Перейти до змісту

Експериментальна сторінка

druid

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вашій увазі нова сторіночка, де у стислій і скороченій формі можна переглянути події, які відбуватимуться в Луцьку. Головна родзинка сторінки в тому, що кожен бажаючий може сам розмістити там подію, яку він організовує чи допомагає організовувати. Потрібно лише зареєструватися. Сторінка експериментальна і тільки перед вихідними зявилась в мережі, тому з розумінням поставтесь до невеликої кількості інформації, яка там є наразі. Але зацікавлені організації вже є, тому починаємо активно розвивати новий ресурс.

З задоволенням приймаємо конструктивні пропозиції та критику, а змінювати щось будемо відповідно до можливостей. Питання дизайну прошу поки не зачіпати - до нього ми ще не дійшли. Всьому свій час.

А головне - чекаємо ваших подій.

Адреса сторінки: www.ti.lutsk.ua

Опубліковано

Ресурс хороший за задумом, але над дизайном потрібно попрацювати. Сильно кидається в очі колір, як на мене.

Да, і сайти з текстом в cp1251 - не прийнято робити. text_encoding

Опубліковано

Ідея - просто чудова. Але родзинка цього смайту - його наповнення. Хочеться сподіватись на повноту і всесторонність підходу до подачі інформації.

Опубліковано

Що все ж таки мається на увазі під словом "ПОДІЯ" ?

Виступ Потапа це ПОДІЯ ?

Чи ПОДІЯ це захід організований самими лучанами або при сприянні лучан ?

Опубліковано

Виступ Потапа це ПОДІЯ ?

офтоп, але виступ потапа - це ужаснах :D

Опубліковано

Виступ Потапа це ПОДІЯ ?

Слушне зауваження.

Думаю, що критерії відбору будуть поступово випрацювані в процесі роботи сторінки. Виступ Потапа - це подія для багатьох лучан, значить вона може мати місце на цьому сайті.

Наразі основні критерії для розміщення заходу:

- він має бути відкритий для громадськості (навіть якщо вхід по квитках); не стосується заходів закритого типу для обраного кола людей.

- має відбуватись в Луцьку або найближчих околицях (15-20 км)

Хочу зауважити, що заходи можуть мати комерційний характер і пропонуватись приватними структурами (планті концерти, вечірки в Майдані тощо).

А стосовно гламурних концертів, то маю таку думку, що події, які розміщуватимуться на цьому сайті матимуть однакове відображення як для мажорних заходів з квитками по 300 гривень, так і для безкоштовних мистецьких виставок у когось на квартирі. Тобто лучани і гості обиратимуть подію не за величиною банера чи рекламного ролика, а за вподобаннями та зацікавленнями.

Опубліковано

Корисний сайт, на мою думку.

Хоч просили не обговорювати, але не я почав.) Дизайн, до слова, дуже хороший і грамотний, виділяється з того, що тут в осноному проскакує. Тільки заголовки варто з великої літери писати ("Події у Луцьку", "Переглянути події"). =) Хоча, це, можливо, наслідки того, що це ще чорновик, розумію, тому не сприймайте як наїзд.)

Опубліковано

наповнювати треба. бо таке враження, що подій нема ніяких...

Так отож бо, це ж саме я мав на увазі в попередньому пості. Складається враження що організатори виділили паркан для написів, а писати особливо то й нікому... Я надіявся що у проекті є хоч одна відповідальна людина яка б сама відслідкувала загальновідомі події і заносила їх на ресурс для загального ознайомлення, а кожен з нас би доповнював інформацією якою володіє і про яку ще ніхто не в курсі - наприклад знову у луцьку у червні реконструктори планують відзначити чергову річницю Брусилівського прориву.

Опубліковано

наповнювати треба. бо таке враження, що подій нема ніяких...

Так отож бо, це ж саме я мав на увазі в попередньому пості. Складається враження що організатори виділили паркан для написів, а писати особливо то й нікому... Я надіявся що у проекті є хоч одна відповідальна людина яка б сама відслідкувала загальновідомі події і заносила їх на ресурс для загального ознайомлення, а кожен з нас би доповнював інформацією якою володіє і про яку ще ніхто не в курсі - наприклад знову у луцьку у червні реконструктори планують відзначити чергову річницю Брусилівського прориву.

Сторінка тільки тиждень в інтернеті, а ви вже хочете від неї гори інформації.

Ви не до кінця зрозуміли ідеї цієї сторінки. Зміст не в тому, щоб тупо вдруковувати інформацію про події, а в тому, що сторінка наповнювалась сама собою.

Щоб ефективно і постійно наповнювати таку сторінку треба мінімум одну людину садити на ставку. Такої можливості немає та і питання в тому чи потрібно. Ми ж не в радянському союзі, як-не-як ХХІ століття почалось.

Звичайно, з існуючим рівнем вмінь користування інтернетом і взагалі рівнем проникнення лучан в мережу, це буде зробити важче і довше, але в цьому варіанті є довготривала перспектива. Той варіан, про який говорите Ви і Ви закінчиться рівно тоді, коли закінчиться ентузіазм ініціатора.

Та й питання в тому, чи зможе одна людина якісно і досконало виконувати таку роботу.

Якщо через пів року за умови постійної і якісної пропаганди та популяризації цієї сторінки, вона не буде самостійно працювати без дописування подій адміністратором, я вважатиму, що проект провалився і його можна буде закривати до кращих часів.

ЗІ. А святкування Брусилівського прориву - це добре. Якщо точніше визначитесь з датою і якщо сама інсценізація битви буде видовищнішою ніж позаминулого року, можна буде запропонувати туроператорам спільно розробити разовий тур, присвячений військовим подіям та конкретно першій світовій війні :)

Опубліковано

2 author:

Ідея сайту звичайно хороша.

Ресурс з афішою потрібен.

Але:

Щось подібне вже робили, наприклад internetdevels -> http://prosto.lutsk.ua/afisha

Якщо не буде конкретної відповідальної людини - наповнювати його толком ніхто не буде.

В найкращому випадку закинуть спочатку кілька нових афіш.

Потім люди зайдуть кілька раз, побачать що деяких нових подій немає, зроблять відповідні висновки і забудуть про сайт.

І буде ще один недозрілий проект.

До чого я веду: Що треба щоб як мінімум з рік-два наповняла конкретна людина і одночасно потрібно розкручувати проект.

Коли сайт стане відомим і може навіть популярним, люди підтягнуться і самі будуть добавляти дані.

Погратися - зробити сайт це одне.

А зробити реальний ресурс - це вже інша справа.

P.S. На борді є подібний розділ.

Опубліковано

ЗІ. А святкування Брусилівського прориву - це добре. Якщо точніше визначитесь з датою і якщо сама інсценізація битви буде видовищнішою ніж позаминулого року,

Цього гарантувати ніхто не може.

І ще раз нагадаю, що реконструктори це такий собі егоїстичний народ - він "воює" в першу чергу сам для себе, йому гладачі абсолютно не потрібні, ! Те що глядач рахує нудним дійством для реконструкторів можливо найвищий рівень занурення в епоху. :D

Хоча де правду діти - над видовніщністю вони таки працюють !

Опубліковано

Зміст не в тому, щоб тупо вдруковувати інформацію про події, а в тому, що сторінка наповнювалась сама собою.

а як це так сама собою? :) Її мають типу сторонні люди наповнювати, чи як?

Опубліковано

Зміст не в тому, щоб тупо вдруковувати інформацію про події, а в тому, що сторінка наповнювалась сама собою.

а як це так сама собою? :) Її мають типу сторонні люди наповнювати, чи як?

Доречі, можна намудрувати і брати новини з RSS наших народних "новиних порталів" і фільтрувати руцями. Ну це як варіант полегшення наповнення сайту. А взагалі правильно сказав ronya, одне діло зробити сторінку, а зовсім інше застартапити його.

Опубліковано

Проект безумовно приречений на успіх !

Якщо пустять на самотік, надіячись що хтось буде наповняти, то ніякий успіх йому не світить

• Адміністратори
Опубліковано

Якщо навчитись юзати календар на форумі, то туди можна заносити усілякі події.

Анонсики і тд і тп :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...