Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

як успіхи?? що сказали на тех підтримці?

..мийте ноги, лягайте спати!! :D слідуючий сеанс зв'язку як тільки, так зразу :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Техподдержка 0800301013, звонки по Украине бесплатно.

Звонил, спрашивал, администратор сказал что проблема с оборудованием. Когда устранят неизвестно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Зона відповідальності DG(Fotakom) - двері твоєї квартири, відповідно кабель є власністю оператора.

То що, якщо я наприклад підключу білайн по тому самому кабелю, то ви прийдете і заставите заплатити штраф? :)

Вишлю бригаду, обріжуть кабель. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що, у всіх інет пропав? Чи тільки я такий невезучий?sad.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось мені стрьомно вже на білайн підключатись. Думаю може подзвонити та скасувати замовлення на підключення поки не пізно. Хотів вже ДГ заморозити з понеділка, а тепер думаю шо непотрібно поки не розпробую білайна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Хотів вже ДГ заморозити з понеділка, а тепер думаю шо непотрібно поки не розпробую білайна.

Так само і я не спішу покидати ДГ))) Один інтернет - добре, а два - краще!biggrin.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що, у всіх інет пропав? Чи тільки я такий невезучий?sad.gif

Не тільки ти один такий, в мене так само біля 10 години пропав і тільки що появився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що, у всіх інет пропав? Чи тільки я такий невезучий?Изображение

мабуть , а явже подумав що то мені кара що я більш менш об'єктивно (imho)описав роботу білайна. І як співпало тільки написав і майже зразу бац вирубило

не хваліть перехвалите

запрацювало

до речі тех. підтримка краща ніж в дг : зразу з'єднують з людиною яка щось бум бум(спочатку тільки розпитали як звати, що сталось) здається я був першим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Хотів вже ДГ заморозити з понеділка, а тепер думаю шо непотрібно поки не розпробую білайна.

Так само і я не спішу покидати ДГ))) Один інтернет - добре, а два - краще!biggrin.gif

Я смотрю много кто с ДГ решил дернуть... :D

Я думал вообще завтра поехать и заморозить, или вообще разорвать. Но, в любом случае, даже если хоть щас разорвать договор, еще май месяц нужно будет оплатить. Так как П.11.3. договора гласит: "За згодою сторін договір розривається при умові попередження іншої сторони за один місяць, та за умови належного виконання усіх умов договору стороною, яка виявила бажання розірвати договір."

Может есть какой-то помегабайтный пакет, чтоб оставить его в качестве резервного?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть , а явже подумав що то мені кара що я більш менш об'єктивно (imho)описав роботу білайна. І як співпало тільки написав і майже зразу бац вирубило

не хваліть перехвалите

запрацювало

до речі тех. підтримка краща ніж в дг : зразу з'єднують з людиною яка щось бум бум(спочатку тільки розпитали як звати, що сталось) здається я був першим.

Может и первым, а может и нет. Я когда звонил, точно так же вежливо все обговорили, администратор даже поблагодарил за звонок. Респект и уважение за такой сервис!

З.Ы.Хочу заметить, что каким бы злым и недовольным не звонил, когда в ответ слышишь вежливость и уважение, вся злость проходит. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорі якщо задам питання що вже обговорювались але чіткої відповіді так і не найшов.

- Швидкість upload в усіх тарифах яка?

- ІР який там... із файлообмінників (без голдакаунтів) як скачувати і тд...

- Був слух що ріжуть швидкість на торенти, що відомо пр це?

- Реальна швидкість з локальних ресурсів яка? Оскільки серв бізона і тд в Києві, то звідти до Луцьку прямої локалки бути не може я так розумію...

- ну і на остаток чи чули які слухи на про тарифи ОГО. чи будуть реагувати і зменшувати свої чи поки ні...у самого ОГО 1мб. Надійність і якість хороша тому і вагаюсь буде кращий новий друг старого :rolleyes:

дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорі якщо задам питання що вже обговорювались але чіткої відповіді так і не найшов.

- Швидкість upload в усіх тарифах яка?

Згідно тарифного плану. Швидкість до тебе і від тебе однакові

- ІР який там... із файлообмінників (без голдакаунтів) як скачувати і тд...

Динамічний.

- Був слух що ріжуть швидкість на торенти, що відомо пр це?

Не ріжуть

- Реальна швидкість з локальних ресурсів яка? Оскільки серв бізона і тд в Києві, то звідти до Луцьку прямої локалки бути не може я так розумію...

З берлоги доходить до 100 мбіт. А чому ти думаєш, що з Києва не може бути прямої лінії? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я смотрю много кто с ДГ решил дернуть... :D

Я думал вообще завтра поехать и заморозить, или вообще разорвать. Но, в любом случае, даже если хоть щас разорвать договор, еще май месяц нужно будет оплатить. Так как П.11.3. договора гласит: "За згодою сторін договір розривається при умові попередження іншої сторони за один місяць, та за умови належного виконання усіх умов договору стороною, яка виявила бажання розірвати договір."

Может есть какой-то помегабайтный пакет, чтоб оставить его в качестве резервного?

Ти як будеш там в ДГ то запитай в них про "мгновенный интернет", а то слухі ходять шо в травні почнуть діяти нові тарифи. Бо на їх оф.сайті запитував, сказали скоро чекайте. А коли точно не хочуть говорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может и первым, а может и нет. Я когда звонил, точно так же вежливо все обговорили, администратор даже поблагодарил за звонок. Респект и уважение за такой сервис!
мабуть все таки я тому що я з тех спеціалістом розмовляв а він думав що проблема в мане я і комп перезагружав.. , а коли другий раз подзвонив зразу сказав що завтра розберуться, а зробили раніше, добре. дг пам'ятаю раз так розбирався до понеділка.(ви вже вибачте що так виходить я просто порівнюю).

Оперативність мабуть тому що новий регіон.

Pavelix:Реальна швидкість з локальних ресурсів яка? Оскільки серв бізона і тд в Києві, то звідти до Луцьку прямої локалки бути не може я так розумію..
почитайте #408 на цій сторінці вище
Yurik :З берлоги доходить до 100 мбіт.
http://internet.beeline.ua :Доступ до внутрішньомережевих ресурсів berloga.net, beezone.info, і bee.lan здійснюється на максимальній швидкості 100 Мбіт/с не залежно від тарифного плану й обсягу використаного трафіку.

справте хтось ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Техподдержка 0800301013, звонки по Украине бесплатно.

І де знаходиться ця тех. підтримка - в Києві чи в Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І де знаходиться ця тех. підтримка - в Києві чи в Луцьку?

В спеціальному місці :)

Яка різниця де техпідтримка? Головне щоб вони оперативно вирішували проблему :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую.

На Київ є інформація на сайті

* Швидкість віддачі інформації (upload) в тарифних планах є такою: «Юніор» - 0,512 Мбіт/с, «Майстер» - 0,512 Мбіт/с, «Чемпіон Світу» - 1 Мбіт/с, «Олімпієць» - 2 Мбіт/с.

тому і вирішив уточнити якаий upload у нас...

З берлоги доходить до 100 мбіт. А чому ти думаєш, що з Києва не може бути прямої лінії? ;)

десь читав про "нехороші" з"єднання між містами тому вирішив уточнити...

цікаво ще всетаки що ОГО буде робить... а вони доречі ще не ведуть волокно самі? :rolleyes: чим більше провайдерів тим краще для споживача)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перші проблеми... Близько 10-ї вечора зв"язок раптово перервався(((

Хтось знає, куди звертатись в таких випадках? Техпідтримка в Білайна є?

також не було інтернету

поки не вважаю це смертельним, молодий оператор, все інше влаштовує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dyndns запрацював на бджілці тепер тікі осталось openvpn простроїти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зона відповідальності DG(Fotakom) - двері твоєї квартири, відповідно кабель є власністю оператора.

То що, якщо я наприклад підключу білайн по тому самому кабелю, то ви прийдете і заставите заплатити штраф? :)

Вишлю бригаду, обріжуть кабель. :)

Ага. Тільки головне шоб ваша бригада не помилилася кабелем. ;)

Вибачаюсь за офтоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

На кабелі кожний 1 метр маркується, де серед написів є метраж. І рідко коли буде поруч два кабелі з однакомими цифрами.

Так що, при бажанні, не помиляться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьоня зранку підключили :) ввечері буду юзати, швидко так підключили, раз-раз і єсть інет ! для мого тарифного плану можна щей 7 днів у мінус юзати, що єсь великим " + ", часом забудеш/не встигнеш :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьоня зранку підключили :) ввечері буду юзати, швидко так підключили, раз-раз і єсть інет ! для мого тарифного плану можна щей 7 днів у мінус юзати, що єсь великим " + ", часом забудеш/не встигнеш :smile-zachot:

Відпишеш як враження від бджілки. Який тариф взяв? Яка швидкість по ресурсам локальним та зовнішнім(тіко реальна скачка)? До мене сьогодні мали передзвонити і уточнити, але поки ні слуху, ні духу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да-да. Тоже хотелось бы узнать о впечатлениях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да-да. Тоже хотелось бы узнать о впечатлениях.

Все класно працює. Користуюсь інетом вже третій день. Швидкість скачування з берлоги приблизно 70мбит/сек.

95b6be91be4f.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...