Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Не факт, що внутрішні ресурси не працюють. Просто використовується не той DNS. Спробуй вручну прописати внутрішній DNS (10.*.*.*) в параметрах мережевої карти ноутбука.

Це не на ноуті треба шукати, а в рутері, він перенаправляє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я запропонував зробити це для проби.

Замість DNS 192.168.1.1 вписать в налаштування мережевої DNS, який видається роутеру по DHCP (без VPN)

Перенапрвляє...   

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібна допомога!

Знову проблема з роутером dir 300, не хоче працювати через PPTP (Dual Access), підключається тільки через L2TP.

Але тоді не працюють локальні ресурси. В маршрутизації роутера залишив все так як і було. Через ipconfig видає шлюз 192.168.1.1

А чому не вибрати Russian L2TP(Dual accsess)?Це сама остання строчка випадаючого меню.І тоді все працює,тільки позавчора перевіряв DIR-300.Якщо нема такого-на сайт d-link за свіжою прошивкою.Викладаю налаштування DIR-320,вони дуже схожі:

1Настройка WAN

2Маршрутизація(Routing)

Якщо все правильно,то вийде

Пробуйте,в мене працює нет і локалка,хаби.Едине бувають затики типу "невозможно отобразить страницу" але я думаю,що винен роутер,слабий проц.І макс швидкість на ньому до 50 Мбіт/с ,ріже.Але нема гемора контролювати,чи піднятий VPN,коли качаєш з локалки.Щось не ясно-питання в лічку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я выкладывал сверху скрин моей скорости интернета. Так вот, эта скорость также через роутер. А если шнурок напрямую подключить к компу, то показатели такие: Download 93Мб/сек, upload 65Мб/сек. Тоесть, роутер режет скорость, и-то нормально режет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продав свій роутер cisco і купив людський d-link dir-300.

гірше d-link dir-300 тільки d-link dir-300 nru. а краще циски нема нічого.

ну і чим ти це аргументуєш ? типу в мене є машина але я не вмію їздити .... ДІР 300 досить популярна і не дорога модель, так шо не треба гнать.

аргументую цим

Знову проблема з роутером dir 300, не хоче працювати через PPTP (Dual Access), підключається тільки через L2TP.

Але тоді не працюють локальні ресурси.

цим

Я выкладывал сверху скрин моей скорости интернета. Так вот, эта скорость также через роутер. А если шнурок напрямую подключить к компу, то показатели такие: Download 93Мб/сек, upload 65Мб/сек. Тоесть, роутер режет скорость, и-то нормально режет.

і власним досвідом ввикористанні дір 300 в мережі білайн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аргументую цим

Але тоді не працюють локальні ресурси.

цим

і власним досвідом ввикористанні дір 300 в мережі білайн

Ніхто не каже,що D-Link ідеальний роутер,але свою ціну він цілком оправдує своєю роботою та функціоналом. Та й не у всіх користувачів тариф 100Мбіт.Для 10-ки його з головою вистачає. Хто вміє його настроїти питань не задають.А кому потрібно отримати повну швидкість на лані-є гігабітні роутери,та коштують не стільки.Я ,наприклад,пробував TP-Link TR-W340,так він що 5 хвилин мені VPN клав.Може такий попався?А народ і на таких працює,і не жаліються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я теж брав cisco з поваги до фірми і якості, так і не зміг його налаштувати.

по протоколу L2TP (там не dual access як в dir-300) проходить пінг 5-6 раз і все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На bee.lan вже пару днів не пускає. Хто знає в чому проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогично. В поддержке сказали, что локальные ресурсы - это не билайновские ресурсы, так что ничем не поможем :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та сама фігня... Схоже на те що сервер "лежить":

http://forum.berloga...hp?t=30291&sid=

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Управління з авторських прав до них дісталось, напевне :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

c7d54f676991.jpg

Київський майдан 11. Хтось може підтвердити, або спростувати відношення даного ящика до Білайна? Якщо це їхній то вже завтра протягну до нього дріт, щоб спростити роботу бравим монтажнікам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это действительно билайновский ящик. Сегодня воевали за дом 31 по ул. Декабристов (успешно), ящик стоит. Дом 25а по той же улице был сдан с боями. Может кто есть с этого дома? Help! Бабушки- старушки не пробиваемые. Кричат, что радиация, крыша дырявая и прочее.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо ж ви хотіли - бабло по бистрому срубіть, давайте бабкам откати, вони в тємі, от аматори блін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Откаты давать трафиком? ))) Или гречкой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ХЗ, тут треба індивідуальний підхід, набери Льоньку ака Космос, чи Лєсіка - ті підкажуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ХЗ, тут треба індивідуальний підхід, набери Льоньку ака Космос, чи Лєсіка - ті підкажуть

Ты не рубишь тему.

Лёнька давно кедами машет из-за заграницы, а Лесика бодают "компетентные" органы - так что они уже не панацея :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В когось є проблеми з нетом?

В мене вчора ввечері пропав нет і як хочу підключитись видає помилку 809

Дзвонив у техслужбу сказали що така проблема в багатьох з"явилась і що вирішують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дзвонив у техслужбу сказали що така проблема в багатьох з"явилась і що вирішують.

В мене то десь біля 17:00 вирубилось і все навіть хаб непрацює, але пінг до шлюза є, а от далі небуло шо пропінговать то і не знаю, якби якого юзера з Києва чи звідкись ще пінгануть то вже б знав. Бо локалка походу робить а от хаб і серв коннекта одвалений

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почалися перші проблеми на пасіці. Бджоли літають не в ту сторону ))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те ж саме, тільки помилка 678 (віддалений компьютер не відповідає)sad.gif

Відкривається лише сторінка beeline.ua, ні берлога, ні beezone не відкриваються...

Близько 7-ї вечора дзвонив в техпідтримку, пообіцяли протягом 8 годин проблему вирішити, але і досі ніяких результатів mad.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Н-да. в мене вчора з 15.00 теж не включається інет (білайн). телефон 701-150 мовчить, підтримка Київська обіцяла вчора на протязі 8 год вирішити проблему (помилка 678 - отдаленний комп не отвечает) . до сьогоднішнього ранку інета нема. позвонив знову - сказали шо про проблему знають, працюють . до 15 числа строк вирішення! так шо ждем 15-е число ))))))))))))))))))))))))))))) :smile-zachot::smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та сама фігня <_< , пінг на берлогу проходить, але ніфіга не грузиться. Загружається тільки http://internet.beeline.ua , де можна зайти в особистий кабінет. і всьо, помилка 809 :angry2:, в 23:30 нету так і не було, зараз не знаю.

до 15 числа строк вирішення! так шо ждем 15-е число )

афігеть :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так пацики пора в лічний кабінет і призупинення послуги делать :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...