Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кому цікаво, ТУТ інтерв'ю гендиректора Beeline про домашній інтернет.

Є досить цікаві питання і відповіді:

ржунимагу

УЧЕТ, КОНТРОЛЬ, ЗАЩИТА- Здравствуйте, это Ирина из Львова. Вы как-то защищаете пользователей Интернета от вирусных атак?

- Мы определили, что самым оптимальным является пресечение поступления вирусов, которые попадают через уязвимые стандартные протоколы, например, SMTP-протокол отправки электронной почты. Поэтому мы предложили абонентам возможность отправки и получения электронной почты через наш надежный и защищенный сервер. Таким образом мы ограничили вероятность попадания вирусов и вредоносных программ в компьютеры и предложили нашим пользователям защищенное решение для обмена почтовыми файлами.

всё сношу касперы ноды и прочее ставлю себе мыльный сервак и я в шЫкаладе! бугаго

Опубліковано

Це цікаво доречі.... Не розумію чому так відрізняються тарифи у різних містах... технологія ж аналогічна скрізь... в чому причина?

В жадності продавця (с) mix_forever

Опубліковано

В Чернівцях і в Севастополі класні тарифи 59 грн - 2 Мбіт/сек. 15 Мбіт/сек - 149 грн... Обідно... :(

http://internet.beel...fe-d1f097c07801

Да... тільки тут ліміт трафіку по швидкості 100 Гб.(для Севас. - 200 Гб) Читайте малий шрифт. Так що тут неясно кому повезло - нам чи їм....

Опубліковано

Да... тільки тут ліміт трафіку по швидкості 100 Гб.(для Севас. - 200 Гб) Читайте малий шрифт. Так що тут неясно кому повезло - нам чи їм....

Не помітив. :blush: В Чернівцях взагалі - 100 Гб дають, а потім 0,512 Мбіт/сек :) . Але в Одесі, все-рівно, кращі тарифи!

Луцьк 0332 701 152

цікаво, а це цілодобовий телефон?

Опубліковано

Не помітив. :blush: В Чернівцях взагалі - 100 Гб дають, а потім 0,512 Мбіт/сек :) . Але в Одесі, все-рівно, кращі тарифи!

Луцьк 0332 701 152

цікаво, а це цілодобовий телефон?

Хех дійсно... завжди читайте маленький шрифт!!! =))

в середньому досить непогані тарифи у Луцьку впринципі... радує що вихідна швидкість аналогічний вхідній... ато в Києві вихід маленький....

Опубліковано

проблема з роутером TP-Link R402M. Не хоче працювати інет. Допоможіть, будь-ласка, хто чим зможе!

Опубліковано

Налякали ви добре з тою грозою, чесно кажучи подумувала ноут від мережі від"єднувати на всяк випадок, але тьху-тьху, першу весняну зливу Бджілка на мому будинку витримала. Тестуємо далі :)

Опубліковано

проблема з роутером TP-Link R402M. Не хоче працювати інет. Допоможіть, будь-ласка, хто чим зможе!

Подивись,може щось підійде http://forum.beezone.info/beeline/faq/router/2526.html Це форум бджоли,там можна і попитати на рахунок твого роутера.

Опубліковано

У мене питання:

Є така програма як TeamViewer. Чи буде вона працювати на локальній швидкості між компютерами, які підключені в різних районах міста?

Опубліковано

Доречі! На ftp.lm.lutsk.ua з Білайну заходить вільно! :smile-zachot:

Спочатку в темі про ОГО це прочитала, неповірила, захожу... а там :smile-zachot: Ріднеееенький

Опубліковано

тільки що скачав папочку з музикою з фільму таксі 2 з компа BiMW, для тесту, швидкість 100 Мб/с ! крута! тепер можна обмінюватись файліками в мережі. Використовував DC Strong. поки що на Київському Хабі знайшов 2-х представників з Луцька: себе (Fantom_2 aka Fantom), і BiMW :) приєднуйтесь :smile-zachot:

Опубліковано

Щось мене не пускає туди... настроїв ТС як писав Zheny@,

пише при з’єднанні ось таке, потім каже що з'єднатись ніззя :(

hostname=ftp.lm.lutsk.ua

username=lm

startdir=

ftp.lm.lutsk.ua=193.238.96.22

Опубліковано

Так-так! Гроза пройшла, а і-нет працює! :smile-zachot: Будемо надіятись на такий "ісход" і далі! :)

Не бажаю нікому нічого поганого але будуть сильніші грози коли буде дуже сильно гриміти і блискати,от тоді краще комп вимикати.

Опубліковано

поки що на Київському Хабі знайшов 2-х представників з Луцька: себе (Fantom_2 aka Fantom), і BiMW :) приєднуйтесь :smile-zachot:

І я там буду періодично YurikMaster

Опубліковано

Питання до тих хто підключений... А пошук ключиків від тех. поверху і від щитових теж клались на Ваші плечі?...   <_<

Опубліковано

Спочатку в темі про ОГО це прочитала, неповірила, захожу... а там :smile-zachot: Ріднеееенький

Тобто укртелекомівці мають вже доступ до файлообмінника?

І в мене ОГО, але я як і не міг раніше так і зараз не можу зайти на файлообмінник...

Чи я щось не правильно зрозумів?

post-3238-1272961990,71_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...