Перейти до змісту

Розвиваючі книги.

dzyoba

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я зараз читаю Стивен р.Кови "Семь навыков высокоэфективных людей".

корисна дуже книга для загального розвитку.

Також дуже класна Брайана Трейси "Достижения максимума"

• Відповідей 97
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

dzyoba яку б ти книгу не читав - ти все одно отримуєш досвід. Я прочитав багато фантастики (Стругацьких та по мотивах сталкера) і зрозумів, що таке дружба, життя та його сенс.

А ці ваші "розвиваючі" книги - повний "брєд". Людина повинна вміти виховувати сама себе.

Опубліковано

Я не нав"язую свою думку...

Я Пропоную кому цікаво про що ці книги пишіть в ПМ.

Фантастику я теж полюбляю, але зараз читаю авторів: Джим Рон, Бодо Шефер, Роберт Кийосаки, Алан Пиз, Дейл Карнегі, Брайан Трейси...

Опубліковано

Нажаль зараз дуже мало людей читають книги, все замінив інтернет, телефони і т.д.

Опубліковано

Хто казав, що мало людей читає книги??? ой, яка хибна думка...

та ніякий інтернет чи телефон не замінить книжку, не дасть того збагачення, яке дає нам книга.

і не варто, я вважаю, судити про всіх людей беручи до уваги лише якийсь певний круг знайомих.

в розділі є тема "Хто зараз що читає" - варто було б заглянути туди, перш ніж робити такі поспішні висновки!

Опубліковано
  Caprichos сказав:
Хто казав, що мало людей читає книги??? ой, яка хибна думка...

та ніякий інтернет чи телефон не замінить книжку, не дасть того збагачення, яке дає нам книга.

і не варто, я вважаю, судити про всіх людей беручи до уваги лише якийсь певний круг знайомих.

в розділі є тема "Хто зараз що читає" - варто було б заглянути туди, перш ніж робити такі поспішні висновки!

це не поспішні висновки -це реальність...

розділ я цей дивився і хочу сказати багато людей лишало мінімум по 2 повідомлення.

я говорю більше за молодь до 18 років....

Опубліковано

саме це я й мала на увазі - Ви взяли до уваги лише дуууже вузьке коло знайомих ( молодь до 18 років) і зробили висновки.

озирніться довкола, придивіться добре - Ви здивуєтеся як багато людей читає, при цьому читає такі твори, які по достоїнству можна віднести до важкої артилерії світової літератури.

Опубліковано

dzyoba молодий чоловіче, фізично мені 13 років, але все-таки я презираю своїх однолітків тупими вчинками та діями...

Опубліковано
  FenMix сказав:
dzyoba яку б ти книгу не читав - ти все одно отримуєш досвід. Я прочитав багато фантастики (Стругацьких та по мотивах сталкера) і зрозумів, що таке дружба, життя та його сенс.

А ці ваші "розвиваючі" книги - повний "брєд". Людина повинна вміти виховувати сама себе.

В тому то і суть, щоб ти отримав корисний досвід, який тобі не раз знадобиться в житті.

А виховувати сам себе, ти зможеш коли сформуєшся як особистість.

Бо зараз тебе виховує вся та інформація, яка пропускається через тебе.

І дай Боже щоб вона була для тебе корисною.

Опубліковано
  Caprichos сказав:
саме це я й мала на увазі - Ви взяли до уваги лише дуууже вузьке коло знайомих ( молодь до 18 років) і зробили висновки.

озирніться довкола, придивіться добре - Ви здивуєтеся як багато людей читає, при цьому читає такі твори, які по достоїнству можна віднести до важкої артилерії світової літератури.

наведу приклад у нашому місті було 2 книгарні, але останніх років 3 лишилась 1.

Опубліковано
  dzyoba сказав:
  Caprichos сказав:

наведу приклад у нашому місті було 2 книгарні, але останніх років 3 лишилась 1.

Я, наприклад, вже давно купую книги через Інтернет.

В книгарнях малий вибір.

Опубліковано

вернемось до теми посту!

тут зібрались ті що читають!

так що обговорювати інших не треба....

Опубліковано
  dzyoba сказав:

А що, перепрошую, вони розвивають?? Як на мене - чистої води НЛП та розводяняк для тупоголових піндосів.

Купи книжку як розбагатіти. Так там же нічого про це не сказано! Ну так от на таких я ви, я і розбагатів!

Для розвитку - не потрібно читати спеціалізованої літератури (її тупо не існує) - читаючи взагалі - всього багато, Людина розвивається!

(я не кажу про спецлітературу для розвитку того чи іншого навику, вдосконалення і т.д. )

Опубліковано
  Zheny@ сказав:
  dzyoba сказав:

А що, перепрошую, вони розвивають?? Як на мене - чистої води НЛП та розводяняк для тупоголових піндосів.

Купи книжку як розбагатіти. Так там же нічого про це не сказано! Ну так от на таких я ви, я і розбагатів!

Для розвитку - не потрібно читати спеціалізованої літератури (її тупо не існує) - читаючи взагалі - всього багато, Людина розвивається!

(я не кажу про спецлітературу для розвитку того чи іншого навику, вдосконалення і т.д. )

Про що я і толковав в 2 пості...

Опубліковано

Топікстартер, тобі самому ще розвиватися і розвиватися..

Тому бери книжку "Українська мова" за 6 клас, та розвивайся!

Цитата

Я зараз читаю Стивен р.Кови "Семь навыков высокоэффективных людей".

Корисна дуже книга для загального розвитку.

Також, дуже класна Брайана Трейси "Достижения максимума"

Далі продовжувати сенсу не бачу....

Опубліковано
  Zheny@ сказав:
  dzyoba сказав:

В тому і суть, що зараз дуже багато книжкового хламу.

Написані, щоб заробити грошей - не більше.

Але є книги, написані унікальними людьми для людей. В який вони діляться власним унікальним досвідом. І в них стільки корисних думок та ідей, що сам не завжди до них не дойдеш.

Тому дуже важливо, читати книги, які хтось вже прочитав і може порекомендувати.

І йому буде не соромно тобі дивитися в потім в очі.

Для цього автор і створив топік. Щоб обговорити реальні книги, а не макулатуру.

Опубліковано
  Zheny@ сказав:
  dzyoba сказав:

я вітаю з тим , що ти на таких як я розбагатів...(на вашу думку)

Кожен читає своє, що йому подобається, а накручувати свою думку не треба, я сам розберусь!!

То якщо ви сильно розбагатіли, то можете написати книгу "історія успіху"!

Опубліковано

Я, наприклад, зараз читаю Зиг Зиглар "До встречи на вершине".

Книжка - просто супер. Я в шоці.

Кілька років збирав крупинка по крупинці цікаві ідеї, а тут все готове, як на блюдечку.

Опубліковано

я не вважаю таку літературу розвиваючою. Автори таких книжок хороші психологи, вони заробляють гроші, зомбуючи людей, які "кидаються" на їхні розрекламовані книжки.

і ніякий спеціаліст з розвитку потенційних можливостей людини(типу Трейсі) не навчить, як стати успішним.

читайте далі, це Ваше право... успіхів

Опубліковано
  ronya сказав:
  Zheny@ сказав:
  dzyoba сказав:

В тому і суть, що зараз дуже багато книжкового хламу.

Написані, щоб заробити грошей - не більше.

Але є книги, написані унікальними людьми для людей. В який вони діляться власним унікальним досвідом. І в них стільки корисних думок та ідей, що сам не завжди до них не дойдеш.

Тому дуже важливо, читати книги, які хтось вже прочитав і може порекомендувати.

І йому буде не соромно тобі дивитися в потім в очі.

Для цього автор і створив топік. Щоб обговорити реальні книги, а не макулатуру.

+100!!

саме ці дві книги я і рекомендую!

Caprichos сказав:
я не вважаю таку літературу розвиваючою. Автори таких книжок хороші психологи, вони заробляють гроші, зомбуючи людей, які "кидаються" на їхні розрекламовані книжки.

і ніякий спеціаліст з розвитку потенційних можливостей людини(типу Трейсі) не навчить, як стати успішним.

читайте далі, це Ваше право... успіхів

давайте проведем експеремент , прочитайте книгу Трейсі , яку я рекомендував і тоді напишите вашу думку, ОК?

Буде дуже цікаво послухати, тільки об"єктивну думку....

ronya сказав:
Я, наприклад, зараз читаю Зиг Зиглар "До встречи на вершине".

Книжка - просто супер. Я в шоці.

Кілька років збирав крупинка по крупинці цікаві ідеї, а тут все готове, як на блюдечку.

мені теж цей автор подобається, але цю книгу ще не читав...

дякую почитаю!

Опубліковано
  dzyoba сказав:
я вітаю з тим , що ти на таких як я розбагатів...(на вашу думку)

Кожен читає своє, що йому подобається, а накручувати свою думку не треба, я сам розберусь!!

То якщо ви сильно розбагатіли, то можете написати книгу "історія успіху"!

Це, для твого відома - анекдот. Я трішечки іншим заробляю на життя. І щодо вищевказаних (у першому пості) книг - я думку висловив.

Я рекомендую Булгакова "Мастер и Маргарита". Багато речей можна зрозуміти і подивитися на життя зовсім по-іншому.

Опубліковано
  dzyoba сказав:

дякую почитаю!

А ти що читав цього автора?

Опубліковано
  ronya сказав:
  dzyoba сказав:

дякую почитаю!

А ти що читав цього автора?

Читав "Искусство продаж"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...