Перейти до змісту

Як ви відноситесь до ненормативної лексики?

ronya

Як ви відноситесь до ненормативної лексики  

190 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Десь роки чотири тому, коли я досить дружив з однією моєю тодішньою знайомою і проводив з нею багато часу, гуляючи з нею і про щось говорячи в розмові проскакувала лайка, що їй дуже різало вуха, десь за тижня два з її допомогою я цією звички позбувся, і тоді та пішов він на, і *ля здавалися мені дуже грубими і такими що ріжуть вуха, без яких можна обійтись.

На жаль через певний час, враховуючи особливості роботи ця звичка повернулась, особливо коли говориш з п'яними вантажниками, всякими умними водіями які тирять солярку і т.д. Зараз стараюсь знову цього позбутися, і коли це ввійде в звичку говорити без матів, то тоді дуже просто без них обійтись, головне потім оточення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 109
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Ібанутса!!!

Я мату не терплю, хіба він буде в тєму , аж по горло!

Але ж , якщо покликали вже дам до себе, то блять не вказуйте,

де їм найкраще місто!

А дамам я б не радив зовсім

до тих, хто хуй з поезієй

ходити йти...

так просто.

:blink: иииии

насправді все складніше))))в даному випадку точно.

У мойого знайомого недавно було день народження і я спитала в свого брата, який його добре знає, що ж вибрати в подарунок. Той відповів - пачку гандонів. Інший спільний знайомий порадив пачку презервативів. Я сказала, що якщо 2 людини так кажуть про одну - то це вже діагноз. Це я про Ді.

От не люблю я матюків. І "строїти" гружчиків можу без них. Головне те яку думку треба донести до людини, а форму можна підібрати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi, спасибо за диагноз, я польщен :)

Но раз уж зашло , то попробую высказаться насчет мата и интернета.

Сеть скрывает в себе некую двуличность своих персонажей. Очень редко человек раскрывает свое истинное лицо на форумах и блогах. Нет, ну фотку он может вывесить и мы уже примерно будем знать, с кем общаемся, но не более, чем примерно.

Я вот, к примеру, когда зарегался здесь, думал, что торик - 40-летний дядька бородатый. И мысли эти были построены на иллюзиях , навеянных бордой, т.е. я себе взял и нарисовал образ админа. В реальности же все сурьезный 40-летний одмин вышел веселым молодым приколистом.

То же - с матами. В онлайне человек может писать стихами, просто облюбуешься, а в жизни - через два слова - три мата. Или красноречивый оратор-писатель оказывается скромнягой, из которого три слова не вытянешь.

Я в жизни редко матерюсь, и в основном это положительные эмоции.

- Вы где?

- Мы - в горах!!

- И как они, горы?

- они о%уенны!!!!

- Ясно!

Ну, вы поняли.

Бордовки помогают эти иллюзии слегка исправить :) После личного общения вживую по-другому общаешься и в онлайне. Многое тайное становится явным. :)

Так что приходите на бордовки, общайтесь, пейте пиво - найдете много настоящих друзей!

И не забывайте про мою подпись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я не поняв, гандони тобі Лючі подарила чи нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я не поняв, гандони тобі Лючі подарила чи нє?

Можна і в мене було б спитати. :)

Подарувала - але нарди. І не Ді, а куму.

І на бордовку вибратись давно збираюсь, от хай піст закінчиться. Щоб вже в реалі побачити таки ху із ху. Ну й себе показати. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як описати стан душі?

Кажеш: погано! - На скільки погано?,- дуже погано.

Кажеш: жопа, - і все стає на свої місця.

Ді правий , про гори. І про те, що людина яка розсипається у красоті і вирурності рідної мови в неті - виявиться злісним "метершинником" в житті.

Зачасту, без лайки не можна. Ті ж вантажники, краще зрозуміють слова, що закінчуються на -ять, -мать, і -рот. І точно зрозуміють, що керівник явно не задоволений. А гарно сформульований спіч, із розумними словами і правильно підібраними мовними зворотами - сприйметься , зачасту, за особисту образу. З огляду на те, що вантажники не сильно обтяжені розумовою працею та навантаженнями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вас почитаєш, то враження, що переважно коло спілкування - сплошні вантажники :D Може вони краще розуміють слова, що закінчуються на -ять, -мать, і -рот, бо інших не чують? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ти вважаєш, що подіє на нього краще:

1) Шановний Василю Олександровичу, чи не були б ви настільки люб'язні, щоб підійняти ось цей картонний контейнер із товаром, та покласти його на борт транспортного засобу. Інакше, я змушений буду делегувати вас до нашого бухгалтера, де Ви, шановний, Василю Олександровичу, змушені будете написати заяву про звільнення Вас з роботи за власним бажанням.

2) Вася, й*б твою *ать, грузи , бл*ть, машину, інакше я тебе звільню к *уям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жень, я собі дозволю трошки підкоректувати, і показати, як то буде насправді:

-- Шановний Василю Олександровичу, чи не були б ви настільки люб'язні, щоб підійняти ось цей картонний контейнер із товаром, та покласти його на борт транспортного засобу. Інакше, змушений буду делегувати вас до нашого бухгалтеру, де Ви, шановний, Василю Олександровичу, змушені будете написати заяву про звільнення Вас з роботи за власним бажанням.

-- Шо?..

-- Вася, й*б твою *ать, грузи , бл*ть, машину, інакше я тебе звільню к *уям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

*******ь за****** йо***** пі*****

Ось моє ставлення до них

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41824132.jpg

как говорят...без мата иногда не обойтись..

я вообще сапожник по этому делу, хотя хочу от этого избавиться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В оточенні тих людей що мене розуміють та давно знають інколи може проскочити, але за умови що поруч немає людей яких можу оразити своїми висловами і тим більше дітей! Щодо гопоти які у своєму лексиконі оперують тільки декількома нормальним словами причому не зважаючи на оточення в якому перебувають - вкрай негативно, готовий роздерти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А почему нельзя так:

Вася, ёлки-маталки, грузи чёрт возьми машину, или я тебя уволю нафиг!!!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А почему нельзя так:

О, красота :D

Або: Вася, трастя твоїй матері, та грузи, бодай тобі повилазило, ту машину, чи звільню тебе під три чорти! (до дідька лисого і т.п.) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А почему нельзя так:

О, красота :D

Або: Вася, трастя твоїй матері, та грузи, бодай тобі повилазило, ту машину, чи звільню тебе під три чорти! (до дідька лисого і т.п.) :)

Ну зате як ржачно! :_07: За це я і поважаю українську руганину: і не образливо і кумедно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ітіть-калатіть, яка філософська тема :D

Для підсилення сказаного, жартуючи, в колі добре знаючих мене людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут Плам говорит, шо просто "пинцет", правильно маскируя слова. а я говорю- пиздец!

и в чем я не прав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Однажды за мной ухаживал мужчина, ухаживал, но не долго. Я имела неосторожность произнести при нем "плохое" слово. Мужчина аж в лице изменился, просил так больше не делать. А потом ему еще стал мешать мой пирсинг. Что еще ему резало слух или глаз, я не стала разбираться.

Короче, к мату отношусь не то чтобы положительно, но иногда это бывает "смачно". Но так получается, к сожалению, не у всех.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадую, кум розповідав історію, коли до них на фірму приїхав один "неруский", особа кавказької національності. Ну і, як то у них, став ТИ-кати і підганяти там всіх.

Ну і наш вантажник? чи хто він там був? щось ляпнув на кшталт "та не командуй тут ... твою мать".. Кавказець взбвсився, став верещати "Ты мою мать обидел!"... мало до бійки та кровопролиття не дійшло. Ледь заспокоїли обох.

Тому лайку, будь-яку (навіть геніальне "трясця..") варто вживати обережно. І точно знати кому можна таке сказати, а кому ні.

-- Шановний Василю Олександровичу, чи не були б ви настільки люб'язні, щоб підійняти ось цей картонний контейнер із товаром, та покласти його на борт транспортного засобу. Інакше, змушений буду делегувати вас до нашого бухгалтеру, де Ви, шановний, Василю Олександровичу, змушені будете написати заяву про звільнення Вас з роботи за власним бажанням.

-- Шо?..

навіть не так трішки:

-- Шо? *бля??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут Плам говорит, шо просто "пинцет", правильно маскируя слова. а я говорю- пиздец!

и в чем я не прав?

IV. Запрещается

Проявление неуважительного отношения к собеседнику, клевета на участников форума, а также других людей, оскорбления, простая и нецензурная брань, угрозы, в том числе по отношению к личности, национальности, расовой или религиозной, политической принадлежности другого участника общения в форуме или группы лиц и всего прочего, что попадает под действие УК Украины.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и в чем я не прав?

IV. Запрещается

Проявление неуважительного отношения к собеседнику, клевета на участников форума, а также других людей, оскорбления, простая и нецензурная брань, угрозы, в том числе по отношению к личности, национальности, расовой или религиозной, политической принадлежности другого участника общения в форуме или группы лиц и всего прочего, что попадает под действие УК Украины.

ахх...эта же клевета..тут вольна думают, не нужна так стучать.. :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви спробуйте без матів пояснити робітнику, що в ЗІЛ насипали забагато піску, і що якщо по дорозі попадеться ямка, то може зламатися ресора, і що краще перевезти пісок за два рази? А з матами це можна доступно пояснити, використавши 5 слів :_07:

В оригіналі, доречі, звучить так: На*хя до*уя на*уярили? Ви*уярюйте на*уй! І відповідь робітників: Не п*зди до*уя, по*уярили :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не нужна так стучать.. :0003:

Человек спросил. Я ответил. :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В оригіналі, доречі, звучить так: На*хя до*уя на*уярили? Ви*уярюйте на*уй! І відповідь робітників: Не п*зди до*уя, по*уярили

А тепер проведемо експеримент. Розставим, так би мовити, крапки.

Ви прочитали це як назірочкауя дозірочкауя на піііі уярили, чи все ж таки так, як це звучить в реальному житті?

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а русаки походження мату ведуть ще з індоєвропейських часів, он воно чє міхалич

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...