Caprichos Опубліковано 7 Травня, 2010 в 07:08 #26 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 07:08 Проблема гендерної рівності - як багато про це говориться. Тут не говорити потрібно - потрібно діяти, якщо ми хочемо довести чоловікам, що ми не гірше справляємось з усіма життєвими перепетіями, аніж вони. Але, як на мене, то мудра жінка ніколи не буде вказувати чоловікові на те, що вона у чомусь успішніша за нього. Нехай чоловіки залишаються при своїх поглядах і думають, що світом керують вони. А ми, жінки, будемо керувати чоловіками.
laska Опубліковано 7 Травня, 2010 в 10:01 #27 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 10:01 Подивіться на наше сьогодення,середньостатистична жінка-чоловік випиває,грошей не вистачає,діти,робота,кухня,очікування з/п,отримує з/п-не знає які дірки заліпити..Згідна, але в чому ж причина? Не думаю, що тільки в чоловіках.Така вже в нас ментальність, що жінок вчили стерпіти, змовчати і т.д., страх залишитися самотніми.У мене в батьків було так, і в чоловікових так. Я вирішила, що в мене так не буде. Тому вважаю,що левова доля поведінки чоловіка в сім"ї залежить від жінки.Я йшла заміж за чоловіка, що був і є улюбленцем своєї мами, яка прасувала, варила, прибирала, як завжди в нас. І нічого, за спільні роки життя навчився собі прасувати, зварити, і швабру до рук взяти.Тому часто спостерігаючи за сім"ями про які описує solnishko, розумію, що жінки самі дозволяють чоловікам так поводитись.
hyrurg Опубліковано 7 Травня, 2010 в 10:21 #28 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 10:21 як на мене, то мудра жінка ніколи не буде вказувати чоловікові на те, що вона у чомусь успішніша за нього. Нехай чоловіки залишаються при своїх поглядах і думають, що світом керують вони. А ми, жінки, будемо керувати чоловіками. Я хоть і чоловік але згідний 100%, +1
solnishko Опубліковано 7 Травня, 2010 в 10:27 #29 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 10:27 Та причина,зрозуміло,що не лише в чоловіках,у вихованні,в оточенні.Наш внутрішній світ формується під лавиною непотрібних умовностей та обставин,що викривлюють наш світогляд,як криве дзеркало.Бо немає достойних прикладів,бо жінка не завжди рішуча у своїх діях і це зрозуміло та передбачувано природою.Жінка-то помірковане та обережне створіння (якщо дозволите таке порівняння),порахуйте,скільки чоловіків алкоголіків,гравців,гулящих,а скільки аналогічних жінок? мало,бо на жінці лежить відповідальність за дітей,за родину,бо у неї гальма міцніші,а від того і крила не так широко розгортаються....Я не звинувачую чоловіків,вони такі,якими їх зробила природа, ми їх любимо,але казати ,що жінки дозволяють чоловікам так поводитись? я би не взялася стверджувати,як аксіому.Треба бути безмежно терплячою і безмежно мудрою,щоб керувати чоловіком,ба,навіть не керувати,а просто співіснувати у розумінні,ось це і є метою)))
laska Опубліковано 7 Травня, 2010 в 10:42 #30 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 10:42 Про мудрість, яка згадувалась вище, знають всі, тільки реалізувати її не всі вміють і хочуть. А інші заганяються так, що навіть свідомо в карти програють своїм чоловікам. Та і в темі з нерівності перейшли на терпимість Терпимість, це теж не аксіома, бо скалічити собі життя, це одне, а дітям, це інше.
Zheny@ Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:12 #31 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:12 тема скочуєтьсу у: Давайте, дєвачкі поплачемося одна одній в жилетку, як нам хреново, як обридло готовити, прасувати, прати, і дітей глядіти.. Подамся я у бізнес. Буду Бізнес-вумен. Буду бабло косити - а чоловік - нехай ГРУДИ відрощує, щоб дітей годувати. ...
laska Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:19 #32 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:19 Zheny@, Хочу розпитати в шановного нашого жіноцтва, які ж саме сучасні питання-проблеми є зараз актуальними.
Zheny@ Опубліковано 7 Травня, 2010 в 14:07 #33 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 14:07 У чоловіків - жилетка зазвичай більша. І секркти вони зберігають значно краще від жінок. І тим паче від тих же жінок.
NowhereGirl Опубліковано 7 Травня, 2010 в 15:13 #34 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 15:13 І секркти вони зберігають значно краще від жінок. І тим паче від тих же жінок. Серйозно??
fullyinlove Опубліковано 22 Червня, 2010 в 18:08 #35 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 18:08 ЖІнки зовсім не нещасті і страждущі створіння... І всі ці гендерні рівності, нерівності - туфта для тих кому нема шо робити. Особисто я ніколи не відчувала нічого подіьного, ущімлення моїх прав тим більше. Все залежить від нас самий, якщо жінка хоче бути незалежною, біснес-вумен, керівником - особисте право. Можливо комусь подобається навпаки - бути вдома, з дітками, готувати їсти... Це ОСОБИСТИЙ вибір кожної з нас..Бог створив жінку - оберегом всього, але сама жінка лише може це перетворити з буденних хлопот, напряжності, нервів на задоволення. А щодо насильства - треба просто обирати таких чловіків і такийспосіб спілкування з ними щоб потім не брехати що спіткнулась чи вдарилась об щось....
mycha Опубліковано 22 Червня, 2010 в 20:05 #36 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 20:05 Ми витрачаємо набагато більше часу на вихід в люди (манікюр, педикюр, зачіска.....і з цим нічого не поробиш ). Дуже часто ображає, що чоловікам здається, що від природи вони розумніші. Щось неправильно скажеш і вже ліплять клеймо: "блондинка". Чоловік звик до слабкості жінки і до того, що він розумніший та зовсім не обовязково бути слабкою і тупою, просто для самого чоловіка необхідно відчути себе "героєм". От і мусим прикидатись!
difoto Опубліковано 22 Червня, 2010 в 20:20 #37 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 20:20 От і мусим прикидатись!Непагано у вас виходить. А не прикидатись не пробували?
Luychi Опубліковано 4 Липня, 2010 в 20:19 Автор #38 Опубліковано 4 Липня, 2010 в 20:19 Мені тут розказали, а я підтримала думку, що осоновна проблема жіноцтва - це самотність. Гарні і розумні жінки залишаються самі. І з віком ця проблема усугубляється.Кажуть (я не буду стверджувати) - чоловіки у нас балувані (анекдот не згадуйте). Жінки чекають, щоб їх вибрали, а цяцькані чоловіки пребирають і чекають невідомо чого. Свободу бояться втратити. Відповідальність їм не до снаги.Ну не сволочі!Що хочуть? Чим перебирають?І це при тому, що статистика стверджує, що чоловіки живуть меньше жінок.
Tolik_lt Опубліковано 4 Липня, 2010 в 20:42 #39 Опубліковано 4 Липня, 2010 в 20:42 а ще статистика стверджує, що чоловіків менше, а жінок більше. при чому чим старша вікова група, тим більший дисбаланс. і як тут не перебирати?
Yuraul Опубліковано 4 Липня, 2010 в 20:47 #40 Опубліковано 4 Липня, 2010 в 20:47 Основна проблема жінок зовсім не самотність, ой повірте мені, молодому, нежонатому. Зовсім не самотність.
speaker Опубліковано 4 Липня, 2010 в 21:26 #41 Опубліковано 4 Липня, 2010 в 21:26 Основна проблема жінок зовсім не самотність, ой повірте мені, молодому, нежонатому. Зовсім не самотність. ну то просвіти нас, яка?
laska Опубліковано 4 Липня, 2010 в 22:25 #42 Опубліковано 4 Липня, 2010 в 22:25 Гарні і розумні жінки залишаються самі. - Люся, а в тебе є хлопець?- Ні.- Як?! У такої милої, красивої і чарівної дівчини немає хлопця?! ..- Помер від щастя і любові.
GalinkaS Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:12 #43 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:12 а ще статистика стверджує, що чоловіків менше, а жінок більше. при чому чим старша вікова група, тим більший дисбаланс. і як тут не перебирати?Тому і кажемо, що балувані в нас чоловіки, ой балувані.
Yarchik Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:22 #44 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:22 - Люся, а в тебе є хлопець?- Ні.- Як?! У такої милої, красивої і чарівної дівчини немає хлопця?! ..- Помер від щастя і любові. — Молодий чоловіче, купіть для дівчини квіти! — В мене немає дівчини... — Як?!! У такого привабливого, симпатичного мужчини — і немає дівчини? — Нема... дружина не дозволяє...
Luychi Опубліковано 5 Липня, 2010 в 20:53 Автор #45 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 20:53 -Мамо, я женитись хочу? -На кому, сину? Може на Галі. -Ні. -Чи на Валі. -Ні. На Сірьожі. -Тю! Так він же москаль! Це мало того, що по статистиці нас, жінок, меньше за чоловіків, так вони ще й Сірьож собі знаходять.
Tolik_lt Опубліковано 5 Липня, 2010 в 20:57 #46 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 20:57 – А как кривая проституции? - с надеждой спросил Александр Ибн-Иванович. – Резко пошла на снижение, - ответил неумолимый молодой человек. – Ай, что делается! - сказал Остап с фальшивым смехом.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.