Перейти до змісту

З Днем Перемоги!

BACbOK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ще те бидло дупу вкотило біля них (типу, з народом - бридко).

Тільки що дивився по УТ-1 як Яник покладав квіти біля вічного вогню і знов був вінок хоча і привязаний но Яник побоявся близько до нього підходити, здалеку поклон зробив і відійшов :lol:

• Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дідусь чоловіка не дожив 4 дні до свого свята. Він дійшов до Берліна,

про війну особливо розказувати не любив, медалей багато не мав, квартир не просив.

Їх так мало залишилося..

З Перемогою Вас!

У Львові кидаються на ветеранів....

Щоб вони ідіоти робили якби ті ветерани не перемогли в війні.... :angry:

Стріляти таких треба... :mdr:

Опубліковано

Но «Никто не забыт» - фраза стала банальной,

и смеются чиновники втайне над нею.

И сегодня статистику вижу печальной,

оттого, хоть бессилен, но дико зверею.

Обещал президент ветеранам квартиры,

юбилеи прошли – обещанья забылись.

По сегодня живут – в огородах сортиры,

нет воды – и неделями люди не мылись.

Сколько есть ещё воинов не погребённых

в неизвестных траншеях, болотах, канавах,

неизвестных имён и никем неучтённых

в позабытых частях, пограничных заставах!

Мы, подранки войны, наши дети и внуки

не забыли ничто, с болью всё вспоминаем.

Но всё тише и глуше победные звуки,

и стихами своими мы надоедаем...

Опубліковано

Зі слів мого прадіда :" Якби кожен хто тут розпинається хоч раз би побував на фронті, посидів би в окопі коли з неба летять на тебе гарматні снаряди, коли на тебе їде 50тонна машина, і свистяь кулі над головою щей добавляють "страсті" "Штукі" які заходять на атаку.... і ззаді ше сидить комендант з кулеметом якій горлопанить "Ни ШАГУ НАЗАД!" от тоді би поговорили б!"

Це прямі слова мого прадіда, якого вже напривеликий жаль немає!

Так от до чього я оце написав.... свято 9 травня це свято тих фронтовиків, тих людей які "пачками" гинули, народжувались і знову вмирали заради того щоб ми зараз тут сиділи і говорили.... Це свято всіх кого хоть якимось чином торкнулась війна! в цей день я які і багато моїх родичів ходимо до церкви і поминаємо тих кого забрала та жахлива війна!

а ті хто сиділи, і лизали дупу німцям, які гордо себе зараз іменують Українською Повстанською Армією якім навіть не було повних 18 коли війна закінчилась, які грабували і вбивали польське населення...! зараз хочуть бути героями... але ж люди все помнять! особливо тисячі вбитих польських дітей та жінок! але сьогодні не про це...

Ніхто мені не розкаже більше про війну ніж мої діди та прадіти!

всіх фронтовиків і партизанів непереможної Красної Армії

Вітаю з Днем Великої Перемоги!

Міцного здоров"я, і довгих літ життя!

Опубліковано

Приєднуюсь до вітань! Мені завжди сумно і гидко, коли День Перемоги роблять політичним святом, шансом для наших політиків поскандувати про те, хто є героєм, про Сталіна і Гітлера, про комунізм і Радянський Союз.

Для мене День перемоги - це день памяті про подвиг наших дідів\бабусь і прадідів\прабабусь. Вони воювали за свої сім’ї, за свою землю, за свою Батьківщину. І вони йшли до перемоги - щоб в їх дітей і внуків було мирне небо над головою. Не треба плюндрувати їх память політикою! Вклонімось нашим ветеранам! З Днем Великої Перемоги!

Опубліковано

Вітаю усіх форумчан зі святом Перемоги!!! Вічна пам'ять тим, хто поліг за свою землю та Батьківщину!

P.S. Давайте в цей день і в цьому привітальному топіку не будемо обговорювати політику.

Опубліковано
а ті хто сиділи, і лизали дупу німцям, які гордо себе зараз іменують Українською Повстанською Армією якім навіть не було повних 18 коли війна закінчилась, які грабували і вбивали польське населення...! зараз хочуть бути героями... але ж люди все помнять! особливо тисячі вбитих польських дітей та жінок! але сьогодні не про це...

натиснула на подяку, не вчитавшись. Давайте не будем, ну будь-ласка

Давайте в цей день і в цьому привітальному топіку не будемо обговорювати політику

а тут могла би і двічі подякувати)

Опубліковано

Щоб вони ідіоти робили якби ті ветерани не перемогли в війні....

Які ті німецькі фошизди-ідіоти переможені нещасні і бідні...

Опубліковано

Щоб вони ідіоти робили якби ті ветерани не перемогли в війні....

Які ті німецькі фошизди-ідіоти переможені нещасні і бідні...

Не виривай з контексту <_<

Вони(люди які в Львові кричали і обзивали ветеранів війни, що приїхали покласти квіти).

Опубліковано

Тобі щось заважає святкувати?Чи ми не пам"ятаємо подвиг людей під час війни?Ти великий історик,щоб писати гнилі пасквілі про людей,які віддали частину або повністю життя за Батьківщину,за звільнення від окупантів всіх мастей ту землю,яку ти топчеш своїми ногами?Звідки тільки беруться люди,які вміють залити брудом будь-яку добру справу,навіть цей привітальний топік

Опубліковано

Я хожу на своїй Богом даній мені землі, за яку мій рід проливав кров на Двох Світових війнах, а саме звільняв від всіх мастей окупантів свою Батьківщину!

Ти великий історик,щоб писати гнилі пасквілі про людей,які віддали частину або повністю життя за Батьківщину,за звільнення від окупантів всіх мастей ту землю,яку ти топчеш своїми ногами?Звідки тільки беруться люди,які вміють залити брудом будь-яку добру справу,навіть цей привітальний топік

я вірю в те що казали мені мої рідні! а не в те що мені скаже зомбоящик!

Як я вже повторювався , я як і кожен має, також маю свою точку зору!

Опубліковано

Повідомлення від наших братнів друзів нашим відпочивальникам

Крымчане! От лица донецких экстремистов (отныне считаю себя Экстремистом с Большой Буквы) призываю вас сделать так, чтобы ЛЮБОЙ, кто приедет в Крым в этом году и осмелится говорить на мове будет как минимум послан н*х, как максимум будет с разбитым лицом. У украинцев должна земля русская гореть под ногами!!! Гнать их с пляжей, не сдавать мовнюкам жилье, не продавать товары, при попытке хамства тупо БИТЬ. Обещаю по мере сил и возможностей делать то же самое на русской донецкой земле.

Готовьтесь, суки, теперь у нас руки развязаны! Да будет кровь!

Не зрозуміло правда, чи допускається гекання і шоканням, так що хелобої і дімасікі майте на увазі )

Опубліковано

прааально, нехай спробує там створити конкуренцію ще більш східним братам і в результаті буде:

как минимум послан н*х, как максимум будет с разбитым лицом.
Опубліковано

Свято зі сльозами на очах... Вічна пам'ять героям, які подарували нам мирне і вільне буття!

Опубліковано

З днем великої перемоги! Горжусь з того, що мене батьки і дідусь навчили шанувати це свято, відкласти усі справи і відвідати меморіал, віддати свою честь тим, завдяки кому ми отримали шанс на життя! Тепер туди ходжу зі своїми дітками і розказую їм, що значить ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ!

Дякуємо Вам, шановні ветерани! Шкода тільки, що ще кілька років і зовсім мало стареньких, із заслуженими медалями зможуть прийти на парад і хоч так відчути свято. Хоча ми зобов"язані пам"ятати їх щодня! Вічна пам"ять загиблим!

Опубліковано

"Країна, яка не знає своєї історії приречина на те, що в неї не буде свого майбутнього." (японська мудрість).

Опубліковано

Вивели тих ветеранів на Майдан. Воно їм тра'? Ще те бидло дупу вкотило біля них (типу, з народом - бридко).

Хочете вірте, хочете ні але я вчора розмовляв з Федоровичем, так він запитав як йому себе вести на слідуюче 9 травня щоб вам не бридко було ?

Опубліковано

Ще те бидло дупу вкотило біля них (типу, з народом - бридко).

Хочете вірте, хочете ні але я вчора розмовляв з Федоровичем, так він запитав як йому себе вести на слідуюче 9 травня щоб вам не бридко було ?

Ха-Ха <_<

І Вас з святом ! :D:D:D

вчорашнім
Опубліковано

Це - не свято. Це - день скорботи і пам"яті загиблих. Шануймо ще живих і згадуймо частіше ті мільйони нізащо полеглих жертв сталінізму, дідів та прадідів наших..

13217916.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...