Перейти до змісту

Всі в кого ОГО Мобільний необмежений

Рекомендовані повідомлення

В кого мобільний інтернет ОГО Необмежений покажіть скрін з http://speedtest.net/, який пінг в КС бажано на West-game, чи бувають розриви? Ы скыльки зараз коштуэ пыдключення до цього тарифа все разом + модем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ысполняю, гаспадин
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да це я знаю я хочу побачити реальну скорость в пользователей!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Швидкість закачки з 8 ранку до 12 ночі 0,5-10 кбайт/с, спідтест показує 0,09 Мбіта. Після 12 зростає і сягає 50-120 Кбайт/с. В підтримку додзвонитись нереально, я додзвонився на третю добу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Black, біля Троянди взагалі яма, Utel не живе там!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Black також вже там не живе <_<. Місце тесту було дещо інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

771567735.png

це просто знущання. І взагалі цікаво, хто що качає постійно. Якісь фанати торентів і закачок користуються цим інетом чи що. Неможливо сторінки нормально переглядати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це у всіх так чи ні? бо дехто пише що в них мінімальна скорость 1 мбит може брешуть :)))

Значить прийдеться сидіти далі на People.net за 200 грн в них хочаб скорость нормальна.

Оце в мене мінімально шо може бути нижче 1 мбита небуває <a  href=%7Boption%7Dhttp://www.speedtest.net/result/771578251.png' alt='771578251.png'>

http://www.speedtest.net/result/771578251.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мегабітка. С торентів реально качає на швидкості 100-120 Кб/с і віддає на 40-48 Кб/с.

771615090.png

Плачу 100 грн/міс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так в тебе мобільний ОГО чи простий? я вже і незнаю кому вірити одні пишуть скорость 5-10 кбайт другі 1 мбит ПОМОЖІТЬ, нехочу зря розривати договір з піплами заради 10 кбайт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не замітив, що ти питав про мобільний ОГО. В мене звичайний ADSL ОГО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так і є. Пакет U'try - до 128 кбіт/сек на сьогодні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Визначати реальну швидкість, це те саме що визначати середню температуру по лікарні. Адже є багато чинників, від яких залежить швидкість. Кожен користувач з'єднується із сектором найближчої базової станції, а він може бути як завантажений, так і вільний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

покриття мале у Утел-у

у мене Інтертелеком, живу за містом, якщо по відстані то виходить близько 8 км від ЦУМу .. практично завжди є стабільно 1-1.5 мегабіта коли тестити на speedtest, торрентом розганявся до 2 :) тільки у час пік падає до 0.5 а то і менше і нет тормозить %) час пік від 18 до 21 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

покриття мале у Утел-у

у мене Інтертелеком, живу за містом, якщо по відстані то виходить близько 8 км від ЦУМу .. практично завжди є стабільно 1-1.5 мегабіта коли тестити на speedtest, торрентом розганявся до 2 :) тільки у час пік падає до 0.5 а то і менше і нет тормозить %) час пік від 18 до 21 :)

Ну так в інтертелекомі немає бещліміткі :) а це погано....

Визначати реальну швидкість, це те саме що визначати середню температуру по лікарні. Адже є багато чинників, від яких залежить швидкість. Кожен користувач з'єднується із сектором найближчої базової станції, а він може бути як завантажений, так і вільний.

А в Луцьку що є багато БС ???

І ще одне питання знає хтось розміщення вишок в Луцьку у People.net ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так в інтертелекомі немає бещліміткі а це погано....

А як же  Мобільне Життя ReVolution  Необмежений?

Вартість пакета на місяць - 360 грн

Обсяг Мб, включених у пакет (щомісяця) - необмежений

Взято звідси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так в інтертелекомі немає бещліміткі а це погано....

А як же  Мобільне Життя ReVolution  Необмежений?

Вартість пакета на місяць - 360 грн

Обсяг Мб, включених у пакет (щомісяця) - необмежений

Взято звідси

Да хай вони самі користуються такою безліміткою за 360 грн я вже краче в People.net підключу за 270. (360 грн да і 270 це для наших зарплат) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене ого 256 за 60 грн, район депо, 14 дня. вночі реально в 2-3 рази більше...

772165972.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене ого 256 за 60 грн, район депо, 14 дня. вночі реально в 2-3 рази більше...

772165972.png

Ну так в тебе 256 ) мені цікаво про 3,6 мб за 120 грн чи буде там постійна скорость хочаб 1 мбит ?

( Пінг ужайний)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

незнаю, чи цікавить, але викладаю тест в 2,03 ночі

772791668.png

так що 256 вони реально дають.. наскільки я чув, пакет за 120 грн брати не варто... не дають вони такого... тобто реально не дають, на папері все гут лише.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Grudik ти тест ввечері зроби. годин так в 21.00

побачиш одразу різницю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ру навіть і незнаю я зараз на піпл неті так на їхньому форумі пишуть що в половини клієнтів скорость 0,05 мб а в мене 1,5 мбита мінімальна. Напевне в Укртелекомі те саме в кожного по різному.....

незнаю, чи цікавить, але викладаю тест в 2,03 ночі

772791668.png

так що 256 вони реально дають.. наскільки я чув, пакет за 120 грн брати не варто... не дають вони такого... тобто реально не дають, на папері все гут лише.

ну хочаб 1 мбит вони дадуть чи ні ????????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра підключаю Мобільний ОГО виложу результат скорості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі ж пару раз написали, що це відомо лише марсіанам. Візьми на пару днів в когось модем і попробуй в себе. Те шо в когось добре, не факт що в тебе так буде і навпаки, відповідно. Теперішній іннет від укртелекому - це як альфа-реліз. Хоч - плати і користуйся на свій страх і ризик, а не хоч і є інша можливість - не гіморся, ще рано. Я в сусідній вітці про свій досвід писав, якщо цікаво. Зара пік. Вечір, то взагалі, єлі лажу по борді. Сире все воно ще :( .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...