electric Опубліковано 25 Вересня, 2011 в 08:10 #176 Опубліковано 25 Вересня, 2011 в 08:10 Учора мав розмову з вчителем однієї з луцьких шкіл . На питання як розпочався новий навчальний рік , отримав оригінальну відповідь ,"Школа- як вагітна жінка, навчання 9 місяців , а на другий тиждень уже нудить".
talja Опубліковано 25 Вересня, 2011 в 20:40 #177 Опубліковано 25 Вересня, 2011 в 20:40 так вони пряцють, і можливо тяжко психологіно, бо діти різні бувають, але оплачувати те що їм потрібно для роботи?????? Може, невдале порівняння, але офісні працівники, для того, щоб щось надрукувати, наклеїти марку, розрізати папір, не купують всього цього за власні кошти. Інше питання в тому, що діти не повинні це оплачувати, хоча і не повинні вчителі.Вибачте але я маю меншу зерплату від вчителя, не маю тільки пів дня робочого, і пів літа канікул, я не можу піти на лікарняне тому що мене просто звільнять.1. Маєте меншу зп, ніж у вчителя? Це ж яку? У молодих спеціалістів, які працюють одразу після університету, зп не набагто більша мінімалки. 2. Половина робочого дня - то для тих, хто не розуміється в роботі вчителя. А як ви думаєте коли перевіряються зошити, коли готуються відкриті та звичайні уроки, різні заходи?3. Щодо літніх канікул: вам хтось заважав піти працювати вчителем і відпочивати влітку? або вчитися на лікаря і стати багачем?)))Є пропозиція - щоб вчителі влітку не сиділи вдома, хай ідуть ремонти в школі роблять, підмітають, миють, перуть штори, пересаджують вазони.....До речі, в багатьох школах вони цим процесом в класі і займаються.4. Те, що вас не пускають на лікарняне, то не підкреслює особливість роботи вчителя, а швидше за все особливості вашого конкретного начальства.
nickel Опубліковано 25 Вересня, 2011 в 21:01 #178 Опубліковано 25 Вересня, 2011 в 21:01 так вони пряцють, і можливо тяжко психологіно, бо діти різні бувають, але оплачувати те що їм потрібно для роботи?????? Може, невдале порівняння, але офісні працівники, для того, щоб щось надрукувати, наклеїти марку, розрізати папір, не купують всього цього за власні кошти. Інше питання в тому, що діти не повинні це оплачувати, хоча і не повинні вчителі.Вибачте але я маю меншу зерплату від вчителя, не маю тільки пів дня робочого, і пів літа канікул, я не можу піти на лікарняне тому що мене просто звільнять.1. Маєте меншу зп, ніж у вчителя? Це ж яку? У молодих спеціалістів, які працюють одразу після університету, зп не набагто більша мінімалки. 2. Половина робочого дня - то для тих, хто не розуміється в роботі вчителя. А як ви думаєте коли перевіряються зошити, коли готуються відкриті та звичайні уроки, різні заходи?3. Щодо літніх канікул: вам хтось заважав піти працювати вчителем і відпочивати влітку? або вчитися на лікаря і стати багачем?)))Є пропозиція - щоб вчителі влітку не сиділи вдома, хай ідуть ремонти в школі роблять, підмітають, миють, перуть штори, пересаджують вазони.....До речі, в багатьох школах вони цим процесом в класі і займаються.4. Те, що вас не пускають на лікарняне, то не підкреслює особливість роботи вчителя, а швидше за все особливості вашого конкретного начальства.Стокгольмский синдром?
Tarzanych Опубліковано 25 Вересня, 2011 в 21:12 #179 Опубліковано 25 Вересня, 2011 в 21:12 Стокгольмский синдром? Ну чому?) Просто думка з протилежного боку. З якою я повністю згідний
lili73 Опубліковано 8 Жовтня, 2011 в 20:15 #180 Опубліковано 8 Жовтня, 2011 в 20:15 1. Маєте меншу зп, ніж у вчителя? Це ж яку? У молодих спеціалістів, які працюють одразу після університету, зп не набагто більша мінімалки.
lili73 Опубліковано 8 Жовтня, 2011 в 21:04 #181 Опубліковано 8 Жовтня, 2011 в 21:04 1. Маєте меншу зп, ніж у вчителя? Це ж яку? У молодих спеціалістів, які працюють одразу після університету, зп не набагто більша мінімалки. 2. Половина робочого дня - то для тих, хто не розуміється в роботі вчителя. А як ви думаєте коли перевіряються зошити, коли готуються відкриті та звичайні уроки, різні заходи?Невже все написане мною стосується вчителів початківців???? ВИ ж прекрасно розумієте про яку категорію вчителів йдеться мова....Моя перша освіта вчитель, спілкуюсь з людьми які викладають в школі досі, якщо немає переатистації,ніхто нових проектів не готує, і ні хто кожень день не пише нові конспекти...А стосовно зарплати: поки була у декретній відпустці зробили реорганізацію у відділі, виходиш.... заява на розрахунок, тебе в штатному розкладі уже не має...роботу економіста шукала майже рік,(маю три вищі освіти, але не маю знайомств).....мені більше 35 років, при прийомі документів звертали увагу саме на це...Навіть на виписку накладних не хотіли брати, а там зарплата до 1000 гривень. Ну ось.... а в школі потрібно платити за все,... а можливо і вчителі врахують, що ЗА ВСЕ платити батьки не можуть, інколи та сума в сім"і зіграє роль вечері. Перечитавши все попереднє напевно найдуться хто скаже... нема грошей не йди в школу... а як жити????
ihorkalm Опубліковано 8 Жовтня, 2011 в 21:32 #182 Опубліковано 8 Жовтня, 2011 в 21:32 "А кому щас легко?" (с) народна мудрість
Гетто Опубліковано 14 Жовтня, 2011 в 13:20 #183 Опубліковано 14 Жовтня, 2011 в 13:20 Услышал рассказы теперешних учеников этой школы? Я просто ох... удивился той наглости, с которой у детей, то есть их родителей, тупо вымучивают деньги.Реально.Это жесть. Или Управління освіти имеет свою долю, или же они по каким либо причинам не могут остановить это... не знаю.Вопрос к знающим: это правда, что каждый год классы перекидывают из кабинета в кабинет (закрепляют за классами) по принципу:"сделал ремонт в том, перейди к следующему объекту?"мля....
laska Опубліковано 14 Жовтня, 2011 в 14:01 #184 Опубліковано 14 Жовтня, 2011 в 14:01 Вопрос к знающим: это правда, что каждый год классы перекидывают из кабинета в кабинет (закрепляют за классами) по принципу:"сделал ремонт в том, перейди к следующему объекту?"мля....Ну, не кожен рік,але така проблема є. В 21-ій, наприклад, на цьому питанні був скандал батьків і адміністрації. Не знаю деталей, але ніби дійшли консенсусу і мали прописати в статуті, що клас можуть переводити в інший кабінет не більше як 2 рази за все навчання.
Zevs_Isver Опубліковано 14 Жовтня, 2011 в 14:13 #185 Опубліковано 14 Жовтня, 2011 в 14:13 меня пугает наше "бесплатное" образование
Tolik_lt Опубліковано 14 Жовтня, 2011 в 14:17 #186 Опубліковано 14 Жовтня, 2011 в 14:17 ти знову зібрався до школи?
Voland95 Опубліковано 14 Жовтня, 2011 в 19:04 #187 Опубліковано 14 Жовтня, 2011 в 19:04 Услышал рассказы теперешних учеников этой школы? Я просто ох... удивился той наглости, с которой у детей, то есть их родителей, тупо вымучивают деньги.Реально.Это жесть. Или Управління освіти имеет свою долю, или же они по каким либо причинам не могут остановить это... не знаю.Вопрос к знающим: это правда, что каждый год классы перекидывают из кабинета в кабинет (закрепляют за классами) по принципу:"сделал ремонт в том, перейди к следующему объекту?"мля....Вопрос к знающим: это правда, что каждый год классы перекидывают из кабинета в кабинет (закрепляют за классами) по принципу:"сделал ремонт в том, перейди к следующему объекту?"мля....Ну, не кожен рік,але така проблема є. В 21-ій, наприклад, на цьому питанні був скандал батьків і адміністрації. Не знаю деталей, але ніби дійшли консенсусу і мали прописати в статуті, що клас можуть переводити в інший кабінет не більше як 2 рази за все навчання.Про навчання в НВК№9 знаю не з розповідей. Сама вчилась там і,коли прийшов час віддавати до школи старшу дитину, в мене не було питання вибору - тільки 9-та!!! В мене були чудові вчителі і тоді ніяких поборів не існувало.Правда, і Недужко тоді не був директором...Те, що відбувається у школі зараз - це просто жах!!!! Такої "добровільності" немає в жодній школі міста. Маю подруг, у яких діти і в 4-й, і в 1-й і в інших. Є в школі і батьківські комітети в кожному класі, і скарбник, і піклувальна рада... але вони всі як лялькі на нитках і смикає за ті нитко хам і бидло директор. Без його відома жодне фінансове рішення не приймається. Одразу відповім усім, хто скаже,-"А чому ви мовчите?!" Не мовчу. Ходила я на батьківську конференцію, виступила проти "единственно верного понимания". Більше мене туди не допускають, а класного керівника мало не до інфаркту пан Недужко довів, за те що недогледіла інакомислія. Особисто для себе я знайшла вихід - я просто добровільно не сплачую у фонд Недужка на потреби школи за літні місяці. Але не всі можуть собі дозволити такі вольності. У когось дитина вчиться не ахті - будуть шантажувати оцінками, хтось побоїться сказати проти...Минулого року менша дитина пішла в школу. Поки теж у 9-ту. Так от, я собі занотовувала усе, що сплатила школі за безкоштовне навчання. За 2010-2011 навчальний рік це 2799грн І це тільки перший клас!(правда, сюди входить і харчування). А крім того, першачка потрібно ще на пару тисяч вдягнути-взути-зібрати перед походом до школи...
nike Опубліковано 15 Жовтня, 2011 в 16:46 #188 Опубліковано 15 Жовтня, 2011 в 16:46 Якщо чесно, то обоє дітей закінчили 9 школу. Поступили на державну форму навчання до Києва. Рівень викладання в школі загалом високий. В цілому на потреби класу та школи здавали по 50 гривень щомісячно - більше ніхто і ні нащо не просив. Здавали тому, що бачили куди йдуть наші гроші - в школі був проведений гарний ремонт, в неї приємно увійти і діти там хотіли вчитися. За це ми щиро вдячні директору Недужку. Саме він створив школу в тому вигляді в якому вона є. І в яку незважаючи на досужі вимисли, а інколи і коньюктурні наклепи, батьки все одно ведуть своїх дітей. Бо вона дає грунтовні знання, які гарантують вступ на державну форму навчання в будь-який вищий навчальний заклад України. В 9 школі через це черга на вступ. Саме тому незважаючи ні на що батьки ведуть туди своїх дітей. Бо дітям там подобається і вони там хочуть вчитися. Батьки добре розуміють, що платити за ремонти в школі повинна держава. Конституція гарантує безкоштовну освіту, медицину і багато іншого. Але що робити керівництву шкіл, якщо держава не дає грошей? Чекати поки цегла на дітей з горища буде падати або вчити їх на пальцях без мультимедійних систем і ноутбуків? Якщо комусь потрібна дитина-служниця, сантехнік, слюсар, будівельник, то очевидно йому нізачим віддавати дитину до цієї школи. Там дають грунтовні знання, які для робітничих професій непотрібні. Проплачуючи за ремонти, меблі та техніку школи - ми вкладаємо їх в найцінніше , що у нас є - наших дітей! Що ж до попередньої дописувачки то їй можна порадити забрати своїх дітей з цієї школи -якщо не подобається. Шкіл в місті багато - 4 гімназія, 5 школа, 1 школа. Вони всі поряд. Можливо Ви нічого не втратите? Звичайно і в 9 школі як і кожній є проблеми: є хімік Музиченко, який намагається заставити батьків учнів принести йому в подарунок телевізор на день народження, є Голодняк, якому вже давно пора на пенсію. Але це крапля в морі порівняно з тим, що дає школа учням ї їх батькам. Від своєї родини хочу щиро висловити подяку колективу цієї школи, який допоміг і моїм дітям і дітям багатьох наших знайомих вивчитися і стати справжніми людьми!
Alexander47 Опубліковано 15 Жовтня, 2011 в 17:38 #189 Опубліковано 15 Жовтня, 2011 в 17:38 Видно колективу 9 школи набридло це все мовчки читати! ну а шо, школа продвінута, інтенет полюбом в учительскій є
talja Опубліковано 15 Жовтня, 2011 в 20:14 #190 Опубліковано 15 Жовтня, 2011 в 20:14 Видно колективу 9 школи набридло це все мовчки читати! ну а шо, школа продвінута, інтенет полюбом в учительскій є Щось занадто багато граматичних та орфографічних помилок як на вчителів
Nokian Опубліковано 15 Жовтня, 2011 в 20:30 #191 Опубліковано 15 Жовтня, 2011 в 20:30 Ну Недужко звичайно своєю макулатурою дістав, але ж 9 школа і 1 місце по Україні по цьому займала.Мінус 9 ї-мало площі в гардеробі, дуже.Старе приміщення.Консервативний директор.Плюси-зручне розташування, хороші вчителі, особливо у початкових класах.Рекомендую Гіндич Людмилу Анатоліївну.Ну а за грошима,як вчив класик, потрібен контроль і учьот.Всюди.
Tarzanych Опубліковано 15 Жовтня, 2011 в 21:26 #192 Опубліковано 15 Жовтня, 2011 в 21:26 Якщо чесно, то обоє дітей закінчили 9 школу. Поступили на державну форму навчання до Києва. Рівень викладання в школі загалом високий. В цілому на потреби класу та школи здавали по 50 гривень щомісячно - більше ніхто і ні нащо не просив. Здавали тому, що бачили куди йдуть наші гроші - в школі був проведений гарний ремонт, в неї приємно увійти і діти там хотіли вчитися. За це ми щиро вдячні директору Недужку. Саме він створив школу в тому вигляді в якому вона є. І в яку незважаючи на досужі вимисли, а інколи і коньюктурні наклепи, батьки все одно ведуть своїх дітей. Бо вона дає грунтовні знання, які гарантують вступ на державну форму навчання в будь-який вищий навчальний заклад України. В 9 школі через це черга на вступ. Саме тому незважаючи ні на що батьки ведуть туди своїх дітей. Бо дітям там подобається і вони там хочуть вчитися. Батьки добре розуміють, що платити за ремонти в школі повинна держава. Конституція гарантує безкоштовну освіту, медицину і багато іншого. Але що робити керівництву шкіл, якщо держава не дає грошей? Чекати поки цегла на дітей з горища буде падати або вчити їх на пальцях без мультимедійних систем і ноутбуків? Якщо комусь потрібна дитина-служниця, сантехнік, слюсар, будівельник, то очевидно йому нізачим віддавати дитину до цієї школи. Там дають грунтовні знання, які для робітничих професій непотрібні. Проплачуючи за ремонти, меблі та техніку школи - ми вкладаємо їх в найцінніше , що у нас є - наших дітей! Що ж до попередньої дописувачки то їй можна порадити забрати своїх дітей з цієї школи -якщо не подобається. Шкіл в місті багато - 4 гімназія, 5 школа, 1 школа. Вони всі поряд. Можливо Ви нічого не втратите? Звичайно і в 9 школі як і кожній є проблеми: є хімік Музиченко, який намагається заставити батьків учнів принести йому в подарунок телевізор на день народження, є Голодняк, якому вже давно пора на пенсію. Але це крапля в морі порівняно з тим, що дає школа учням ї їх батькам. Від своєї родини хочу щиро висловити подяку колективу цієї школи, який допоміг і моїм дітям і дітям багатьох наших знайомих вивчитися і стати справжніми людьми!От якби про Музиченка і Голодняка не згадали, я б може повірив би, що це хтось з батьків пише.Хоча і так почерк освітянина відчувається, гарні гучні фрази і ода начальству
Vadimm Опубліковано 15 Жовтня, 2011 в 23:18 #193 Опубліковано 15 Жовтня, 2011 в 23:18 nike, Віктор Дмитрович, ви шоль? Це ж треба спеціально зарегатись щоб такий висєр оду накатати.
nike Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 09:51 #194 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 09:51 Ну звичайно, якби написала, що директор - хамло, або як багато грошей потрібно платити, обматюкала вчителів - то звичайно отримала б респект. В 9 школі не працюю, але що можу порадити тим батькам яким щось неподобається - влаштуйте голосування ногами! Забирайте своїх дітей та ведіть в сусідні школи-вони ж кращі!? Я зрозуміла - що там кошти батьки не здають, або вони суттєво менші! Тим маманям та батькам, які розписують на форумах про те як вони ухиляються від сплати коштів на потреби школи - щиро хочеться плюнути в обличчя, адже я щомісяця платила за своїх дітей, а як виявляється не тільки за своїх але й за тих чиї батьки виїзжали на горбу таких як я , ховаючи власні кошти з розрахунку , що за них заплатять чи то порядніші чи то дурніші! Що ж до Музиченка, то йому неодноразово батьки учнів били морду за ставлення до своїх дітей, пьяного як цапа неодноразово попід руки тягли до дому! Таких як він вчителів - одиниці в школах міста! Ми ходили до дирекції школи та просили щоб його забрали з викладання у нашому класі, адже він додумався збирати гроші за контрольні по хімії з дітей!
Tarzanych Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 10:10 #195 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 10:10 Ну звичайно, якби написала, що директор - хамло, або як багато грошей потрібно платити, обматюкала вчителів - то звичайно отримала б респект. В 9 школі не працюю, але що можу порадити тим батькам яким щось неподобається - влаштуйте голосування ногами! Забирайте своїх дітей та ведіть в сусідні школи-вони ж кращі!? Я зрозуміла - що там кошти батьки не здають, або вони суттєво менші! Тим маманям та батькам, які розписують на форумах про те як вони ухиляються від сплати коштів на потреби школи - щиро хочеться плюнути в обличчя, адже я щомісяця платила за своїх дітей, а як виявляється не тільки за своїх але й за тих чиї батьки виїзжали на горбу таких як я , ховаючи власні кошти з розрахунку , що за них заплатять чи то порядніші чи то дурніші! Що ж до Музиченка, то йому неодноразово батьки учнів били морду за ставлення до своїх дітей, пьяного як цапа неодноразово попід руки тягли до дому! Таких як він вчителів - одиниці в школах міста! Ми ходили до дирекції школи та просили щоб його забрали з викладання у нашому класі, адже він додумався збирати гроші за контрольні по хімії з дітей!Ви не повірите, але багато батьків і хочуть провести таке "голосування".На рахунок порядності того, хто в кого на горбу їздить, так батьки мають право не платити за те що не хочуть.Одним словом, ви мене вже ніяк не переконаєте, що не маєте відношення до колективу школи, принаймні до того ж батьківського комітету
Гетто Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 10:14 #196 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 10:14 Що ж до Музиченка, то йому неодноразово батьки учнів били морду за ставлення до своїх дітей, пьяного як цапа неодноразово попід руки тягли до дому! и это школа? лично спрошу у учеников, правда ли это.Такие слова просто так бросать нельзя.
Tarzanych Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 10:20 #197 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 10:20 и это школа? лично спрошу у учеников, правда ли это.Такие слова просто так бросать нельзя. С 2000 до 2004 года (когда он преподавал у меня химию) абсолютно ничего плохого сказать не могу.Занимался правда сетевым маркетингом один период, но на уроки это не влияло никак, только рекламировал в концеСкорее здесь сказывается явная оппозиция к Недужку. Вот что что, а мешать с г. директор 9-й школы умеет.
nike Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 11:35 #198 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 11:35 Якщо Музиченко г-но , вибачте, то й опозиція така ж! Ну про що Ви мені можете казати, ми казали дирекції привселюдно, що таким вчителям не місце в 9 школі. Вони виправдувалися, що той загалом непаганий хімік, інвалід, у нього інсульт був шкодувати треба, не можна людину за недостойну поведінку просто так зі школи виганяти, його й так один раз вже вигнали, він до цього часу здається з якоюсь школою все судиться. Загалом школа батьків тоді не підтримала, а шкода. І Ви повністю праві бо за таких вчителів дирекції давно догану потрібно виписати, за те що їх покривають. Бо Ви правду кажите, що недоліки в освітньому процесі потрібно виправляти. А як справи з педагогічними кадрами в сусідніх школах? Чи теж один одного весь час покривають?
NoutM Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 13:41 #199 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 13:41 Сам выпускник 9 школы в 2004 году. Поступил без проблем на государственный в университет и закончил Магистратуру.Хоть в школе оценки не очень были. Знаний дали там вагон и тележку по сравнению с моими одногрупниками у которых школьные оценки были рульные, а знаний 0.Владлен тоже учил, нормальный мужик вроде. Денег не припомню что бы собирал хоть на что-то. Оценки ставил за знания, но в конце аттестаты тоже особо не портил. Тема с виду похожа на заказуху...
NoutM Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 14:00 #200 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 14:00 P.S. А истории что под руки вели бухого или что мего коррупцией занимается из раздела сказок от наших детей.Сам понял что множество всего нитья то сказки. В школе коррупцию совсем не видел, а когда поступал в институт то уверен был, поступить можно только за деньги, оказалось полным мифом. Потом был миф что учиться можно только за деньги. У нас башляли кто не учился или реально тупые были. А папам и мамам рассказывали что ой какие плохие дяди и тети в универе, только денег надо.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.