Перейти до змісту

Живе пиво в районі Фуршету

prg

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 656
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Суть таких точок в ШВИДКОМУ БЕЗПІННОМУ наливі пива (не у всіх воно "живе"). Це стало можливим завдяки кранам Пегас, які відносно недавно розробили, запатентували і почали виготовляти в Новосибірську. Тому обладнання приблизно стандартне.

Відносно живого. Покупці і так повільно (я роблю такий висновок по тому, що купував мій чоловік) переходили на живе, правда, пляшкове пиво.

В нас в Луцьку тільки в цьому році з"явилось живе пиво Живень св. і уже скоро має бути темне. Навіть Оболонь почала виготовляти живе кегове пиво і т.д.

Так як зійшлося в часі виготовлення живого пива та кранів - масово почали відкриватись такі точки.

Спочатку ми також хотіли відкритись по франчайзингу. Але бажання мати щось своє взяло гору.

"здесь присутствует довольно серьезная логистика — поскольку обеспечить даже только одесские точки бесперебойными поставками порядка 50 различных сортов со всей Украины стоит определенных усилий"

Так, це дуууже тяжко, але, як кожен може бачити: не такий вже безперебійний в нас цей процес...

Опубліковано

Плохо что у вас нету полторалитровых бутылокsad.gif

Чого??? Того що всі привикли, що розливне пиво має бути в півторалітрових пляшках з-під мінералки??? happy.gif

Жоден завод-виробник не розливає пиво в ПЕТ-півторачки. wink.gif

Опубліковано

розлив тільки в магазинну тару (((

а було б непогано ЖВ - і спрагу вгамує, і вуглеводів на дорогу добавить

Опубліковано

розлив тільки в магазинну тару (((

а було б непогано ЖВ - і спрагу вгамує, і вуглеводів на дорогу добавить

ЖВ - це ЩО?

бо я щось думала-думала і все-рівно не зрозуміла...

Опубліковано

У ВІВТОРОК, 13.07.2010 року два МАГАЗИНИ "Пивний запас" (фуршет, мєдвєдєва) НЕ ПРАЦЮЮТЬ. Вибачайте - санітарний день.

Опубліковано

Ой, а в мене питання :

Чому у Ваших 1 літрових пляшках лише 0,9 ліитри пива?

Тестив бааааааааагатго.

Ну чому?

Опубліковано

тож заметил что както чуть маловато, но не перемерял....

и вопрос: а как оператор знает сколько наливать? на глаз?* на бокалах хоть меточка есть....

*

- зважте менi 1 гк солi

- вага зломана, давайте я вам на око насиплю

- собi на око насип, собака сiра

Опубліковано

Ой, а в мене питання :

Чому у Ваших 1 літрових пляшках лише 0,9 ліитри пива?

Тестив бааааааааагатго.

Ну чому?

В магазині мірною ємністю продавцям було показано скільки треба наливати в пляшки!

Щойно, вдома, тестила пляшечкою з дитячого харчування. В пляшці, ємністю 1л (зараз тільки така в мене є) - мітка буде орієнтовно 2 см до комірця пляшки.

и вопрос: а как оператор знает сколько наливать? на глаз?* на бокалах хоть меточка есть....

Так, продавці наливають "на глаз".

Інакше там просто неможливо. Різне пиво по різному наливається. Одне піниться сильніше, інше зовсім не піниться. Якби навіть на пляшці була мітка - нею неможливо було б користуватись. Пиво наливається під тиском в роздуту пляшку, коли тиск зменшується лишки пива та піни йдуть в зливну систему.

В нас був продавець, на якого жалілись відносно недоливу - зараз ця людина в нас вже не працює.

Опубліковано

Доброго Вам дня. Оксано!

А можна викласти в темі, які сорти пива ви маєте на сьогодні в Асортименті.

Також дуже цікавить, в якому середовищі зберігаються кеглі? (температурний режим)

Повірте, я просто не люблю "кислого пива" :0011:

ПіСі: також звертаюсь до модераторів з проханням дану тему перенести в рекламу!

З повагою, Крава.

Опубліковано

Доброго Вам дня. Оксано!

Також дуже цікавить, в якому середовищі зберігаються кеглі? (температурний режим)

З повагою, Крава.

І Вам не хворіти!

Відповідаю Вам конкретно. Сорти - зайдіть і подивіться - Вам від ювілейки недалеко.

кеГлі в нас не зберігаються в ніякому середовищі - в нас їх просто немає.

А кислого пива ніхто не любить.

Я читала Вашу тему - і якщо вона у Вас не пішла на УРА, то не треба відігруватись на мені.

З повагою

Опубліковано

Доречі, чув про 0,9 літрові пляшки, але це стосується не таких трошки пляшечок.

Зрештою, а хто забороняє прийти із банкою (чи іншою мірною посудиною) і вилити туди вміст пляшки, щоб переміряти.

ну і є ж якісь похибки, чи я не правий?

Опубліковано

Доречі, чув про 0,9 літрові пляшки, але це стосується не таких трошки пляшечок.

Зрештою, а хто забороняє прийти із банкою (чи іншою мірною посудиною) і вилити туди вміст пляшки, щоб переміряти.

ну і є ж якісь похибки, чи я не правий?

Є такі. Партію таких (вважаю що це вина недобросовісного продавця пляшок) закупили на Нововолинськ. В нас їх не було, в них також вже немає.

Опубліковано

Доброго Вам дня. Оксано!

З повагою, Крава.

І Вам не хворіти!

Відповідаю Вам конкретно. Сорти - зайдіть і подивіться - Вам від ювілейки недалеко.

кеГлі в нас не зберігаються в ніякому середовищі - в нас їх просто немає.

А кислого пива ніхто не любить.

Я читала Вашу тему - і якщо вона у Вас не пішла на УРА, то не треба відігруватись на мені.

З повагою

Оксана. Я не відігруюсь. Я простий споживач. Якщо Ви так ставитесь до споживачів, то вперед і з піснею.

на рахунок моєї теми: "відкрито в Луцьку новий БАНК! банк@пива, м.Луцьк, Молоді, 10"

Тут відбувається якийсь полтергейс!

Спочатку ця тема була перенесена в "рекламу" - потім взагалі закрита.

В мене особисто виникла думка, що про живе пиво в районі фуршету треба писати тут. Чим зараз я і займаюсь

з повагою, Крава.

ПіСі: До-речі, моїм улюбленим пивом є:

leffe_b.gif

В вас воно э на розлив?

ПіСі на Пісі:

Що ви бачите на фото?

Сіськи чи пиво?

84728fb51b47.jpg

:blush:

Опубліковано

Я простий споживач. Якщо Ви так ставитесь до споживачів, то вперед і з піснею.

1. Прості споживачі бачать як я до них ставлюсь.

2. Навіщо Вам в таку жару напрягати себе коханого і йти аж до Фуршету в пивний магазин, якщо "Саме цікаве, що він відкрився біля мого дому"???

3. Про Ваш магазин писали:

Сьогодні, 08:01

Біля Ранету в кутку гуртожитку, відкрився магазин Банк@пива.

Там є непоганий вибір, як кажуть "елітного" пива.

От і розвивайте там тему свого улюбленого пива.

Успіху Вам.

Опубліковано

Плохо что у вас нету полторалитровых бутылок:(

Чого??? Того що всі привикли, що розливне пиво має бути в півторалітрових пляшках з-під мінералки??? ^_^

Жоден завод-виробник не розливає пиво в ПЕТ-півторачки. ;)

Мне как-то одинаково во что разливает завод. Мне 1л мало а 2л много. 1,5л в самый раз. Я думаю не один такой. Если беру бутылочное то тоже беру 3х0,5л.

ЗЫ Поверьте, Крава к "банку пива" никакого отношения не имеет;)

Опубліковано

Мне 1л мало а 2л много. 1,5л в самый раз. Я думаю не один такой. Если беру бутылочное то тоже беру 3х0,5л.

ЗЫ Поверьте, Крава к "банку пива" никакого отношения не имеет;)

Так можна взяти 1л + 0,5л

Не має - то не має, але нехай не "блєщєт" тут кеГлями і сортами.

Сам хвалився, що магазин біля нього, а тут "згадав" за Фуршет.

Всі ж знають, що пиво у нас західноукраїнських виробників і не кисле.

В нас був продавець, на якого жалілись відносно недоливу - зараз ця людина в нас вже не працює.

зато он не разбавлял.....

А ЦЕ тут з якого боку? :naezd:

Пиво в нас НІХТО не розбавляє!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...