Перейти до змісту

Україна має талант

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А я щось у цьому виступі нічого такого захопливого, як тут усі пишуть, не побачив

А ті всі ігри з водою тільки заважають нормальному звучанню, ІМХО

Опубліковано

Незнаю як інші (я такі передачі не дивлюсь), але мені не сподобалось...

Чув деякі треки цього гурту, але післю їх участі в даній програмі думка щодо них змінилась... вони б ще у фабрику зірок пішли...

Опубліковано
Незнаю як інші (я такі передачі не дивлюсь), але мені не сподобалось...

Чув деякі треки цього гурту, але післю їх участі в даній програмі думка щодо них змінилась... вони б ще у фабрику зірок пішли...

Може аби підтвердити право на прима-суддівство запропонуєш щось з власної творчості? Якщо ні, то спамити свій негатив через кожні 12 хв. не варто.

Опубліковано

А мені сподобалось:) Відчувались мурашки по тілу.

Це було зовсім не схоже на інші музичні номери. Не сподобалось одне - російська мова солістки до і після номеру.

Опубліковано

не кидайте в меня помидорами, но мне тоже не понравилось, ничего такого не увидел, песня не запомнилась, спецэфекты тоже так себе, если слушать без видео ничего особенного. Но ребята всеравно молодцы! Девочка эмоциональная, да и вообще номер приподнесли очень хорошо, задумка была отличная! Думаю, если бы исполнили композицию, без инструментов, а только с помощью воды, порвали бы всех :) Только не знаю как это осуществить, придумают, низкий поклон!

Опубліковано

Хоч хтось на теренах бувшого СРСР таке пробував?? А якщо й пробували, то виходила ахінея та какофонія.

Так ото ж.

Голос у дівчини дуже потужний.

Опубліковано

виконували емоційно і щиро - цим і подобались!

Халтури не було, тому виділились серед інших учасників. А голос у солістки справді чарівний :)

Проте не думаю, що у них є великі шанси виграти конкурс..

Опубліковано

Великі шанси чи невеликі - то питання другорядне, зате пропіарились просто на ура. :)

P.S. Так, виступ мені сподобався. :)

Опубліковано

Подивився в гілці відео. Гм. Словами доброї подруги можу сказати одне: "Миленько". Якщо щось краще придумають на наступний тур, то... Інакше "НП" - не пройдуть. ІМХО.

Опубліковано

А мне не хватает какого-то убойного припевчика. После слов "Я не відпущу спогад" так и просится, чтоб зажарила

Опубліковано

следующий написавший очередной комментарий не по теме топика получит бан на неделю. не хватало еще в толксах ваших мовосрачей :dont:

• 5 тижнів потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Гурт В.О.Д.А. пройшов у півфінал шоу "Україна має талант" і СЬОГОДНІ 23 квітня в прямому ефірі по СТБ заграє знову. ;)

Опубліковано

Гурт В.О.Д.А. пройшов у півфінал шоу "Україна має талант" і СЬОГОДНІ 23 квітня в прямому ефірі по СТБ заграє знову. ;)

вже у фіналі))

Що тут скажеш... Молодці

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...