Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Там, где живут дикие собаки, другие животные, кроме крыс и кошек, жить не могут. Собаки тупо их выедают. В Чехии, Финляндии и ряде других стран Европы зайцы и косули встречаются в городских парках. Это потому, что в этих странах нет беспризорных собак, которые выедают животных других видов. Бродячие собаки представляют опасность для местной дикой фауны и нарушают экологический баланс."

Кстати, на деревья в Луцке давно смотрели? Видели листья? Так вот, эти "милые бродячие псы" выедают птичек которые гнездятся на земле.. а они то как раз и уничтожали насекомых на этих деревьях..

твої прєдложенія?

Эдинное решение-разводить велоцирапторов что б те выедали собак, а когда велоцирапторы начнуть гадить развести тиранозавров

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"Там, где живут дикие собаки, другие животные, кроме крыс и кошек, жить не могут. Собаки тупо их выедают. В Чехии, Финляндии и ряде других стран Европы зайцы и косули встречаются в городских парках. Это потому, что в этих странах нет беспризорных собак, которые выедают животных других видов. Бродячие собаки представляют опасность для местной дикой фауны и нарушают экологический баланс."

Кстати, на деревья в Луцке давно смотрели? Видели листья? Так вот, эти "милые бродячие псы" выедают птичек которые гнездятся на земле.. а они то как раз и уничтожали насекомых на этих деревьях..

откуда этож такая цитата?

а деревья без листьев ибо осень....

а зайцы и косули и в лесах днем боятся шевелится - там депутаты регулярно охотятся

Опубліковано

доброї ночі! вибачаюсь не знайшов можливо,як написати заяву чи подзвонити, щоб з двору якось прибрали бродячих собак,близько 30, підскажіть будь-ласка!

P.S. якщо комусь не тяжко скинути в ЛС телефон ярої захисниці тварин Данни Новарчук?(щоб потім не було воні що розстріляли близько 30 невинних озлобленних собак?)

P.P.S. Питання до юристів - як правильно написати заяву, щодо цього інциденту?

ну і як? дзвонили на 15-80? собак прибрали?

P.S. Чого цікавлюсь - майже така сама ситуація - до десятка бродячих собак. Сьогодні зранку вийшов на балкон, нікого ще немає на вулиці, йде літня жінка, дорогу їй перекрили ці "собачки" почали гавкати та гарчати. добре що не кинулись на жінку...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

напередодні на знак протесту

вбивства собак в Україні

у Берліні відбувся пікет посольства України в Німеччині.... а тим часом в уКраїні...:

(любителям собак присвячується http://www.youtube.com/watch?v=Ovim82LR5nY&feature=related).

Впевнений що в слідуючому житті усі гицелі та гицелі в душі переселяться в шкурки собачок...

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Поміняйте вже нарешті назву теми....

Найдите в конце-концов объяснение этому УДУ в глубинных недрах темы.

Или смиритесь с таким названием ;)

Опубліковано

назву виправив

ЗИ Пiсля собак пропоную мочити циган i бомжiв, вони всерiвно, що по iнтелектуальному розвитку, що по способу життя не далеко вiд них (безпритульних собак) *втiкли* Справитесь з ними, я вам ще пару iдей пiдкину, хоча нi, зараз зкажу, пiсля циган i бомжiв (а може й в процесi) треба пьяних водiiв i велосипедистiв вiдстрелювати, теж потенцiйна загроза .

Опубліковано

Название должно быть именно УДОМ, посему исправлено назад ;)

обсуждение названия проводилось уже дважды. все именно так и задумано - я гарантирую это.
Опубліковано

Тааак... Собаки - це вічна проблема. Але стріляти всіх - то не діло.

До речі, якщо вже йти "собачими" вулицями, то слід поміркувати про безпеку. Я не в смислі тримати в кишені пістолет. От, провірено різними людьми:

1. Собаки добре відчувають не тільки запах людини, а й настрій. Тому якщо ви вже проходите коло зграї собак, то постарайтеся не злитися чи хвилюватися.

2. Собаки не терплять показухи. Тож не варто лізти до них зі словами: "Хороших Бобик, гарний песичок! Ти не кусаєшся, правда?" просто щоб підлеститися.

3. Крім того бували випадки, що пси нападали на тих, хто недавно курив\пив\пахтився парфумами. Що поробиш - нюх у них прекрасний.

4. Заспокоїти пса можна ключкою "Люся". Їм подобаються ці звуки.

А ще я пропуную: якщо вже проводити відстріл собак, то не всіх, а тільки дорослих. Щенят потрібно ловити та роздавати. Я якось з подругою йшла в центр по Винниченка і там (може хто бачив) стоїть стенд "Прихисти!". Мудрий вихід, я вам скажу - по Винниченка багато людей ходить. Отак переловити всіх нормальних молодих собак, прорекламувати, а решту чимось швидкодіючим усипити.

Опубліковано

Соломка, маковая моя, дело говоришь. если уж в кармане имеешь пушку, то стреляй в любую агрессивно настроенную собаку без ошейника. разумеется, превентивно, по лапам. бродячая гарантированно не выживет, авось кто подберет, но это вряд ли.

ps. кто там травил недавно? слышите меня? зайдите что-ли в центр. блохастого говна расплодилось. срочно нужно участие.

Опубліковано

вот поэтому так мы и живём.....

фантазии по поводу "зайдите что-ли в центр":

толи Серёжа толи Витя попросили - кто там дымил в Киеве недавно, зайдите в центр Луцка, а то мелкопредпринемательского говна расплодилось, мешают строить

ребята пришли, но чуть перестарались :(

так что может быть по всякому :(

Опубліковано

ps. кто там травил недавно? слышите меня? зайдите что-ли в центр. блохастого говна расплодилось. срочно нужно участие.

так сам *замарай* своi руки, чого когось просити, спосiб знаеш, а там дивись, мо i задоволення отримаеш заодно

Опубліковано

знаешь, ценности у всех разные. у кого-то человеческие, а у кого-то ...

что-то с такими "ценностями" мне всё меньше хочется относиться к человекам

Опубліковано

Ви певно не звернули уваги, але вбивають та кусають не тільки домашні ротвейлери, а й бродячі пси.. що ще раз доводить наскільки небезпечними стали наші вулиці..

ага, а якщо *нема закурити* то вони ще небезпечнiшi i завжди такими були

Опубліковано

Ще раз пересвідчуюсь що діалог з "собаколюбителями" не можливий як такий, вони просто не бачать цієї проблеми міста.. Дорогенькі мої, вам давно пора пробити свою бульбашку і подивитись на світ..

Ага, не город, а "Обитель зла" какая-то...... ото всюду ротваки-людоеды прыгают, ага

Опубліковано

Ще раз пересвідчуюсь що діалог з "собаколюбителями" не можливий як такий, вони просто не бачать цієї проблеми міста.. Дорогенькі мої, вам давно пора пробити свою бульбашку і подивитись на світ..

а ви *безбульбашковi* все чомусь нiяк не хочете побачити, до чого приводить тотальный геноцид, я ж в попереднiх постах тонко давав зрозумiти, що спочатку травити всiх пiдряд бездомних собак, потiм в хiд пiдуть цигани, бомжi i так далi . Жорстокiсть не бувае виборчою, вона або е, або нема. Нiхто не говорить,що проблеми нема i ii не треба вирiшувати, ii треба вирiшувати,але не такими варварськими середньовiчними методами. Щоб це було хоч бiльш меньш цивiлiзовано ( хоча не знаю як поставити знак = мiж словами цивiлiзовано i знищення) треба хоча б декiлька пунктiв виконати :

1 знищувати треба тiльки великих i агрессивних собак

2 не робити це не на вулицi ,а ловити i вiдвозити в спецiальнi мiсця

3 вбивати максимально швидко i безболicно i лише в крайнiх випадках

Опубліковано

вы хочете застерегти себе вiд гiпотетичноi загрози бути покусаним бездомними собаками щляхом знищення разом з винними, агресивними собаками, сотень безневинних безобiдних шавок, то дайте менi вiдповiдь , чим ви вiдрiзняетесь вiд сталiнiстiв ? Вони теж вважали, що *лес рубят,щепки летят* I в данному випадку яскраво ваше вiдношення до данноi проблеми iлюструе приказка : * Благими намерениями дорога в ад вымощена* А чому ця приказка вас стосуется а не нас ? Бо це ви задля нiбито благоi цiлi ладнi йти по трупах, хай навiть тварин, а не ми

Опубліковано

MANJAK11, когда человек пишет подобные вещи, мне почему-то кажется, что он каждый вечер тренируется перед зеркалом вилять хвостом и лаять.

существует ведь разница (для тебя с Зевсом, наверное, очень небольшая) между людьми, которые худо-бедно, но подчиняются законам общества в котором живут, и бездомными собаками, которые безнаказанны по своей природе. своими действиями вы только увеличиваете эту безнаказанность. ведь кроме укусов, это еще и антисанитария : кучи собачьего говна во дворах, обглоданные трупы домашних животных, которых бездомные собаки убивают чаще ради забавы, переноска паразитов в шерсти и на коже, да просто растасканные мусорные баки и контейнеры.

причем лично ты никакой социальной ответственности за свои слова не несешь. вот подбери с улицы несколько шавок, отмой, расчеши, санитарную обработку проведи, к ветеринару своди, лекарств купи и, самое главное, посели у себя дома, а потом и расскажешь, чем они лучше людей. скажу по секрету, тараканов и крыс тоже притесняют, травят и подло убивают. потому что их вред для человеческого общества (но не для тебя, наверное) доказан и обсуждению не подлежит. тем не менее, и у них находятся защитники. они по-твоему гуманисты или просто больные люди?

Опубліковано

завдяки цій темі, розділ Луцька тусовка / Lutsk Internet community перетворився на флейм. Реально не розумію навіщо собачитися із-за собак. От понаписували 26 сторінок тупо одного і того ж самого - напевно кожні 3 сторінки все по новій повторюється з тими ж аргументами і доказами. Всеодно ж Маньяк чи Зевс чи не створять вдома притулок для творняжок, а їх опоненти (як то я чи Шкодер чи, надіюсь, більшість на борді) не підуть травити собак масово. То про що тріпаємось ? нічого ж від нас тут не залежить. Та і просто кумарить читати одне і те ж :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...