Перейти до змісту

Що читати?

nameless

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  Цитата

Закрадається думка перечитати Булгакова "Майстра і Маргариту".

І перечитував і слухав в машині декілька раз, думаю в наступний раз при читанні знайду знову щось нове.

А ось «Бе́лая гва́рдия» того ж Булгакова наскрізь українофобська як на мене :(

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  Цитата

А ось «Бе́лая гва́рдия» того ж Булгакова наскрізь українофобська як на мене :(

Уяви, як його радянська цензура покоцала, як і Гоголя царська!

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
  В 14.10.2015 в 09:02, Malcolm сказав:

Нещодавно почав читати книгу "Нейромант". Жанр - фантастика. Купував на сайті http:///, тут найдешевша ціна.

і зовсім не "палівна" реклама сайту :)

Опубліковано

прочитав "Марсіянина" Енді Віра

досить цікава книга, читається легко

тепер фільм треба глянути

• 3 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

У січні волиняни не тільки тратилися на наїдки, а й читали. «Таблоїд Волині» вирішив дізнатися, які видання були особливо популярними протягом першого місяця нового року серед покупців луцьких книжкових крамниць.

Показати контент

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Нарешті придбав усі 5 томів Мир животних Акімушкіна - імхо, але найкраще що є про живий світ планети. Від комах до савців - найцікавіші факти, аналіз, спостереження. Автор безмежно закоханий в тваринний світ. В цих книгах відсутня будь-яка комерціалізація притаманна китайсько-кацапському книгопрому. Книги з 70-х років, але гарно проілюстровані і найголовніше унікальні тексти. 

288046228_1_644x461_akimushkin-i-mir-zhi

Опубліковано
  В 25.02.2016 в 12:38, romaxa11 сказав:

Нарешті придбав усі 5 томів Мир животних Акімушкіна - імхо, але найкраще що є про живий світ планети. Від комах до савців - найцікавіші факти, аналіз, спостереження. Автор безмежно закоханий в тваринний світ. В цих книгах відсутня будь-яка комерціалізація притаманна китайсько-кацапському книгопрому. Книги з 70-х років, але гарно проілюстровані і найголовніше унікальні тексти. 

288046228_1_644x461_akimushkin-i-mir-zhi

Показати  

більшість книг того часу які мені доводилось тримати написані досить класно(тримав я лише профільну літературу - електроніка, машинобудування) на той час реклами не було і за всяку фігню в книзі могли просто або посадити або заборонити до друку,

Короч все що тримав якісне навідміну від теперішніх

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...