Перейти до змісту

Живе пиво в районі Фуршету


prg

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 665
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А де саме біля гостинця і як називається?

Називається "Пивний запас" ;) . Біля магазину "Сова"(якщо точніше - то біля туалету :blush: ).

Опубліковано

Oksana04, це ваша точка біля Гостинця відкрилась?

Дяк натиснула випадково...

Ні.

Теж Дяк випадково натиснувся...

Так франчайзинг чи ні?

Опубліковано

Так франчайзинг чи ні?

Що САМЕ Ви хочете почути???

В нас такий варіант визначення франчайзингу

Франча́йзинг — це форма співпраці між юридично та фінансово незалежними сторонами (фізичними особами), в рамках якої одна сторона (франчайзер), що володіє успішним бізнесом, відомою торговою маркою, репутацією та іншими нематеріальними активами, дозволяє іншій стороні (франчайзі) користуватися цією системою на певних умовах :blush: .

Опубліковано

Сьогодні з"явилась одна новина. Погана новина. Пиво десь через місяць має подорожчати мінімум на третину :closedeyes:...

З кінця серпня через катастрофічний неврожай пивоварного ячменю в Україні ціни на нього злетіли: ще нещодавно ячмінь продавали не дорожче 900-950 грн/тону, зараз же ціни на нього удвічі вищі - 1800-1900 грн/тону.

Ціна на пиво виросте як мінімум на третину. Головною причиною є низький урожай ячменю - основного пивного інгредієнта.

Так, з кінця серпня через катастрофічний неврожай пивоварного ячменю в Україні ціни на нього злетіли: ще нещодавно ячмінь продавали не дорожче 900-950 грн/т (за урожай 2009/2010 рр.), зараз же ціни на нього удвічі вищі - 1800-1900 грн/т.

Крім того, додалася проблема з якістю: в загальному об'ємі урожаю відсоток фуражного ячменю збільшився, а солодового зменшився. Пивовари побоюються, що забезпечити себе сировиною у необхідній кількості вони не зможуть.

При цьому, доки солодівні працюють ще на торішніх запасах, які добігають кінця, - наявного в засіках ячменю вистачить максимум на місяць, і якщо ситуація з цінами до цього часу не врегулюється, виробництво солоду, а разом з ним і пива, скорочуватиметься, а ціни, навпаки, рости.

"Солодом практично ніхто не торгує. Виробники зайняли вичікувальну позицію", - скаржиться директор рівненського пивзаводу ВАТ "Рівень" Мар'ян Года.

Якщо старі запаси солоду пивовари закуповували по 2900-3000 грн/т, то ціна на солод з ячменю урожаю-2010 зросте до 4000 грн/т. В собівартості солоду ціна ячменю досягає 65-70%.

Також повідомляється, що експортно-орієнтовані агрокомпанії, незважаючи на складнощі з вивезенням зернових за межі країни, тримають високі ціни і для внутрішнього ринку.

Враховуючи той факт, що за технологією солоду треба буде ще "відлежуватися" упродовж трьох тижнів, перегляду цін на пиво варто чекати не раніше, ніж через місяць.

Хто що думає? Запасаємось пивом?    beer.gif

Опубліковано

Враховуючи той факт, що за технологією солоду треба буде ще "відлежуватися" упродовж трьох тижнів, перегляду цін на пиво варто чекати не раніше, ніж через місяць.

Виробники (я про наших постачальників - думаю, інші не є вийнятком) переглядають ціни щотижня починаючи з початку серпня... Куди вже далі???

Кожен новий завоз пива з новою (вищою) ціною. Причому в одних тижневий ріст ціни вимірюється копійками, а в більшості, на жаль, гривнями...

Опубліковано

а я перейшов на павлівське в скляних пляшках. виходить дешевше і, імхо смачніше (брав на розлив не тіки в ПЗ).

Опубліковано

а я перейшов на павлівське в скляних пляшках. виходить дешевше і, імхо смачніше (брав на розлив не тіки в ПЗ).

Только хотел написать, что и Павливське, и Опилля, и Ривень бутилированое дешевле.

Интересно почему?

Опубліковано

а я перейшов на павлівське в скляних пляшках. виходить дешевше і, імхо смачніше (брав на розлив не тіки в ПЗ).

Только хотел написать, что и Павливське, и Опилля, и Ривень бутилированое дешевле.

Интересно почему?

це логічній думці не піддається... На розлив пиво іде в кегах - а це вже, як не як, опт. І + скляна тара зараз не дешева (для пляшкового пива)...

P.S. Ціноутворення по українськи ...

Опубліковано

может меньше пива стану пить

Пива вже менше стали пити і "рання" осінь явно не збільшує об'єми продажу.

Доречі далеко не все живе пиво варилося ... особливо на прикінці літа.

Деякі заводи (по чуткам тернопільський) давно не закупають ячмінь в Україні і це глобально не впливає на ціну. Ну а наші виробники як завжди піднімуть ціну і дуже ймовірно, що залишаться з не проданою продукцією, як пива так і хмелю.

  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Ніколи б не подумав що Ель медовий - то бражка ...... Навіть не знаю з чим його пити - з пирогом солодким чи що? :blink:

Опубліковано

Ніколи б не подумав що Ель медовий - то бражка

а пиво ето что,не брага?в России до сих пор в деревнях пиво в бочках,в домашних условиях,делают.

Опубліковано

в России до сих пор в деревнях пиво в бочках,в домашних условиях,делают.

тільки вони про це не знають, бо воно визріти не встигає.

Опубліковано

да нет,успевает.в етом году у родственников пробу снимал.правда не очень понравилось-крепкое получилось.по литровой кружке выпили,а такое ощущение что поллитра водки на двоих.и вкус-я люблю чтоб горьковатый был,а в том что-то не хватает.

Опубліковано

dizel365 ну я пив медове пиво, так там був смак пива з присмаком меду, а тут смак квасу з присмаком цукру.... За що вото стільки коштує я не зрозумів. Ще й вдома в пляшці бродило.... Мабудь не всі сорти пива мають смак пива до якого я звик...

  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...