Перейти до змісту

Forum Upgrade 2

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не приходять підписки на теми. Це тільки в мене?

коли пишу повідомлення, неправильно час повідомлення відображається. Н-д: пишу в 12:25 а відображається 11:25. В налаштуваннях часовий пояс виставлено вірно +2

• Адміністратори
Опубліковано

коли пишу повідомлення, неправильно час повідомлення відображається. Н-д: пишу в 12:25 а відображається 11:25. В налаштуваннях часовий пояс виставлено вірно +2

Коррекция перехода на летнее время

Если выбрано, то ваши настройки перехода на летнее время будут автоматически применены, когда в следующий раз вы войдете на главную страницу форума.

Опубліковано

коли пишу повідомлення під темою Cethin як побачити усі смайлики? там просто нема цієї кнопочки, треба на іншу переходити тему :(

Опубліковано

Логічно було б перенести розділ "Хата-читальня" з "Відпочинку" у підфорум "Література". А то виходить дублювання тематики. 

Опубліковано

ні у мене також. В темах зазначено, що підписаний і є нові повідомлення, а на почті ніц нема.

• Адміністратори
Опубліковано

ні у мене також. В темах зазначено, що підписаний і є нові повідомлення, а на почті ніц нема.

fixed

• Адміністратори
Опубліковано

можливість адмініструвати/модерувати загружені мною фото ???

нету

Опубліковано

можливість адмініструвати/модерувати загружені мною фото ???

нету

Давно хочу запитати - у кого працює кнопка "Жалоба" ?

Опубліковано

В мініОпері, останнім часом, дуже часто не можу або відповісти з цитатою або взагалі відповісти. Вивалюється картинка "оорs!" і все. При серфінгу такого немає, як і при відповідях на іншому форумі з таким же двіжком.

• Адміністратори
Опубліковано

А це що може бути?І нікуди вийти не можна(mozilla).IE робить.

а ты клончиком разлогинься

• Адміністратори
Опубліковано
В Simple Blue немає кнопки "Поддєржал".

це хоч є в планах пофіксити?

в реале есть, но не фиксится

Опубліковано

В скіні delicate_blue вже тривалий час помітний такий глюк. Браузер Опера 10.60.

post-2694-1279044184,21_thumb.jpg

В ibr тоже такое присутствует.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...