город территорией Партии регионов. Под таким лозунгом в пятницу, 24 сентября, пройдет День Партии регионов на центральной площади города.

"Керчане - патриоты нашего любимого города! Ваше участие в Дне Партии регионов - это поддержка нашего президента Януковича, правительства Украины и Крыма, городской власти, курса на обновление страны, улучшение жизни людей. Керчь - территория Партии регионов!", - говорится в сообщении мэрии, сообщает "Новый регион".

Грач считает идиотами мэрию Керчи за объявление города территорией ПР

Народный депутат Леонид Грач считает, что Партия регионов пытается с помощью админресурса сфальсифицировать результаты будущих местных выборов. Об этом он заявил, комментируя то, что в Керчи местная власть объявила город территорией Партии регионов.

"Руководство Керчи обнаглело до "беспредела". Что такое Керчь город-герой?! Хотя бы вдумывались идиоты. Иначе я их назвать не могу. Объявить город - зоной Партии регионов. Очень интересно: зона и Партия регионов как-то символично ассоциируются эти два слова, термина и так далее", - отметил Грач.

Главный коммунист Крыма отметил, что подобные процессы происходят во всех регионах Украины.

21 сентября, на V съезде Всеукраинской молодежной общественной организации "Союз молодежи регионов Украины", премьер-министр Украины Николай Азаров заявил, что он инициировал запрет на показ комедийных роликов про политиков на украинском телевидении.
Опубліковано

ЧЕРГОВИЙ КОНФУЗ ЯНУКОВИЧА: "Не будемо говорити про погане, а краще зробимо"

Під час поїздки у Глухів Сумської області з президентом Віктором Януковичем стався розмовний конфуз. 

Виступаючи разом з президентом Росії Дмитром Медвєдєвим, він сказав: 

"Ми на самому початку з Дмитром Анатолійовичем домовилися, що не будемо говорити про погане, а краще зробимо".

"Тому ми приїхали до Глухова для того, щоб показати, що у нас дуже серйозні наміри, які ми будемо здійснювати в нашій внутрішній і зовнішній політиці", - заявив Янукович, повідомляє ТСН.

Взято з

Опубліковано

Не Янукович, але ...

Регіонали "жгуть"!

В Керчи местные власти объявили город территорией Партии регионов. Под таким лозунгом в пятницу, 24 сентября, пройдет День Партии регионов на центральной площади города.

"Керчане - патриоты нашего любимого города! Ваше участие в Дне Партии регионов - это поддержка нашего президента Януковича, правительства Украины и Крыма, городской власти, курса на обновление страны, улучшение жизни людей. Керчь - территория Партии регионов!", - говорится в сообщении мэрии, сообщает "Новый регион".

Грач считает идиотами мэрию Керчи за объявление города территорией ПР

Народный депутат Леонид Грач считает, что Партия регионов пытается с помощью админресурса сфальсифицировать результаты будущих местных выборов. Об этом он заявил, комментируя то, что в Керчи местная власть объявила город территорией Партии регионов.

"Руководство Керчи обнаглело до "беспредела". Что такое Керчь город-герой?! Хотя бы вдумывались идиоты. Иначе я их назвать не могу. Объявить город - зоной Партии регионов. Очень интересно: зона и Партия регионов как-то символично ассоциируются эти два слова, термина и так далее", - отметил Грач.

Главный коммунист Крыма отметил, что подобные процессы происходят во всех регионах Украины.

Далі слухаємо Грача:

Коммунист Леонид Грач в эфире ТВі заявил, что председателя Совета министров Крыма Василия Джарты «нужно гнать метлой поганой из Крыма». Об этом «Фразе» сообщили в пресс-службе телеканала.

«Я не хочу опускаться до Джарты. Я знаю его историческое прошлое начала 90-х годов. Я с битой не ходил. Бейсбольной битой. Меня не знает ни один город, и Енакиево, с битой на рынках. Его знают. Поэтому ни в коем случае я приравниваться к таким не буду», - сказал Грач.

По его словам, в настоящий момент начался процесс сбора подписей депутатов Верховной рады Крыма за отставку Джарты с поста председателя совета министров.

«А то, что его нужно гнать метлой поганой из Крыма, в этом сомнений нет. И, кстати, уже начался процесс сбора подписей депутатов Крымского парламента за его отставку перед выборами. Достал всех!», - отметил коммунист.

Также депутат выразил свое неудовлетворение положением коммунистов в коалиции. «Или мы сами стукнем дверью, или через месяц-полтора нас выпроводят как ненужных», - подчеркнул он.

Опубліковано

100927115214.jpg

На стінах адміністративних і житлових будівель Донецька масово з'являються трафаретні зображення президента Віктора Януковича в короні, повідомляє користувач ЖЖ frankensstein.

Ніяких супроводжуючих написів при цьому не наводиться.

Джерело

Опубліковано

маємо те що маємо.......

Яника якщо ніхто не прибире то будем ждать пока він сам вмре! бо з крісла президента, чі як в нас там вже, "короля" його буде важко скинуть

П.С. Корона - лидерство, власть, самообладание. або Корона с карточными красными мастями (черви, бубны) - "король всех мастей", пассивный гомосексуалист, человек, занимающийся всеми формами разврата. Безволен.

Татуировка редкая (наносится на спину), но которую знают большинство лиц, побывавших в местах лишения свободы. :jeer:

Опубліковано

Чергова "обмовка" Януковича:

ЯНУКОВИЧ ПЕРЕПЛУТАВ ФУТБОЛ ІЗ ВИБОРАМИ

Президент Віктор Янукович припустився чергового розмовного конфузу під час засідання Гуманітарної ради. Зокрема, розповідаючи про підготовку до Євро-2012 в Україні, Янукович заявив наступне:

"Ми практично увійшли в графік підготовки, подолали ту величезну відстань, яка була до цього і зараз нарощуємо обсяги робіт по підготовці до Євро-2012".

"І немає сьогодні ніяких сумнівів, що ми проведемо успішно, у всякому випадку, зустрінемо гостинно, і достойно проведемо ці вибори".

УП
Опубліковано

А ще на цьому ж засіданні Гуманітарної ради Янукович надав слово "Голові Конфедерації профспілок України народному депутату Харі".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...