Перейти до змісту

Дзвінки за кордон

Scorpio

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Без проблем. Хоча у нас самих вже купа питань по доробці. З того, що написали на форумі - корисним виявилось питання з "+" і взагалі підняття проблеми якіснішого продукту. За це ріспект.

Планується, чи можливо існує GSM шлюз?

наприклад, я набираю з свого мобільного номер шлюзу типу +38 ХХХ ХХХ ХХ ХХ після чого мені залишиться натиснути закордонний номер.

• Відповідей 148
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

І не мішало б щоб запитувало чи запамятати користувача а то кожен раз ліньки наприклад мені вводити пароль і логін :blink:

Опубліковано

2 Scorpio:

спасибо за очень ценные советы по доработке. как уже сказал atoller, они добавлены в "to do", но часть исправлений будет внесена в самое ближайшее время. особенно то, что касается плюса и запоминания логина+пароля

Опубліковано

Ребята! Вы хотите дешево звонить или вас интересуют всякие плюсики и т.д.? Вопрос стоял сдесь так "Мо же хто підкаже як дешевше дзвонити в Польшу та Німечину на мобільні". Ну, а дальше вы сами понимаете.

Извините за резкозть! Это мое личное мнение.

• Адміністратори
Опубліковано
Знизити вартість не вдасться -це і так максимум можливого.

Дарма займаєтесть таким демпінгом :blink:

Опубліковано

Знизити вартість не вдасться -це і так максимум можливого.

Дарма займаєтесть таким демпінгом :huh:

Це не демпінг imho.

Якщо придивитись до найбільших гравців на цьому ринку, то легко побачити тенденцію.

Метою проекту є створення продукту, який буде доступний українському сегменту користувачів: дуже просто купити картку чи оплатити квитанцію в банку; а також послуг, які зможе надавати програма саме українцям: це і шлюзи, і безкоштовні(або ДУЖЕ дешеві) дзвінки на певний напрямок, і ще багато цікавого.

Радий, що тут йде жваве обговорення:blink: Чекаємо побільше креативних ідей!

• Адміністратори
Опубліковано
я только техподдержка, а все что касается покупки и оплаты кроме онлайновых способов (вебмани, лимонекс, укрмани) можно решить с юзером atoller

вебмани могем организовать.....

Опубліковано

я только техподдержка, а все что касается покупки и оплаты кроме онлайновых способов (вебмани, лимонекс, укрмани) можно решить с юзером atoller

вебмани могем организовать.....

Webmoney уже есть как способ платежа.

Для участников борды будет возможность через торика наличку перевести в вебмани.

За что последнему риспект.

Опубліковано

да. для связи хватит модемного соединения от 24 килобит и выше. главное условие - стабильность соединения. если в модемной линии есть трески, шумы и скорость из-за этого гуляет, то дела не будет

Опубліковано

ну это наверное с видео надо 64k :) при современных технологиях компрессии можно войс и в 6-8 килобит запихнуть, но канал при этом должен быть практически идеальным

Опубліковано

стоимость звонков зависит от многих факторов, но в основном от сетевой инфраструктуры в стране, стоимости различных разрешений и лицензий, а также стоимости исходящих и входящих звонков. в Штатах, Канаде и многих европейских странах ситуация очень благополучная (интернет дешевый, телефония тоже недорогая), в постсоветских странах, но особенно в странах ближневосточного региона все намного хуже - отсюда и высокие цены

Опубліковано
а ще виникло запитання,чому в Росію дзвонити набагато дорожче чим в Америку ?

Ти в Україну попробуй набрати :ok:

Опубліковано

Пофіксили кілька помилок. Новий клієнт: www.rozmova.com/rozmova.exe

А також з'явились USB-телефони по ціні 169 грн.!

Опубліковано

Це не реклама!

Темою топіка став наш клієнт.

Через те, що були виявлені помилки - я написав про їх виправлення.

Опубліковано
вот сцукі....

думай шо говориш. форумчани які цим займаються аж ніяк не є тими як ти їх назвав. Це корисна штука вот і діляться інфою, і тим більше це лише відповідь на поставленні питання, ніхто не створював окремого топіка де казали про те який добрий наш продукт.

Опубліковано

я не думаю, що розробники сайту rozmova.com ходять цим форумом і шукають топікі де створюють інфу про їх сайт... а тут виходить що так.. ІМХО - рєклама - двігатєль тарговлі, все купляється за гроші...

Опубліковано

rocity.itt.net.ua

а ви мля мені тут пургу гоните шо то не для раскруткі... ой млять..

зі. а більшість в топіку говорять - "дєди", намьокі ітак поняли, кругова порука, ну-ну..

Опубліковано
rocity.itt.net.ua

а ви мля мені тут пургу гоните шо то не для раскруткі... ой млять..

зі. а більшість в топіку говорять - "дєди", намьокі ітак поняли, кругова порука, ну-ну..

По-перше, навчися керувати своїми емоціями.

По-друге, прочитай весь топік спочатку, якщо не вистачило одного разу для розуміння.

І, по-третє, ніхто спеціально не піарився тут. Якщо не подобається тема - читай там, де до душі.

З.І.

Кілька місяців тому я вирішив більше не з'являтись на цьому ком'юніті, хоча тут дуже багато гарних друзів.

А тепер "О_о" нагадує мені тих, через кого я тоді прийняв таке рішення.

Демократія - це не тільки свобода слова, коли кожне друге слово з перцем.

Це найперше рівень культури.

Левел ап, сеньйоре О_о!

Великий ріспект усім!

З.І.І.

І ще. Всі, хто спробував у користуванні "розмову.ком" - поділіться враженнями!

• Адміністратори
Опубліковано

Толік не переймайся недалекими людьми.

Ще пару ідіотських постів і в морг..

Я сьогодні був у ФФ він через ваш сервіс говорив з шефом (Чехія)

Спочатку було все бомба, а потім зяився якийсь фон.

Хоча я думаю що десь просто був підгружений канал.

А так сервіс досить приємний і не дорогий.

Так що піарити його не треба, хіба просто проінформувати і просити шукати глюки.

P.S. але дефакто це всеодно реклама.

І я думаю що за рекламу тра шось всетаки брати. :blink:

Опубліковано
Толік не переймайся недалекими людьми.

Ще пару ідіотських постів і в морг..

Я сьогодні був у ФФ він через ваш сервіс говорив з шефом (Чехія)

Спочатку було все бомба, а потім зяився якийсь фон.

Хоча я думаю що десь просто був підгружений канал.

А так сервіс досить приємний і не дорогий.

Так що піарити його не треба, хіба просто проінформувати і просити шукати глюки.

P.S. але дефакто це всеодно реклама.

І я думаю що за рекламу тра шось всетаки брати. :)

Сьогодні цілий день глюки в телекомівському інеті, так що я не дивуюсь фону.

Коли принесу банер і пиво - от тоді офіційно і будемо вважати це рекламою. :blink:

Опубліковано
я не думаю, що розробники сайту rozmova.com ходять цим форумом і шукають топікі де створюють інфу про їх сайт... а тут виходить що так.. ІМХО - рєклама - двігатєль тарговлі, все купляється за гроші...

Ніхто тут реклами не робить! - це по перше, а по друге я кліент. Який дуже вдячний розробникам проекту!

Читай уважно топік!!! "Мо же хто підкаже як дешевше дзвонити в Польшу та Німечину на мобільні

Скайп не катить - троха дорого 20 евроцентів за хвилину

Звонити хочу з дому і ходити по телеграфах не хочу"

P. S. Не займайся флудом! - ІМХО

Я сьгодні телефонував в Італію, все було супер!

"Толік не переймайся недалекими людьми.

Ще пару ідіотських постів і в морг..! " +1

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...