Jack Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:26 Поділитися #26 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:26 Питання kmd як бути з ВЕЛО форумом (він був окремою республікою) переносимо на власний ресурс. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:27 Поділитися #27 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:27 Коротше. Я йду спати.По-моєму, не варто робити трагедії з нічого.Я вже наводив слова одного з нових власників - "На халяву юзерам будет все, как Линукс. А за деньги - все, как Apple". Так що вчіть Лінукс, або платіть. Ніхто не заставлятиме платити, і суми будуть мізерні на фоні сьогодення. Скажімо, повноцінний доступ на форум за 10 доларів в рік - це реально.Для когось борда частинка душі, а для когось - продукт. Може, якби всякі незадоволені не скаржилися б на адмінів їхнім керівникам, не дзвонили б на "Датагруп" - мол, мене забанили! - продажу борди не було б. Але якщо адміни в Кораблику за пивом вже кілька разів казали: "А знаєш, хочеться часом взяти - і все знести!" - то це означає, що творцям борда приносить не стільки задоволення, як тим, хто туди "частинки душ" вкладає. Тож краще ніж знести борду нафіг - продати її, і це розумне рішення.Не такий страшний чорт, як його малюють. Комерція на борді і так процвітала. Тепер стане структурованішою і чіткішою. А от за політику - я не знаю, як далі буде. Але раджу новим власникам взагалі позбутися цього розділу.Завтра (вже не завтра, вже сьогодні) в "Кораблику" буде п'янка з нагоди всього вищесказаного - на щастя, творці борди відчувають себе зараз хоч і вільними, але задоволеними. За то і вип'ємо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fantazy Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:30 Поділитися #28 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:30 Ай, чого ви?! Адміни "виростили" проект, який успішно запрацював. За нього запропонували напевно немалі гроші (як для такого проекту). То чого думати? Їм і клопоту менше і грошей більше А ви б так не хотіли? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:31 Поділитися #29 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:31 Для когось борда частинка душі, а для когось - продукт. Склалося враження, що з частинок нашої душі зробили продукт.За комуністів не голосував ніколи і не вірю в світле майбутнє.Дуже хочу помилитися ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:31 Поділитися #30 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:31 Їм і клопоту менше і грошей більше А ви б так не хотіли? О, це ключова фраза. Може, когось жаба душить? Зрештою, якби не було цієї теми - ніхто б особо в майбутньому може й не відчув би змін. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:35 Поділитися #31 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:35 Yarchik, мені найбільш цікаво -- ти просто "найманий працівник" чи теж приклав до цього руку і є у співвласниках? Бо дійсно якось так цікаво виходить. Я давно знав про твою особливу зацікавленість бордою, але якщо це все організував саме ти -- то чому саме з луганськими? Ти ж ніби політично свідома людина... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:39 Поділитися #32 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:39 Коротше. Я йду спати. правильно, з вас невиспаних актори ніякі. ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:40 Поділитися #33 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:40 Yarchik, мені найбільш цікаво -- ти просто "найманий працівник" чи теж приклав до цього руку і є у співвласниках? Бо дійсно якось так цікаво виходить. Я давно знав про твою особливу зацікавленість бордою, але якщо це все організував саме ти -- то чому саме з луганськими? Ти ж ніби політично свідома людина... Можна питання? За яку ЗП успішний, грамотний адвокат буде працювати найманим працівником по обслуговуванню форума? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedor Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:45 Поділитися #34 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:45 Хочу сказати одне ... як би ситуація не склалась з подальшею долею борди, але те що зробили "татусі" - це об"єднали "кнопкодавлячих" лучан в маленьку сім"ю! За це їм велике дякую ! А новим власникам хочу побажати бути лояльно-суворими. П.С. Так, а на бордовку тепер в Луганськ їздити ??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:45 Поділитися #35 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:45 Платні послуги - не новина. Вітається. Цікавить більше відношення адміністрації до користувачів. Не Ярчика, а саме тих - не наших. Луганських. я знаю kmd і serega особисто. Підхід до них і т.д. Як говорити із новими? Вони десь там. Ми тут. "Ніпанятна"©А.Рева. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:46 Поділитися #36 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:46 Жаль Луцьку Свободу слова продали. Хтось прикупив ресурс а жаль тут було класно поспілкуватись і не тільки "торгувати".Першоквітневий "жарт" вдався на славу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rock Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:56 Поділитися #37 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 21:56 Ще одне , пора відміняти інвайти , а то дядько хоче дати оголошення ,що продає порося перед паскою , а там регістрація і по англіцькі шось там вері сорі і якісь інвайти , ще якусь почту заводь елетронічну . Великими буквами написати вхід 10$ Занести на кривий тудито - тудито. в нас долари всі понімають ,а інвайти то не дуже, і клієнтів прибавиться, я так розумію ми вже перейшли з розряду юзерів з розряд клієнтів. IMXO. Я давно живу і бачив багато ресурсів , які перейшли на комерційну основу ,і як правило вони погано кінчали, і дай бог щоб board.lutsk.ua була виключенням з правила. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:00 Поділитися #38 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:00 як правило вони погано кінчали йду-но я до жінки під одіяло, перевірю що і як... Всім добраніч, є про що подумати перед сном Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:01 Поділитися #39 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:01 Якщо борду дійсно продали, то з'являться охочі реінкарнувати луцький форум Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Story Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:01 Поділитися #40 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:01 ой загубить це введення грошей в борду((((((точно загубить!і як правило вони погано кінчали, і дай бог щоб board.lutsk.ua була виключенням з правила.те що борда буде виключенням шанс 1 до 100,давайте дивитись на речі реально.Статистика....мда Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:03 Поділитися #41 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:03 Комерція: - Коли день зарплати модератора?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:04 Поділитися #42 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:04 Деньги побеждают зло и занимают его место Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4iter Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:08 Поділитися #43 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:08 з одної сторони шкода, імхо багато хто піде з ресурсу...з другої сторони молодці, розкрутили і впарили комусь..... з третьої - все підозріло співпало з 1-м квітня..... тому я би радив пару днів посидіти тихо і подивитися шо буде, можливо потім з постів типу ... відправити мене у перманентний бан, можете свідомо цим скористатись. Дякую усім відвідувачам форуму. З вами було цікаво. будуть сміятися всі..... особливо ті, хто розіграв (якщо це звичайно розіграш)П.С. особливо буде реготати користувач resident, зареєстрований на борді ( в групі адміністраторів ) через 10 хвилин після написання першого посту цієї теми. Не вказано нічого...тіко місто "Луганськ" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gen552 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:20 Поділитися #44 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:20 Переконаний що це жарт. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:22 Поділитися #45 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:22 Деньги побеждают зло и занимают его местоДеньги и есть зло Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Snig Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:27 Поділитися #46 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:27 Переконаний що це жарт. Зміни на форумі. ось так отПользователь - kmd Отправлено Вчера, 23:22 шось трошки до квітня не дотянув. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:28 Поділитися #47 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:28 просто kmd забыл перевести часы Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yurik Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:31 Поділитися #48 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:31 А шо за умнік всім "-" ставить? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Snig Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:34 Поділитися #49 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:34 Доречі (а мо я просто тупий і хочу спати) але 2 моїх пости з цієї теми зникло :\ А ще добавилось 11 друзів, яких раніше не було. Є пруфлінк UPD: йомайо, забув автоклікер виключити і відчуваю, що розіслав френди на весь форум і повідомлення теж мабуть він видалив... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gen552 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:47 Поділитися #50 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:47 шось трошки до квітня не дотянув. Він наперед пожартував... і пішов спати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.