BACbOK Опубліковано 9 Травня, 2010 в 04:46 #1 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 04:46 Вклоняємося Вічному вогню, Вклоняємось доземно всім солдатам, Що міряли дороги крізь війну, Щоб нам сьогодні мріяти й кохати... Усіх з 65-річницею Перемоги!
sergmaestro Опубліковано 9 Травня, 2010 в 06:41 #2 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 06:41 На зеленій траві я лежав у крові, Нога в мене була перебита. Автомата пустить, я не думав й на мить, Але диска була вже розбита. І не вірив ще я, що машина моя Мені більш вже не буде служити. І хоч сили не мав, та ще раз спробував, Нажаль, мусив її відложити. А друзі всі мої вже вступали в бої, Гучно грали смертельні машини. За ідею ж свою тут ведуть боротьбу, Не дармує ніхто ні хвилини. Не стріляв тільки я і машина моя. Як дитя я хотів заридати. Не так рана пекла, як давила туга, Що я мусив бездільно лежати. Потемніло в очах, до землі я приляг, Щоб у неї знайти прохолоду. І почув я знову, кров стікала в траву — Я руками пошукував воду. Врешті ворог втікав, що на нас наступав, Замовчали пекельні машини. Тільки ліс клекотів, про героїв шумів, Що героїв підносять з руїни. Друзі мої прийшли, на руках піднесли, І забрали мене зі собою. При дорозі лежать, два друзі, та мовчать, Що лягли по-геройськи у бою. Прощавайте друзі, спіть спокійно собі. Заповіт ви дорешти сповнили, Батьківщину свою мужньо ви у бою, До останку життя боронили. Ми за рідний народ ідемо у поход, Занесем про вас вістку родині. Вашу смерть пімстимо, ворога розб’ємо, І здобудемо волю Вкраїні.
spqr Опубліковано 9 Травня, 2010 в 07:35 #3 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 07:35 Вічна пам"ять героям і усім захістникам Вітчизни!Слава Героям!
Amelie Опубліковано 9 Травня, 2010 в 08:04 #4 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 08:04 Від всієї душі поздоровляємо зі святом Перемоги! Бажаємо мирного неба, ясного сонця та всього самого найкращого! Нехай завжди вас оточує мир, здоров'я та щастя!
_sergius Опубліковано 9 Травня, 2010 в 09:09 #5 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 09:09 З Днем перемоги! Вічна пам'ять полеглим воїнам!
NowhereGirl Опубліковано 9 Травня, 2010 в 09:26 #6 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 09:26 І буде так, Так неодмінно буде:На сцену вийде В орденах дідусь – Останній на планеті фронтовик – І перед ним Люб’язно встануть люди.Він щиро розповість, Солдат бувалий, Як захищавНаш батьківський порігВід німчури, від чорної навали, Як наше сонце він Для нас зберіг…І піде вінУ супроводі пісні, З букетом квітівУ безвісну путь…Запам’ятовуйте їх, Поки ще не пізно, Поки вониСеред живих живуть!Приєднуюсь до привітань. Вічна пам"ять всім загиблим, та вдячність та уклін тим, що серед нас.
HelloBoy Опубліковано 9 Травня, 2010 в 09:54 #7 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 09:54 Никто не забыт, ничто не забытоЯ у себя домаЯ молод, я свободенКровь наших дедовБыла не зря пролитаСлава Героям за нашу великую родину!Всім ветеранам міцного здоров"я довгого життя !!!!
llife Опубліковано 9 Травня, 2010 в 10:05 #8 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 10:05 65 роки відділяє нас від тих травневих днів, коли відлунали останнізалпи найстрашнішої і найкровопролитнішої в історії людства війни. Алебезсмертний подвиг переможців, які відстояли свободу і незалежність своєїВітчизни, очистили рідну землю від чужоземної навали, принесли свободународам поневоленої Європи, світу не підвладний часу.У цей славний день ми повертаємося до незабутньої весни 45-го,згадуємо тих, хто у жорстокій битві виборов нашу перемогу. Так розпорядивсядовгий і кривавий календар війни, але навіть коли б ця війна завершилася віншу пору року, Перемога все одно означала б відродження, оновлення,повернення до життя — те, що несе світові весна.Пам'ять про війну, її сувора правда залишаються з нами як найбільший засилою духу приклад мужності, патріотизму, важкої ратної праці і вічноїскорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче — життя.Війна пройшла залізним плугом через кожне серце, кожну долю і кожнежиття. Сувора її правда назавжди залишиться з нами. Вона навічно у нашійпам'яті — загальнонародній, родинній, індивідуальній. Так, Перемога булаодна на всіх, хто вступив у двобій з нацистською навалою. І ніхто не стояв заціною. Для України ця ціна становила за різними даними від 8 до 10 мільйонівлюдських життів, колосальні суми економічних втрат. Республіка дала армії іфлоту понад 7 мільйонів воїнів. Кожен другий з них поліг на фронтах, а кожендругий з тих, хто залишився у живих, повернувся додому інвалідом.Вдумайтеся лише в таку страшну цифру: кожний сьомий з тих майже 60-тимільйонів, яких забрала війна - наш співвітчизник. Понад 700 міст і містечок та28 тис. сіл було знищено фашистськими загарбниками, тисячі підприємствзруйновано і пограбовано. Україна, для якої історія не скупилася на людськітрагедії, попіл руйнувань, у моторошному побоїщі Великої Вітчизняної зновубула викупана в крові.Хоробро воювали на всіх ділянках фронту понад 207 тис. жителів нашоїобласті. З війни не повернулося більше 154 тис. воїнів. Серед них і167 наших односельчан, чиї імена навічно вписано в обелісках, монументах,пам'ятниках.Вічна слава всім, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанськихзагонах та підпіллі, у гітлерівських катівнях і таборах смерті, пішов із життя відран, хвороб, голоду і негараздів! Вклонімося до землі їх пам'яті і вшануємо їххвилиною мовчання.Переможна весна для тих, кому дякуючи богові і долі, випалоповернутися додому, нехай скаліченим, нехай понівеченими кулями іосколками, приготувала ще одне випробування - трудовим фронтом. Вам, хтозмінив солдатські гімнастерки на цивільний одяг, робітничі спецівки таселянські фуфайки, довелося винести на своїх плечах відбудову народногогосподарства. Це була нелегка і непроста справа. Якщо на Радянський Союзприпадав 41% втрат понесених воюючими країнами за весь період другоїсвітової війни, то на Україну - 42% загальносоюзних втрат. Жодна з держав, включаючи Німеччину, Польщу або Росію не зазнала руйнувань такогомасштабу.Відроджена Україна найкращий пам'ятник усім захисникам. Це був ратний подвиг, рівний бойовому. Вдячні Вам за це нинішнє і прийдешніпокоління.З кожним роком вас усе менше, шановні ветерани. З кожним роком уседалі від нас той пам'ятний день Перемоги, то дедалі більш рельєфним стаєзначення вашого подвигу. І хоч би скільки ще минуло часу, доки існуватиме насвоїй землі українська нація — у цей день ми вклоняємося ветеранам Великоївітчизняної війни, складаємо вам глибоку синівську шану.За післявоєнні роки ветерани не збайдужіли до свого минулого, нерозгубили в пам'яті найменших вражень, почуттів і пристрасті, з якими ходилив атаки, розвідки, визволяли кожну п'ядь рідної землі.Хотілося б звернутися до тих, хто нині працює в господарстві, ворганізаціях, хто навчається в школі, до батьків і дітей: давайте усім миромзробимо так, щоб нинішні і прийдешні покоління завжди пам'ятали подвиг тих,хто поліг, визволяючи рідну землю, хто повернувся переможцем. Пам'ятьпотрібна полеглим, увага потрібна живим. Я закликаю молодь завжди виявлятишану й увагу до ветеранів, до покоління, яке пережило справді тяжківипробування. Закликаю прислухатися до порад і настанов тих, хто пройшовсувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста й села.Вони й сьогодні подають приклад витримки, мудрості та терпіння.У цей пам'ятний, світлий, святковий і водночас сумний день ми повиннівкотре усвідомлювати значення таких слів, як мир, порозуміння і примирення.Нехай єднає усіх нас любов до України і турбота про її майбутнє.Понад піввіку ми відзначаємо це свято як день радості й скорботи,пам'яті й безсмертя, як свят о дружби народів, які в ім'я життя і майбутньоговласною кров'ю захищали від загарбників кожний клаптик нашої рідної землі.Давно відгриміли залпи війни. Суворий час Великої Вітчизняної війни ставнадбанням історії. Але не померкне слава тих днів. Вона хвилює серцясучасників. І хоч стільки б часу сплинуло від 9 травня 1945 року, ніколи незітреться в нашій пам'яті велич подвигу.Дорогі ветерани, герої фронту і тилу! Звертаюся до вас зі словамибезмежної вдячності за вашу стійкість, мужність, хоробрість і героїзм.Схиляємо в шані голову перед загиблими за нашу честь, свободу інезалежність. Пам'ять зобов'язує нас усіх цінувати те, за що віддали життя нашідіди і батьки. Для нас, їх вдячних нащадків, кожен день Перемоги — це часосмислення нашого минулого і сьогодення, можливість ще раз оцінитимирне творення незалежної держави України.Віддаляючись від нас у часі, Велика Вітчизняна війна і виборена в нійПеремога не відходять у небуття і забуття, не припадають архівним пилом.Шановні ветерани Великої Вітчизняної, солдатські вдови, всі ті хто вніссвій вклад у наближення Дня Перемоги. Сердечне і щиро вітаю Вас із65-ю річницею Перемоги, зі святом, яке було, є й завжди буде з нами.Довгих Вам років життя, міцного всім здоров'я і бадьорого духу, любові іповаги рідних та близьких, усього народу України!
Smith Опубліковано 9 Травня, 2010 в 10:12 #9 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 10:12 Всіх зі святом Перемоги! Вічна пам'ять загиблим! Ми маємо пам'ятати про цей великий подвиг наших ветеранів! Міцного їм здоров'я!
Yarchik Опубліковано 9 Травня, 2010 в 10:28 #10 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 10:28 Переможені їздять на "Мерседесах" і БМВ, а переможці живуть в гівні. Хіба що лише Президент України сьогодні виїхав стрічати парад на "Мерседесі". Показово. Приєднаюся до нього приаттаченою пісенькою. DenPobedyRemix.mp3
HelloBoy Опубліковано 9 Травня, 2010 в 10:47 #12 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 10:47 Переможені їздять на "Мерседесах" і БМВ, а переможці живуть в гівні. Хіба що лише Президент України сьогодні виїхав стрічати парад на "Мерседесі". Показово. Приєднаюся до нього приаттаченою пісенькою. ти шо пишеш і шо ти викладаєш?ти хоть на день можеш забути про політику!?це для привітань тема!своє обурення нарахунок президента і тд. потрібно викладати в темі політика або флейм!
Raisa Опубліковано 9 Травня, 2010 в 10:53 #13 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 10:53 Чествуем погибших и живых,Тех, кто пал,Отчизну защищая,Имена навек запомним их,Жизнь свою за нас отдали.
tolaan Опубліковано 9 Травня, 2010 в 12:12 #14 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 12:12 Да всех з Днём ПОБЕДЫ!
vanus Опубліковано 9 Травня, 2010 в 14:49 #15 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 14:49 «Никто не забыт, и ничто не забыто»майже мільйон полонених солдат і офіцерів, селян було заарештовано та розстріляно після вйни....нібито ж і своїмиспівгромадянами...пафос і брехня советських керовніків ганьбило і навіть зараз ганьбить славу наших дідусів що воювали в лавах ЧА.Раз на рік дякувати ветеранам і ніхрена для них не робити впродовж року... ось така справжня організація святкування. Така от слава...
Luychi Опубліковано 9 Травня, 2010 в 15:28 #16 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 15:28 Сьогодні на мітингу, біля пам'ятника загиблим у Великій Вітчизняній війні, зачитали ім'я мого діда в списку тих, котрі воювали за нашу Батьківщину. Його нема вже 12 років, а ми пам'ятаємо. Ми всі. І це, мабуть, найбільш об'єднує державу і націю - спільна пам'ять, спільна шана. З днем Великої Перемоги!
Kate Опубліковано 9 Травня, 2010 в 16:07 #17 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 16:07 С днём Великой Победы! Ура!!!!
olex67 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 18:43 #18 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 18:43 Вітаю всіх бордістів з Днем Перемоги! Це одне з небагатьох державних свят, яке хочеться відзначати. Вони перемогли і ми їх будемо пам'ятати. Мирного неба вашим родинам і Україні.
Andruha_gpz28 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 19:09 #19 Опубліковано 9 Травня, 2010 в 19:09 З Днем Перемоги!!!
BACbOK Опубліковано 9 Травня, 2011 в 04:22 Автор #20 Опубліковано 9 Травня, 2011 в 04:22 Усіх з 66-річницею Перемоги!
sashulya Опубліковано 9 Травня, 2011 в 04:34 #21 Опубліковано 9 Травня, 2011 в 04:34 Пусть Ваше небо чистым будет, Не гаснет радостей звезда. И грохот танков и орудий Уйдёт из жизни навсегда. Теченью лет не прекословя, Мы Вам желаем всей душой Здоровья и опять здоровья, И жизни доброй и большой
vanus Опубліковано 9 Травня, 2011 в 06:01 #22 Опубліковано 9 Травня, 2011 в 06:01 Воюючи... проти загарбниківСумуючи... за тих хто раніше пішовСпіваючи...українських пісеньУкраїнський солдатТвій день пермоги настанеСвяткувати пафосно перемогу якої не було для міліонів людей...це стид і позорЦе сором за міліонів остарбайтерів, військово полонених та жителів окупованих територій які ніколи вже не стали повноцінними громадянами своєї держави. Ще більший позор це неповага до ветеранів війни, лицемірство, плювання на героїзм, цурання рідного, абсолютного.Коли закінчиться війна??Хай цей день буде лишній раз для згадки про українського солдата.Йшли селом, йшли селом партизани,По землі українській, невільній землі.І у кожного зброя була за плечами, І у кожного смуток і біль на лиці. Біль і смуток за всю Україну,Та за спалені хати і зрубаний сад,За ту пісню, що чув ти колись, солов'їну, Але їм вже не було дороги назад. Бо дорога назад - це неволя,А ховатися в лісі не будемо ми.Ми підемо вперед - і здобудемо волю, України своєї ми вірні сини. Хтось з них пісню завів, і вона пролуналаНа всі гори Карпати, на весь рідний край,Щоби знали усі - Україна повстала! Ти лети, наша пісне, аж за небокрай! І не всі повернуться із бою живими,І не всіх дочекається рідна сім'я.Пам'ятайте ж ви їх, пам'ятайте такими, Пам'ятай їх завжди, українська земля. Пам'ятай їх завжди так, як я пам'ятаю.Пам'ятай лихоліття страшної війни.Бо настане той день, що до рідного краю Ще злетяться твої, Україно, сини.
Taras21 Опубліковано 9 Травня, 2011 в 07:34 #23 Опубліковано 9 Травня, 2011 в 07:34 З Днем Перемоги!!!
Oksana04 Опубліковано 9 Травня, 2011 в 08:04 #24 Опубліковано 9 Травня, 2011 в 08:04 Дивлюсь "парад"... Сльози навертаються, коли бачу як ветерани співають та плачуть. Дякувати Богу немає дощу.Вивели тих ветеранів на Майдан. Воно їм тра'? Ще те бидло дупу вкотило біля них (типу, з народом - бридко).Ветеранів вже ж скоро на пальцях можна буде перерахувати, а їм все ще обіцяють житло до 15го року. НАФІГА???Щоб померти в новій квартирі?Наші "Люкси" порадували акцією (хоч один день).Мого діда вже більше року немає... Вітання тим, хто живий! Здоров'я!
solnishko Опубліковано 9 Травня, 2011 в 08:18 #25 Опубліковано 9 Травня, 2011 в 08:18 Дідусь чоловіка не дожив 4 дні до свого свята. Він дійшов до Берліна,про війну особливо розказувати не любив, медалей багато не мав, квартир не просив.Їх так мало залишилося..З Перемогою Вас!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.