ORV Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 15:36 #1 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 15:36 В этой теме предлагаю писать только тем кого (Покусала , напала , испугала )собака или стаи БЕЗДОМНЫХ собак.Для чего это нужно...1)Обнаружение опасных стай , собак.2)Чтобы на основе этих данных, этих собак словить ..... и попросить вести себя хорошо.
ORV Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 15:51 Автор #2 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 15:51 Начну 1.Ехал на велосипеде через мост по пр. Победы в сторону Там Тама час ночи напали 3 собаки 2довольно крупные (1белая).Пришлось оперативно слезть с велосипеда прикрыться ним и кинуть несколько камней. Помогла проезжающая машина которая начала сигналить и притормозила ,собаки испугались и убежали. 2)Тот же мост шел пешком на роботу 8,15 утра , напротив (через дорогу ) бежало 7 собак : 3 крупные ,4 мелкие. Одна опять белая перебежала через дорогу и кинулась на ноги , прикрылся сумкой и хорошо что камень лежал рядом..... Побежала назад через дорогу к стае.
TreNeR Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 16:43 #3 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 16:43 Перекресток Кравчука-Федорова-стройка(Кравчука 11). Стая из 7-10 собак.
Kaktus1990 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 16:54 #4 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 16:54 Майже те ж саме тільки під мостом Теж бус спас коли проїзджав.
Shkoder Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 16:59 #5 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 16:59 сегодня ехал на байке мимо Сапалаевки от Беркута в сторону Винниченка. сначала за мной бежало несколько мелких шавок, потом за ними подтянулись собаки побольше - те, которых подкармливает уборщица из ЖЕКа (у нее свои тараканы в голове и на убеждения она не реагирует). пришлось спешиться и до гаража пройтись пешком
Igrek Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 17:18 #6 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 17:18 В неділю їхав по Відродження напроти автосалону Skoda. Так ще здалеку мене побачивши від будинків напереріз мені рванула здорова досить "бицюра". Наміри були досить агресивні. Довелося додати. Через деякий час відстала.Сьогодні на Шопена навпроти обласної бібліотеки теж якийсь кабиздох кинувся. Можна було давити... але на жаль під колеса не поліз. Втім отримав по носі, ще трохи погавкав і повернувся назад. Здається, при цьому я чув свист. Треба було б хазяїна "виховати".Взагалі в цих бойових умовах виникає бажання проїхатись по найпроблемнішим маршрутам з "заправленим" мняском...
vampirich Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 20:32 #7 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 20:32 на Карпенка Карого якраз біля новго храму вискочила якась шавка. не гавкаючи просто цапнула за ногу, що аж порвала штани і втікла
laska Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 21:00 #8 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 21:00 Сквер за РАЦСом. Син тудою повертається зі школи. Був випадок, що собака вирвала з рук торбинку з перезувним, а одного разу хапала граючись за шнурівки на курці і за штанини. Поки обійшлося жартами.
Вoвчик Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 21:39 #9 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 21:39 позавчора ішов через двір біля Соборності 40 - там будинок кругом, йшов зі сторони Формули через двір в арку, накинулась собака, гавкала я її в повний ігнор - то це боже створіння спробувало вкусити за ногу - схватила і злегку надавила зубами, настрій спортила на весь день бачу її вже там не вперше, начебто дворова, певне хтось прикормив, но собака кидається на майже на всіх перехожих, обожнює велосипедистів =) як спробує повторити як тоді - дам добре по спині
Plum Опубліковано 24 Квітня, 2010 в 12:40 #10 Опубліковано 24 Квітня, 2010 в 12:40 Кілька днів тому катався по Гордіюк і звернув у двір будинку, який стоїть над стадіоном (в парку ім. Фотакома ), думав тудою проїхати в парк, але там виявилось загороджено. Проте за мною відразу побігла гавкаючи чиясь такса, потім це побачила ще одна явно бездомна собака побільше і приєдналась до неї. Власник такси стояв і спокійно за цим спостерігав і відкликав таксу до себе лише після того, як друга собака надто наблизилась і я зміг добряче заїхати їй по морді п'яткою. Після цього такса побігла до хазяїна, а інша собака підібгала хвоста і заскавуліла подалі від мене.
kotykS Опубліковано 24 Квітня, 2010 в 18:41 #11 Опубліковано 24 Квітня, 2010 в 18:41 за синагогою біля будинку, де тренуються веслярі, мешкає шайка вбивць. Я там недавно був і вони на мене напали. Десь четверо. Одна (та, яка біла з червоними очима) особливо скажена. Її паща борсалася в повітрі у навіженому гавканні за кілька сантиметрів від моєї ноги. Інші собаки заходили з іншого боку (і як від них відбитися в таких випадках??? Гади!) Вони мене відігнали від будинку веслярського, а потім коли я вже майже підійшов до синагоги, то знову наздогнали і ледь не покусали. Для даної шайки (з мого досвіду) рятує імітація нагинання за каменем - вони бояться і трохи відходять.
Адміністратори serega Опубліковано 26 Квітня, 2010 в 08:41 Адміністратори #12 Опубліковано 26 Квітня, 2010 в 08:41 Тому я і кажу, що таких треба з їх собаками тримати разом в одній клітці.Привіт захисникам собак (не тварин)
VeryFate Опубліковано 26 Квітня, 2010 в 09:13 #13 Опубліковано 26 Квітня, 2010 в 09:13 Вони кусаються, болюче. ДПЗ район.
Zevs_Isver Опубліковано 26 Квітня, 2010 в 09:21 #14 Опубліковано 26 Квітня, 2010 в 09:21 Вони кусаються, болюче. ДПЗ район.в виде оффтопа:все 7 ?следы укусов есть?
kozakOleg Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 13:34 #15 Опубліковано 27 Квітня, 2010 в 13:34 Десь 2 тижні тому досить велика (біла, дсоить велика із рижуватими пятнами на орді, часто бачив в районі зупинки школа №26) собака спочатку на території (при вході ) бігла і гавкала за малим досить агресивно собака, я якраз ішов попробував відігнати її від малого, але вчепилась до мене, добре, що стояли учителя якісь вони і відігнали собаку, ато точно би покусала...
Shkoder Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:01 #16 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 22:01 не нападение, но факт попадания на пару килобаксов из-за одной вредной шавки
ursa Опубліковано 6 Травня, 2010 в 14:04 #17 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 14:04 У Ковелі заарештували собакуКовельський міськрайонний суд прийняв рішення конфіскувати собаку, після того, як ротвейлер покусав школярку. А господаря суд оштрафував на 68 гривень, - пише «Волинь-нова».На початку року 13-річна ковельчанка Тетяна разом із старшим братом та друзями того дня ходили щедрувати. Близько 17-ї години в приватному житловому секторі до них раптом із гарчанням вибіг ротвейлер. Перелякані підлітки розбіглись в різні сторони. Тетяна з братом заскочили в найближчий двір, закривши металеву хвіртку перед самим носом великого чорного собаки.Знайшовши «шпарину» в сітчастій огорожі, ротвейлер швидко з’явився у дворі і зненацька вкусив Тетяну за ногу. На крики підлітків вийшов 54-річний господар Павло Степанюк, забрав агресивного вихованця на ім’я Барон і пішов назад у будинок.«Собака, що напала на мою доньку, безперешкодно бігала вулицею. Мешканці будинків вже не раз скаржились господарю, щоб він тримав її на прив’язі, але все марно», - розповідає ковельчанка Людмила.Наступного дня батьки з донькою, яка через рану на нозі змушена була пропустили школу, звернулися за допомогою до лікарів. З медичного закладу, як і належить у таких випадках, про інцидент повідомили міліцію. Згодом було складено акт судово-медичного обстеження. До Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ від батьків надійшла заява.У поясненнях правоохоронцям Павло Степанюк сказав, що його пес не міг залишити територію подвір’я, бо він особисто зачиняв ворота. Хоча свідки стверджували зовсім протилежне. У порушенні кримінальної справи за фактом отримання тілесних ушкоджень неповнолітньою Г. міліція відмовила у зв’язку відсутністю в даній події складу злочину.Два місяці потерпілі добивалися щоб міліція подала справу до суду, аби Павла Степанюка можна було притягнути до адміністративної відповідальності за неналежне утримання собаки. Відповідальний за цю ділянку роботи молодший офіцер міліції ніяк не міг правильно оформити матеріали, які суд повертав назад. У документах замість «ротвейлера» скрізь значився «ротфелер».Батьки постраждалої дівчинки звернулися зі скаргою до прокуратури. І лише після цього справу було направлено до суду.В суді Павло Степанюк вину свою не визнав та вказав, як і в поясненні міліції, що собаку він утримує на власному подвір’ї у вольєрі. Мовляв, ротвейлер ніколи не залишається без нагляду, а при вході на подвір’я є табличка про наявність у дворі собаки. Хоча, як запевняє Людмила, і на підтвердження своїх слів додає фотознімки, така табличка з’явилася вже після нападу ротвейлера на її доньку.Суддя Ковельського міськрайонного суду Микола Миронюк визнав винним Павла Степанюка у вчиненні адміністративного правопорушення за неналежне утримання собаки і наклав на нього штраф у розмірі 68 гривень.©
SysR Опубліковано 6 Травня, 2010 в 14:12 #18 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 14:12 68 гривень дуже велика сумма для покусаної школярки.4.04.10В районі КРЗ перед "Віта-Авто" на території підприємства живуть пару собак середнього розміру (дворняги). Коли ми їхали територією авторинку вони ще з далека нас помітили, не залежно від того що ми перестроїдися на ліву сторону дороги вони пробували наздоганяти і вхопити за ногу. Будьте уважні.
Harvester Опубліковано 6 Травня, 2010 в 15:58 #19 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 15:58 Закон безсилий, але якщо забити такого собаку, потім проблем не оберешся. Он сусідчиного песика машина переїхала. Подала в суд позов на 50 тис.
shevchenka Опубліковано 6 Травня, 2010 в 17:15 #20 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 17:15 на Київському майдані, біля садочка № 6 - один чорний з п"ятьох цапнув за ногу, повезло шо були високі черевики - то не прокусив. і добре що йшла з садочка без малої, з дитиною хер би там відбилась. злякалась до смерті, написала заяву в місьраду - а з відти "ни привета, ни ответа"біля садочка стоять сміттєві баки - джерело харчування бездомних псів, от тут вони і тусять. до речі відловом собак займається луцькспецкомунтранс - ті ж самі що і вивозять сміття.
Shkoder Опубліковано 18 Травня, 2010 в 01:50 #21 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 01:50 совершенно феерический псиносрач на Велокиеве по мотивам реальной истории. спойлер : бесхозная блоховозка вывела из строя недешевый байк угрожая здоровью райдера, но "защитники" и тут не дремлют
laska Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 14:51 #22 Опубліковано 8 Листопада, 2011 в 14:51 Сьогодні спостерігала велику зграю по Кравчука, навпроти "Слона", поруч Приватбанку.Лячно було до банкомату підходити.Пообнюхувавши все навкруг, вони дружно, по одному помочилися на курс рубля на стенді, що стояв поруч входу.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.