Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А в чём разница, где покупать? Что те что не в региональном представительстве покупаются китайские что-ли? Или их цыгане клепают? Не понимаю принципальной разницы. И началось, у меня, это месяца 2 назад. Как у других не знаю. Но мой номер на 099 начинается. у кого как начинается номер, может найдём что-то общее?

разніца, є того шо мтснікі номера не розголошують кому попало

а вуличні зануди що у центрі чіпляються тай навідь інші приватні продавці роблять з ними що попало адже номера там добре видно вот і хтось додумався створить сервіс з надією що знайдеться лох адже номера з яких приходять смс типу 099 легко будьякі задаються через онлайн сервіси в інтернеті або пост термінали з власним рахунком або взм

менше ці смс приходять на 050 а на 095 той взагалі неприходять або дуже рідко чого так сталося нікому поки невідомо можливо вони просто не можуть на ці номера відправляти свої меседжи

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У моей жены 095. Ей недавно пришло. Странно всё это. Я оператору звонил. Толку не дойдешь. Перезвоните туда, перезвоните сюда... Это мтс-ники полюбому :angry2:

Опубліковано

Это мтс-ники полюбому :angry2:

а якій собственно смисл їм таке робити? крім того смски то приходять одинакові. якби це були ВОНИ то думаю були б пооригінальніші)

Опубліковано

То правда не в цю тему, але 4 роки тому, це була одна із причин чому розстався з КС і перейшов на інший оператор :) , майже щовечора дзвонили 10-15 номерів, мабуть зодва тижні записував в ексель номери, так і не повторялись. Як змінив номер телефону через більш як пів року вставив номер і ввечері те саме. КС з того часу не поважаю,як і ЮМЗ.

Опубліковано

А в Україні хіба такі є що на повагу заслуговують?

Вище вказані смс ну дуже подібні на питання "штучного інтелекту" для х286.

Опубліковано

Это мтс-ники полюбому :angry2:

а якій собственно смисл їм таке робити? крім того смски то приходять одинакові. якби це були ВОНИ то думаю були б пооригінальніші)

Как это одинаковые? мне на протяжении всего времени ни разу не повторились. Или ты имеешь ввиду, что разным людям одинаковые? Ну, для меня, это ещё больше подтверждает что это они. А смысл прост - ответил раз, ответил два, копеечка к копеечке.

Опубліковано

digital,

дивись пост 41. хіба тобі не такі приходять?

Нет, именно такие нет. Обычные, будничные вопросы. Ну а кто это может быть? у нас, впринципе, ничего общего нет кроме борды. Но при регстрации номер не просили, а жена моя тут не зарегана...

Опубліковано

а я думаю простіше. ми звоним оператору,там висвітлюєся наш номерок.потім той номер магічним образом попадає в руки "шукачів лохів" які і відправляють такі смс і ждуть лоха який возьми да і напише що ви помились номером чи ше шонебуть в такому роді а денюшкі то уплили... говоря попросту мтс клік 2. (це просто моя думка)

Опубліковано

це через те що не треба фіг зна де купляти пакети і фіг зна в кого

А все може бути) Дядя приїхав із закордону, то я на днях ходив купляти йому стартовий МТС) Купляв в якихось двох дівчат)) Саме цікаво, що цей номер знає тільки 4 людини десь. Але вчора йому дзвонить якась дівчина, мол хоче познайомитись, на питання де взяла номер, відповіла, що дали друзі :D

Так, що я думаю це не оператор, а так, хтось "балується".

Мій МТС в мене вже близько 5 років і нічого такого не приходить :)

Опубліковано

я купляв в центрі у салоні МТС і приходить постоянно смс. но леві номера пока не звонять)

перші цифри які ?

Опубліковано

Ну так выходя из выше изложенного - у кого какое мнение по поводу этих смс, кто их шлёт, с какой целью? приколистов, для себя, я откидываю! Моё мнение ОПЕРАТОР! :angry2:

Опубліковано

а мне с 0995208389 пришло "Самсунг или Нокия?" :)

Хорошо что успел нагуглить этот номер в инете. Ато б за ответ им ещё сняло б 8 грн <_<

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Прийшло СМС з номера +380684109369 з наступним текстом : "Vitaemo! Zgidno akcii "100 auto za 100 dniv" Vu stalu vlasnykom AVTO Ford Fiesta Tel: (050)2511157. Kyiv, Lynacharskogo 16/4."

Поки відповіді в службі підтримці МТС не отримав. Одне ясно з сайту МТС: "Увага! Інформування Учасників, що мають право на отримання Подарунків, проводиться винятково за допомогою вхідного дзвінка з номера +380501158800."

Крім того, в смс є лінк в словах 100 auto za 100 dniv на номер 1002886921003648... WTF

Опубліковано

30.09.2010 з номера 0995660235 прийшло SMS наступного змісту: "Поехали в субботу за грибами?"

Не відписував. Виявляється з цього ж номера багато кому повідомлення поприходили. І все про грибочки :-)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

"Pozdorovlyaemo z dnem narodzhennya..." ось таке прийшло мені на МТС 099 нещодавно, правда ДН у мене в квітні:) з номеру який взагалі необслуговується :blink:

Опубліковано

мені нещодавно прийшло 69 смсок зі словом "Ад", одна за одною :). оператор діджус, смски з номера київстар (067).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...