Перейти до змісту

З Днем Перемоги!

BACbOK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А Пасха - свято?

З точки зору кого?В день пасхи,коли іудеї святкують річницю виходу їх народу з Єгипту,був розп"ятий Ісус Христос.Якщо ти в страсну п"ятницю святкуєш разом з народом Ізраелю,то в цьому нічого поганого немає.Я ж у цей скорботний день згадую муки Христа,які він змушений був прийняти за нас.А святкую я в неділю Світле Христове Воскресіння,або Великдень,яке в російській мові так і звучить-"воскресение".Сподіваюсь,ти зрозумів відповідь на свій вапросік

• Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Otto, по-вашому - Федорович - "це те бидло"?

Сміливо...

Хоча невідомо, з яким Федоровичем Ви розмовляли вчора.

І при яких обставинах. :friday:

Опубліковано

у Львові гарно відмітили це совєтське свято !!! :lol:

А взагалі моє ставлення до цього свята негативне, зробило з нього невідомо що ті комуністи, тай пенсіонери ті, що я бачив неначе як зомбі: ми воювали за Сталіна оце їхня коронна фраза, бред, вівці були чи що ??? штабелями люди полягли на тій війні через неправильне керівництво а вони говорять шо вмирали за великого человека Сталіна, то я думаю не тре такий пафос розводити щодо цього свята, є інші більш вагомі. А ветерани ті які дійсно боролися за свободу а не сиділи в тилу, то їх уже давно в живих немає, і справжню шану, дяку і повагу треба віддавати їм обовязково і памятати про їхні героїчні вчинки !

Зі святом вас, усіх тих хто поклав за нас життя своє !

Опубліковано

Зі святом вас, усіх тих хто поклав за нас життя своє !

Оце так сказанув!!! Зі святом Вас, покійники.

Зі святом потрібно вітати тих, хто може відсвяткувати. Хто дожив. А тим, хто поклав життя - лишень землі пухом побажати...

Опубліковано

Було напрочуд гидко читати окремі повідомлення цієї теми.

До тих, хто не вважає 9 травня святом - це таки свято, і свято не в тому, хто переміг, а в тому, що війна скінчилася, це свято для тих, хто лишився живий, кого дочекалися вдома. Не треба відбирати в тих небагатьох хоч таку маленьку радість.

Для тих, хто вважає, що лише солдати Червоної Армії мають право святкувати в цей день - не нам з вами це вирішувати, особливо малолітнім безграмотним шмаркачам. Мені таких ветеранів ще більше шкода, їх не визнавали все їхнє життя, таких людей одиниці. Нехай на старості літ цим людям буде хоч якась шана.

Опубліковано

а не лучше ли закрыть эту тему ? до следующего 9 мая, зачем зря разводить никому не нужен флуд, оставьте в покое эту дату, хотя бы до следующего года...

Вот на посте Тали и можно ставить три точки...

• 11 місяців потому...
Опубліковано

1241808574_victory.jpgoriginal-1336466025.JPG

Відійшла війна давно,

Менше ветеранів,

І не кличуть тепер в бій

Звуки барабанів!

Мир купається в весні,

І оркестр грає,

Кожний літній ветеран

Смуток розганяє!

Ми вітаємо з цим днем

Всіх тих, хто любить щастя,

Хай не буде на землі

Страшного нещастя!

Опубліковано

9 травня ще один день апогея лицемірства. всунуть по квітці, трохи гречки, згадають про великий могучий і пшнх до наступного року.

Опубліковано

Сьогодні відбувся діалог...

зі святом Вас, як ваши справи?

11:57:14

Іванна

яким святом?

11:57:19

Егор

як? сьогодні ж 9 травня

11:59:37

Іванна

п*здєц мені свято! то не свято

то день памяті

знайшли шо бл*дь святкувати

те, що померли дох*я людей

а ще до*уїща стали інвалідами

...

В чому, в чому, скажіть мені, свято?

Це радше день пам*яті загиблих

mIbIrXjqcas.jpg

Опубліковано

Світла память всім тим, хто недолюбив , недобудував, недожив у цьому страшному горнилі.

І як же багато треба ще зробити нам, щоб вони там на небі побачили,, їх жертви не були даремні.

Опубліковано

Щира дяка і шана усім, кому завдячуємо своїм життям! Низький уклін!

Є обеліски, плити і колони.

І урочисті квіти роковин.

І хто ми є? Усім усі мільйони,

А хтось комусь однісінький один.

Тебе немає. Але є мій спомин.

І не згадаю, ні, я спом’яну.

І спом’яну, і пом’яну.

І ще раз війни прокляну.

Ліна Костенко

Опубліковано

1328675376_den_pobedi.jpg

Погибшим – Быть бессменно на посту,

Им жить в названьях улиц и в былинах.

Их подвигов святую красоту

Отобразят художники в картинах.

Живым – Героев чтить, не забывать,

Их имена хранить в бессмертных списках,

Об их отваге всем напоминать

И класть цветы к подножьям обелисков!

Опубліковано

низький уклін тим людям які поклали своє життя на полі бою, заради того щоб ми могли існувати. Вічна їм Память та Слава.

Опубліковано
а пости окремих довбойо нонконформістів пропоную як мінімум кудись перенести.

це розділ привітань.

Я отак читаю-читаю і собі думаю - якщо я хочу когось з чимось привітати, то я використовую такий спосіб, щоб мене адресат почув.

І от мені цікаво: а справді серед почитувачів борди є ветерани ТІЄЇ війни? Інакше оті всі вітання тут сприймаються мною лише як якесь "суспільне несвідоме" чи що... *sarcasm* :0011:

Опубліковано

Панове адміни слідкуйте будьте добрі за тим щоб тема "поздоровлення" не перетворювалась у флейм.Вже надоїло,як не 23 лютого,то 9 травня є купа розумників,супер-істоториків які все знають про всі історичні події.Чомусь коли у когось "ДН" ніхто не просить скрінів паспорта для підтверження.Блін лізуть і лізуть зі своїм лайном і поглядами,хай створюють тему і там доводять "ху із ху".Свято є свято,хоч святкуй хочеж ні.Не треба поносити те про що мало знаєш чі бачів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...