Перейти до змісту

club-styles

fenom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 857
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

На гурт НеАнгелы, ціна квитка поки невідома, планується зробити квитки з різними цінами, наприклад, столик на балконі 100, знизу 150, без столика 50 , чи буде з ними Лютік, незнаю, поки точно відомо що будуть 3 музиканта + їх двоє, як тільки поступить якась інформація, одразу виложу на форумі...

Опубліковано

Дорогие поклонники транса!

В связи с тем, что мы просто "купаемся во внимании" со стороны спонсоров - флаера будете печатать сами. Система проста: скачиваете флаерок, печатаете его (ОЧЕНЬ желательно, чтобы это было сделано в цвете) и предьявляете на входе и получаете заветную скидочку :D

Просим отнестись с пониманием и не разводить вонь типа "ой-тоже-мне-не-могут-уже-пару-флаеров-напечатать-галимая-кантора". Я не сплю с дочерью миллионера и не собираюсь за свои деньги печатать вам флаера, не зарабатывая ничего на вечерине и не получая гонорар за выступление....

Мы считаем оставшиеся до воскресенья часы и очень ждем встречи с вами.... ;)

post-1264-1193931113.jpg

Опубліковано

Ну, розказуйте свої враження про ХЕЛОУІН.....на мою думку було супер. костюми, музика......все

З.І. Фото скоро викладу

Опубліковано
Дорогие поклонники транса!

В связи с тем, что мы просто "купаемся во внимании" со стороны спонсоров - флаера будете печатать сами. Система проста: скачиваете флаерок, печатаете его (ОЧЕНЬ желательно, чтобы это было сделано в цвете) и предьявляете на входе и получаете заветную скидочку :D

Просим отнестись с пониманием и не разводить вонь типа "ой-тоже-мне-не-могут-уже-пару-флаеров-напечатать-галимая-кантора". Я не сплю с дочерью миллионера и не собираюсь за свои деньги печатать вам флаера, не зарабатывая ничего на вечерине и не получая гонорар за выступление....

Мы считаем оставшиеся до воскресенья часы и очень ждем встречи с вами.... ;)

Ги )) Мене завжди дивувала політика даного нічного клубу ))) Але то нічого що так вийшло з флаєрами, навіть зручніше буде... Роздрукуємо вдома і все гут ))) Головне щоб вечір вдався! Та думаю все класно пройде, я вже давно чекав на подібний івент! Так що заздалегідь спасибі організаторам )

Опубліковано

Небольшая просьба к тем, кто распечатал флаер или просто собирается прийти - отписывайтесь пожалуйста. Очень хотелось бы на этапе подготовки видеть что придет не полтора человека, а хотя бы три-четыре :)

Опубліковано

Дуже хороше починання!

Дякую усім,хто за це не побоявся взятись.

Щоправда, неділя - день важкий для вечірок.

Адже далі - понеділок.

Ну, нічого у випадку неприходу людей можна усе звалити на непопулярність такої музики у Луцьку,"що просто поведений на електро,рнб та попсі"

Постараємось бути,бо любимо таку музику.Але у суботу в Києві будемо і ,можливо, у "Сінема",

тому самі розумієте.

А який транс будуть грати ДЖ?

Опубліковано

hey...kryto jak...syper ve4irka v Lycky!!!!!!!!!!!!ex..i jak zavzdu ja propyskajy take dijstvo... ;) bydemo nadijatus wo ce ne ostannia :D Vsix cilyjy.....Take care!!!!

Опубліковано
Небольшая просьба к тем, кто распечатал флаер или просто собирается прийти - отписывайтесь пожалуйста. Очень хотелось бы на этапе подготовки видеть что придет не полтора человека, а хотя бы три-четыре ;)

Я буду )) В Луцьку, ТРАНС)) Не хочу пропустити ))

Опубліковано
Я буду )) В Луцьку, ТРАНС)) Не хочу пропустити ))

Спасибо, захвати друзей, да побольше :rolleyes:

Постараюсь )) Нажаль трансерів в Луцьку не так багато, як того хотілось би...

Опубліковано

Ок, кстати, постарайтесь прийти к одинадцати, тогда раньше начнем и дольше покайфуем, да и первому ди-джею не будет стремно играть на пустой танцпол :)

Опубліковано

Доречі на рахунок прийти до одинадцятої, це людина "істіну глаголіт" ) Бо в трьошці зазвичай поки почнуть грати нормальну музику, то заснути можна, а тут в одинадцятій і вже транс! ) Так що приходьте пораніше )))

Опубліковано
...Але у суботу в Києві будемо і ,можливо, у "Сінема",

А в рідній "Сінькє" LOVE 2 LIVE 11 ft MILIMETRIC.... сам хотів би... розкажете як там було ))

Опубліковано
Доречі на рахунок прийти до одинадцятої, це людина "істіну глаголіт" ) Бо в трьошці зазвичай поки почнуть грати нормальну музику, то заснути можна, а тут в одинадцятій і вже транс! ) Так що приходьте пораніше )))

Спасибо, поддержал! ;) Кстати, вечеринку можно использовать, как возможность форумчанам познакомиться. Так что не стесняйтесь подходить и говорить, например: "Привет, я - Ami с форума!" :)

Опубліковано

2 fantazy:

Я имел в виду подходить ко мне. А тем кто меня не знает в лицо - вы поймете кто я, когда услышите, как МС обьявляет "За пультом DJ MAX FREEMAN" :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...